- Konu Sahibi Kivircikkhatun
E benim o zmn yrn test yapmam lazım. Takvim dediğiniz program di mi telefona yuklediginiz. Yine bekliyim diyorum carsambaya kadar, regl olmazsam tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence regli zamanini bekle derim en azindan evde test yapabilirsin 2 gun kala falan...cunku insan cok stres oluyor.. ben regli gunumde 3.kani verdim deger artmismi die dusun artik nasil bi stres..E benim o zmn yrn test yapmam lazım. Takvim dediğiniz program di mi telefona yuklediginiz. Yine bekliyim diyorum carsambaya kadar, regl olmazsam tabi
Canimm insallah vardir seninde Umidimi kaybediyorum çünkü cok uzuluyorum . Memleketteyim bugun esim aradi ruyamda seni gordum hamileydin cok sevindim diyor. Oyle uzuluyorum kiVardır insaallah sen ümidini kaybetme banada dua et yarın gidip kan vercem
Yaaaa tabi cnm bu is hep stres ki, test pozitif cikinca bitmiyor işte oncesi ayri yumurtlama oldu mu denk geldi mi, regl olcam mi gun say sonrasinda degerler yukseldi mi, bebek saglikli mi dusuk riski var mi ohoooo... ben daha cift cizgiyi goreyim de sonrasini sonra stres olcam ya iste takvime gore yarin regl gunum ama ben en uzun oldugumu baz alirsam 14 15i.. 13unde test yapsam olur diyorum sanki regl olmazsam, ay kircam artik yaBence regli zamanini bekle derim en azindan evde test yapabilirsin 2 gun kala falan...cunku insan cok stres oluyor.. ben regli gunumde 3.kani verdim deger artmismi die dusun artik nasil bi stres..
Bencede 13.unde yap cnm.. belirtin varmiYaaaa tabi cnm bu is hep stres ki, test pozitif cikinca bitmiyor işte oncesi ayri yumurtlama oldu mu denk geldi mi, regl olcam mi gun say sonrasinda degerler yukseldi mi, bebek saglikli mi dusuk riski var mi ohoooo... ben daha cift cizgiyi goreyim de sonrasini sonra stres olcam ya iste takvime gore yarin regl gunum ama ben en uzun oldugumu baz alirsam 14 15i.. 13unde test yapsam olur diyorum sanki regl olmazsam, ay kircam artik ya
Valla hafif kasik agrisi var ara ara 1 haftadir ama cok benziyor iste belirtiler. Dun onceki gun sumuksu beyaz akinti geldi az. Bugun yine hafif koyu renk gibi geldi ama bilmiorum normalde de olabilir yani. Sadece regl oncesi 4. gun bende cok agri baslar oyle siddetli agri yok. Valla bilmiyorumki ya.. yerlesme kanamasi herkeste gorulmezmis zaten 4 kadindan 1inde diyorlar. Sizde bariz birsey olmus muydu? Herkesin de farkli oluyor iste tek care gunu beklemek biliyorum da iste siz de bu hissi anliyorsunuzdurBencede 13.unde yap cnm.. belirtin varmi
Benim regli gelmeden 5,6 gun once agrim baslar ve gunu gunene basladi agri .. birebir ayni ama suan bile devam edio sanki her an gelicek gibi..bende yerlesme kanamasi olmadi.. sadece ben cok vucudunu dinleyen bi insanim hemde cok fazla goguslerim disardan sizliyordu ama dokaninca tıkk yokValla hafif kasik agrisi var ara ara 1 haftadir ama cok benziyor iste belirtiler. Dun onceki gun sumuksu beyaz akinti geldi az. Bugun yine hafif koyu renk gibi geldi ama bilmiorum normalde de olabilir yani. Sadece regl oncesi 4. gun bende cok agri baslar oyle siddetli agri yok. Valla bilmiyorumki ya.. yerlesme kanamasi herkeste gorulmezmis zaten 4 kadindan 1inde diyorlar. Sizde bariz birsey olmus muydu? Herkesin de farkli oluyor iste tek care gunu beklemek biliyorum da iste siz de bu hissi anliyorsunuzdur
Iste cok benziyor birbirine regl gunu gelmeden test yapmadan anlayamayacagim ama iste sabirBenim regli gelmeden 5,6 gun once agrim baslar ve gunu gunene basladi agri .. birebir ayni ama suan bile devam edio sanki her an gelicek gibi..bende yerlesme kanamasi olmadi.. sadece ben cok vucudunu dinleyen bi insanim hemde cok fazla goguslerim disardan sizliyordu ama dokaninca tıkk yok
Yumrtlama zamanindan snra o akinti devam etti hala da az az gelio... ogrendigim gun idrar yolu enfeksiyonum da basladi ilac ta kullanamiyorum..bende bunlar oldu
Adet gununuz gelmeden agriniz oldu mu benim gunum yarin da basladi agrimBenim regli gelmeden 5,6 gun once agrim baslar ve gunu gunene basladi agri .. birebir ayni ama suan bile devam edio sanki her an gelicek gibi..bende yerlesme kanamasi olmadi.. sadece ben cok vucudunu dinleyen bi insanim hemde cok fazla goguslerim disardan sizliyordu ama dokaninca tıkk yok
