• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim temmuzda dis gebelik ameliyati oldum. Sag tupum alindi 😔 kasimdan beri deniyoruz bu ay umitliydim :KK43: ama yok 5 gun kala beta 2 den kucuk cikti. Adetin ilk gunu test negatif cikti cok ince cizgi cikti . Ama sordum kimi var kimi yok dedi. Bugun gecikmenin 4. Gunu cok agrim var gelen yok olacagim gbi hissediyorum gidip test alip yapmaya cesaretim yok o kadar cok istiyorum ki aglayip duruyorum 🥺 adet olcak gbi agrin oldu mu senin canim
Canim cok dusunup ustune dustugunde adette gecikio.. bak ben 3 yildan fazladir bekliyordum bu anı emin ol kafan ne zaman rahat ozaman ansizin oluyor.. uzme kendini yipratma lutfen gercekten seni icten bi sekilde anliyorum hak veriyorum ama ne aglaman ne uzulmen sonucu degistirmiyor..

Canim cok dusunup ustune dustugunde adette gecikio.. bak ben 3 yildan fazladir bekliyordum bu anı emin ol kafan ne zaman rahat ozaman ansizin oluyor.. uzme kendini yipratma lutfen gercekten seni icten bi sekilde anliyorum hak veriyorum ama ne aglaman ne uzulmen sonucu degistirmiyor..
Merhaba gerçekten en önemlisi stres mi ? Ama nasıl stressiz olacagiz ki :( bende kafama her şeyi takan bir insanım daha denemeye başlamadık ama başlama kararı aldık o zamandan beri bile aklımdan çıkmıyor hiç:(

Merhaba gerçekten en önemlisi stres mi ? Ama nasıl stressiz olacagiz ki :KK43: bende kafama her şeyi takan bir insanım daha denemeye başlamadık ama başlama kararı aldık o zamandan beri bile aklımdan çıkmıyor hiç:KK43:
Bak gercekten inan ki ben bi sure ciddi anlamda stres yasadim.. neden olmuyor niye olmuyor die die kendimi yedim.. tahlillerimi yaptirdim, yumurtlama da sknti yok adetlerim duzenli ama olmuyor bi turlu olmadi..
En son esime dedim bi hastaneye gidelim sende muayene ol .. gittik sperm testleri muayene falan derken ogrendikki sperm degerleri berbat otesi hatta yok dencek kadar.. +birde varikosel.. ameliyat oldu aradan 3,5 yil gecti simdi de ansizin oldu ..hatta biz artik bu yil kredi cekip tup bebege gidicektik..
Baya uzun oldu ama eşinde gittimi test falan verdimi yada nekdr zamandir deniyosunuz ?

Bak gercekten inan ki ben bi sure ciddi anlamda stres yasadim.. neden olmuyor niye olmuyor die die kendimi yedim.. tahlillerimi yaptirdim, yumurtlama da sknti yok adetlerim duzenli ama olmuyor bi turlu olmadi..
En son esime dedim bi hastaneye gidelim sende muayene ol .. gittik sperm testleri muayene falan derken ogrendikki sperm degerleri berbat otesi hatta yok dencek kadar.. +birde varikosel.. ameliyat oldu aradan 3,5 yil gecti simdi de ansizin oldu ..hatta biz artik bu yil kredi cekip tup bebege gidicektik..
Baya uzun oldu ama eşinde gittimi test falan verdimi yada nekdr zamandir deniyosunuz ?
Biz henüz denemeye başlamadık haziran ayında denemeye başlayacağız dedik. Bundan önce vajinismus vardi yeneli 4 ay kadar oldu. O kadar haklısın ki ne kadar zor süreç gecirmissiniz ahh :(
Bir de bulunduğum yerde eşimin de gidebileceği bir doktor yok o yüzden yaz tatilini bekliyoruz birazda

Biz henüz denemeye başlamadık haziran ayında denemeye başlayacağız dedik. Bundan önce vajinismus vardi yeneli 4 ay kadar oldu. O kadar haklısın ki ne kadar zor süreç gecirmissiniz ahh :KK43:
Bir de bulunduğum yerde eşimin de gidebileceği bir doktor yok o yüzden yaz tatilini bekliyoruz birazda
Daha.denemeye baslamamissiniz .. bi deneyin 6 ay kadar olmazsa ozaman bi hastaneye gidip tahlillerinizi falan yaptirin.. daha erken bence sizin icin 🤗

Kizlarrrrr birşey sormak istyrm 3 nisanda adet görmüştüm adet bittikten sonra da iliski oldu ve ilişkinin üstünden 11.gun bugun ayni zamanda, marektten geldik hic agrim sizim yoktu posetler ağırdı bir an çamaşırıma bakmak geldi aklima ve suan kan var camasirimda bir sonraki adet günümde 30 Nisan, yumurtalamam yeni bitti, dunden beri akıntı gelmiyordu ama çamaşırımda kalan kahverimsi bir iz oluyrdu, yerleşme olabilir mi bu ya

Yumurtla
Kizlarrrrr birşey sormak istyrm 3 nisanda adet görmüştüm adet bittikten sonra da iliski oldu ve ilişkinin üstünden 11.gun bugun ayni zamanda, marektten geldik hic agrim sizim yoktu posetler ağırdı bir an çamaşırıma bakmak geldi aklima ve suan kan var camasirimda bir sonraki adet günümde 30 Nisan, yumurtalamam yeni bitti, dunden beri akıntı gelmiyordu ama çamaşırımda kalan kahverimsi bir iz oluyrdu, yerleşme olabilir mi bu ya
Yumurtlama da da bazen kanama olabiliyormuş canim . Yumurtlamanin uzerinden kac gun gecti? Hemen yerlesme kanamasi olmaz diye biliyorum ama adete yakin sanirim oluyormus .

