• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaar adetime 3 gün kala test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı hastaneye gittim kan tahlili verdim bu gün ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanamam da oldu. Bn ilk göğüslerimden anladım hamile olduğumu çünkü çok büyüdüler ve uçları karardı hafif ve inanılmaz ağrıyordu.. rabbime her gün dua ettim. Hasbünallahü ve nimel vekil nimel Mevla nimen nasr çektim. Bn duanın gücüne inandım rabbim de nasip etti. Burada sizler gibi bn de çok okudum çok araştırdım 5 ay boyunca negatif gördükçe ağladım. Bu gün bile 3 hafta 6 gün diyince inanamadim şaka bu sandım. Ama değilmiş.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler için de tesbih çekip dua edeceğim sadece Allah'tan istedim ve sizin içinde istiyorum istiycem.. bu süreçte bana destek olan formdaki tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim 🙏🍀🌼 hepinizin guzell haberlerini almak için takipteyim ❤️🎈❤️🎈❤️💐 sağlıcakla kalın ☺️☺️☺️🌼🍀❤️💐

Kızlaar adetime 3 gün kala test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı hastaneye gittim kan tahlili verdim bu gün ve 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Yerleşme kanamam da oldu. Bn ilk göğüslerimden anladım hamile olduğumu çünkü çok büyüdüler ve uçları karardı hafif ve inanılmaz ağrıyordu.. rabbime her gün dua ettim. Hasbünallahü ve nimel vekil nimel Mevla nimen nasr çektim. Bn duanın gücüne inandım rabbim de nasip etti. Burada sizler gibi bn de çok okudum çok araştırdım 5 ay boyunca negatif gördükçe ağladım. Bu gün bile 3 hafta 6 gün diyince inanamadim şaka bu sandım. Ama değilmiş.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizler için de tesbih çekip dua edeceğim sadece Allah'tan istedim ve sizin içinde istiyorum istiycem.. bu süreçte bana destek olan formdaki tüm arkadaşlarıma çok tşk ederim 🙏🍀🌼 hepinizin guzell haberlerini almak için takipteyim ❤️🎈❤️🎈❤️💐 sağlıcakla kalın ☺️☺️☺️🌼🍀❤️💐
Hayirli olsun canim🤗 Rabbim kucagina almayi nasip etsin 🙏 kan degerin adetine 3 gun kala kac cikti

Eklentiler

• IMG-20210416-WA0002.jpeg
    IMG-20210416-WA0002.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 40
Kizlaaaar ne durumdasınız? Gecikmenin 4. Gunundeyim 1. Gun test yaptim negatif bu ayda olmadi. Suan cok agrim var ne yapabilirim sökülmesi için:(

Böyle canım resimdeki gibi çok tskr ederim cnm ❤️ rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala )
08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala)
10.04.2021 -219.16 (adet gunu)
12.04.2021-673.72 (2 gun gecikme)
15.04.2021-3039.61(5 gun gecikme)
Benim de bu sekilde artti cnm... azoncede kesesini gordum cok sukur🙏

06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala )
08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala)
10.04.2021 -219.16 (adet gunu)
12.04.2021-673.72 (2 gun gecikme)
15.04.2021-3039.61(5 gun gecikme)
Benim de bu sekilde artti cnm... azoncede kesesini gordum cok sukur🙏
Canimm gozunuz aydin. Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi benim ve isteyen herkese insallah 🙏

Rabbim isteyen herkese hayirli zaman da hayirli evlatlar nasip etsin cnm , rabbim sanada nasip eder insallah 🙏🙏🙏
Nezamandir deniyorsunuz ?
Canim temmuzda dis gebelik ameliyati oldum. Sag tupum alindi 😔 kasimdan beri deniyoruz bu ay umitliydim :( ama yok 5 gun kala beta 2 den kucuk cikti. Adetin ilk gunu test negatif cikti cok ince cizgi cikti . Ama sordum kimi var kimi yok dedi. Bugun gecikmenin 4. Gunu cok agrim var gelen yok olacagim gbi hissediyorum gidip test alip yapmaya cesaretim yok o kadar cok istiyorum ki aglayip duruyorum 🥺 adet olcak gbi agrin oldu mu senin canim

Back