Yumrtlama zamanindan snra o akinti devam etti hala da az az gelio... ogrendigim gun idrar yolu enfeksiyonum da basladi ilac ta kullanamiyorum..bende bunlar oldu
Ya bisey sorucm canm, yerlesme kanamasnda agri olur adet sancısı gibi. Ara ara agrim oluyoAdet gununuz gelmeden agriniz oldu mu benim gunum yarin da basladi agrim
hala devam ediyor mu takip et bakalım normal adet döngünden kısa sürerse ya da rengi yapısı farklıysa üstüne görme ya da yerleşme kanaması olabilir . bilmiyorum hislerimde yanılıyor olabilirim ama ben senden ümitliyimAdet oldum galba 3 gün erken kahverengi bi sekilde akntm var adet sancm var. Bu ay olmadı diger ay insallah
Peceteye sildikce geliyo sulu ve kahverengi akıntı. Adetten 3 gün once gelince acabamı diyo insanhala devam ediyor mu takip et bakalım normal adet döngünden kısa sürerse ya da rengi yapısı farklıysa üstüne görme ya da yerleşme kanaması olabilir . bilmiyorum hislerimde yanılıyor olabilirim ama ben senden ümitliyim
Umarım vardır inan senin adına heyecanlıyım benim de 3 gün var ama akıntı yok göğüslerim de 10 gün önce dolmuştu hassasiyet vardı ama söndü sanki umudumu kaybetmeye başlıyorum önceki kasık ağrılarım devam ediyor ama bilmiyorum . bi de bu gün 2 farklı yakınım aradı seni rüyamda hamile gördüm diye böyle diyerek ister istemez ümitlendiriyolar beni ama sonu yine hüsran olucak sanırım .Peceteye sildikce geliyo sulu ve kahverengi akıntı. Adetten 3 gün once gelince acabamı diyo insan
Bekledigim adet tarihnde gelseydi hic takmazdm. Bakalm yarn akıntım durursa kan vericm direk
Bu arada önceki dönemlerimde adet olduktan bikaç gün sonra sönerdi göğüslerim bu da ayrı bi muammaUmarım vardır inan senin adına heyecanlıyım benim de 3 gün var ama akıntı yok göğüslerim de 10 gün önce dolmuştu hassasiyet vardı ama söndü sanki umudumu kaybetmeye başlıyorum önceki kasık ağrılarım devam ediyor ama bilmiyorum . bi de bu gün 2 farklı yakınım aradı seni rüyamda hamile gördüm diye böyle diyerek ister istemez ümitlendiriyolar beni ama sonu yine hüsran olucak sanırım .
Öyle düsünme lütfen, allah büyüktür.. esimde beni rüyasnda görmüş dün gece kız bebek varmış. Rüyalar belki cıkar belli olmsz her zaman umut vardir rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin.. bu ay olmazsa diger ay olur. Skma canınıUmarım vardır inan senin adına heyecanlıyım benim de 3 gün var ama akıntı yok göğüslerim de 10 gün önce dolmuştu hassasiyet vardı ama söndü sanki umudumu kaybetmeye başlıyorum önceki kasık ağrılarım devam ediyor ama bilmiyorum . bi de bu gün 2 farklı yakınım aradı seni rüyamda hamile gördüm diye böyle diyerek ister istemez ümitlendiriyolar beni ama sonu yine hüsran olucak sanırım .
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah biz de bi gün bu mutluluğu yaşarızBenim bat 10 nisan di .. 5 gun onceden erken gebelik testi yaptim ben ve gozle zor gorunen bi cizgi vardi 4 gun kala yine erken gebelik testiyle yaptim biraz daha belirdi.. ayni gun kan verdim ve cikti
Çok teşekkür ederim inşallah doğru çıkar rüyalar desteğin için de ayrıca teşekkürler . Habersiz bırakma olur mu ?Öyle düsünme lütfen, allah büyüktür.. esimde beni rüyasnda görmüş dün gece kız bebek varmış. Rüyalar belki cıkar belli olmsz her zaman umut vardir rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin.. bu ay olmazsa diger ay olur. Skma canını
Olur haber veririm insallah yarina kadar sürmez bu akıntım adete dönmez. sende haber ver icini ferah tut.iyi düsünÇok teşekkür ederim inşallah doğru çıkar rüyalar desteğin için de ayrıca teşekkürler . Habersiz bırakma olur mu ?
Veririm sözOlur haber veririm insallah yarina kadar sürmez bu akıntım adete dönmez. sende haber ver icini ferah tut.iyi düsün
Gercekten de cok benziyor 2 gun sonra yap erken gebelik testlerinden varsa cikar cnmIste cok benziyor birbirine regl gunu gelmeden test yapmadan anlayamayacagim ama iste sabir