Adetinize daha çok varmış. Bende 3 nisanda adet oldum şuan hala yumurtlama dönemimdeyim. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum adete 1 hafta kalsa anlarım ama 30 nisan diyorsunuz

Adetinize daha çok varmış. Bende 3 nisanda adet oldum şuan hala yumurtlama dönemimdeyim. Yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum 1 hafta kalsa anlarım ama 30 nisan diyorsunuz
Yumurtlama dun bitti, normalde benm yumurtalamam da hic kanama olmaz, ve akıntım olurdu yumurtlamada akıntım oldu 4 gün, sonra tamamen kesildi hatta şaşırdım kuruluk vardı, bir haftadır da midem acayip ve göğüslerim cok değişti, bir an ben de şüphelendm dunde cok dua ettim hamile olursam Allah'ım sen bana bildir diye bugun de nedense gelince marketten bakma ihtiyacı duydm hicbir islaklik agir sizi sanci yasamadm sok oldum görünce simdi silince peçeteye kahverengimsi leke geliyor ama çamasirimdaki de koyu donuk kırmızı elim ayağım titriyor.

Yumurtlama dun bitti, normalde benm yumurtalamam da hic kanama olmaz, ve akıntım olurdu yumurtlamada akıntım oldu 4 gün, sonra tamamen kesildi hatta şaşırdım kuruluk vardı, bir haftadır da midem acayip ve göğüslerim cok değişti, bir an ben de şüphelendm dunde cok dua ettim hamile olursam Allah'ım sen bana bildir diye bugun de nedense gelince marketten bakma ihtiyacı duydm hicbir islaklik agir sizi sanci yasamadm sok oldum görünce simdi silince peçeteye kahverengimsi leke geliyor ama çamasirimdaki de koyu donuk kırmızı elim ayağım titriyor.

Canım bir de ben iki kez sanırım yumurtlama geçiriyorum benm adet bitince hemen akintim ve kasik ağrılarım yeniden başlıyor ve göğüslerim sisiyr ovuslayon haftasında yeniden telefondan uygulamada kullanıyorum. Adet bitti ertesi gun ilişki oldu göğüsler sisti dolgunlasti uclarda nokta bokta yag bezeleri cikti ve sonra midem yanmaya basladi ara ara ve bulantım vardı o ilişkinin üstünden geçen bugun 11.gun o yüzden kani da görünce acaba dedim yerleşme mi

bu ay yumurtanız çatlarken kanama olmuş olabilir normalde olmasa bile. Sadece bana yerleşme kanaması için erken gibi geldi ama belkide erken yumurtladınız zaman gösterecek.İnşallah hamilesinizdir 🌼 🙏🏻

Canım bir de ben iki kez sanırım yumurtlama geçiriyorum benm adet bitince hemen akintim ve kasik ağrılarım yeniden başlıyor ve göğüslerim sisiyr ovuslayon haftasında yeniden telefondan uygulamada kullanıyorum. Adet bitti ertesi gun ilişki oldu göğüsler sisti dolgunlasti uclarda nokta bokta yag bezeleri cikti ve sonra midem yanmaya basladi ara ara ve bulantım vardı o ilişkinin üstünden geçen bugun 11.gun o yüzden kani da görünce acaba dedim yerleşme mi
Olabilir bende duymuştum bazı kadınların ayda iki kere yumurtladığını. Güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah 🙏🏻

Olabilir bende duymuştum bazı kadınların ayda iki kere yumurtladığını. Güzel haberlerinizi duymak nasip olur inşallah 🙏🏻
Ayyy inşallah, bir de yazmayi unutmusum ben carsamba ve dünde birliktelik oldu. Hangi iliskiden sonra ve neden kan oldu suan ben ne düşünmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum inan ve elim ayagim titriyor ya

Ayyy inşallah, bir de yazmayi unutmusum ben carsamba ve dünde birliktelik oldu. Hangi iliskiden sonra ve neden kan oldu suan ben ne düşünmeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum inan ve elim ayagim titriyor ya
Telefonda takvime göre Çarşamba Perşembe ve cuma tam ovü günlerim ama hic akıntım yoktu, asil akintim adetten hemen sonra basliyr kasik agrisi vs. Da oluyr iste o zaman iliski oldu bir kez, sonra da bu hafta telefona göre ovü günlerine denk geldi bir de üstüne bu sekilde hayatimda ilk kez gördüğüm ekstra kan olunca dedim yerlesme mi adetime de cok var daha karmakarışıgm şuan

Back