- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Anladm canm cok gecmis olsn, allahm bir daha yaşatmasn ne verirse hayırlısnı versin. Iyi düsün iyi seyler olsn elbet tutucakCanim ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Kasim da biraktik korunmayi ama yumurtlama gunlerini degerlendiremedigmz oldu. 3 aydir falan ovulasyon testiyle deniyorum. Hala olmadi
Canim kac dk icinde cikti ?Merhaba arkadaşlar bat a 8 gün var ama dayanamadım test yaptım ve böyle bir kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim acaba gebelik var mıdır? Sizde böyle testi olup gebe kalan oldu mu? Testin markası LABQOUİCK
Sag ol canim insallahAnladm canm cok gecmis olsn, allahm bir daha yaşatmasn ne verirse hayırlısnı versin. Iyi düsün iyi seyler olsn elbet tutucak
Valla benmde 7 gün var yapmaya cesaret edemiyrmMerhaba arkadaşlar bat a 8 gün var ama dayanamadım test yaptım ve böyle bir kuruma çizgisi çıktı ama çok belirgin oluncA merak ettim acaba gebelik var mıdır? Sizde böyle testi olup gebe kalan oldu mu? Testin markası LABQOUİCK
2 saat sonra çıktı aslında kuruma çizgisi galibaCanim kac dk icinde cikti ?
Beklemeni tavsiye ederimmm2 saat sonra çıktı aslında kuruma çizgisi galibaama işte umut dünyası acaba bebiste olabilir mi diye sizlere sormak istedim biliyorum belkide daha erken ama sabirsizim ben yaa
Kan vermek istemiyorum hastanelerin durumu ortadaValla benmde 7 gün var yapmaya cesaret edemiyrminsallah vardır ne diyim. 2 3 gün snra tekrarla ya da adet gununu bekle kan ver cıkar
Yumurtlama 28 Mart, belirtim hiç yok sadece bugün sağ kaşığım sızlıyor sabahtan beri başka hiç Bir değişiklik yokBeklemeni tavsiye ederimmmadetine yakın yap 2 gün kala , ya da gecikince yap daha net sonuc alırsn. Belirtilern varmı ? Yumurtlaman ne zamandı ?
Ayyy canm benim nerdeeeeeeeKan vermek istemiyorum hastanelerin durumu ortadaama iki gün sonra tekrar edecem dediğiniz gibi. Amaaann nolur sanki şıp diye tutsa hatta şaşırsak biz böyle 6-7 haftalık olsa da biz farkinda olmasak falan
Bendede var o kasık agrisi 3 4 gündur hala da devam ediyo bel agrisida var. Bakalm beklicez artkYumurtlama 28 Mart, belirtim hiç yok sadece bugün sağ kaşığım sızlıyor sabahtan beri başka hiç Bir değişiklik yok
Ben çok Zor hamile kalıyorum. Bu olursa 3. Gebeliğim olacak. Bir kürtaj birde kızım var. Kendiliğinden oluyor ama zor oluyorAyyy canm benim nerdeeeeeeeevlenmeden önce kolay saniyodum bu bebek işini hemen yaparız tutar diye ilk aydan, keske evlendigim ilk sene calismalara başlasaydm anca tutardı
Insallh tutar allah büyüktür dualarm seninleBen çok Zor hamile kalıyorum. Bu olursa 3. Gebeliğim olacak. Bir kürtaj birde kızım var. Kendiliğinden oluyor ama zor oluyor
Evet bu ay 28 pik gördüm 29 çatladı.. 27,28,29,30,1 günlerini degerlendirdim yani çok sıkı çalıştım ama olmayınca olmuyorBendede var o kasık agrisi 3 4 gündur hala da devam ediyo bel agrisida var. Bakalm beklicez artk
Ovulasyn testimi kullanysn ya da nasl takip ediysn yumurtlamanı ?
Kız dur belki olur daha erken yapmssn testiEvet bu ay 28 pik gördüm 29 çatladı.. 27,28,29,30,1 günlerini degerlendirdim yani çok sıkı çalıştım ama olmayınca olmuyor
Amin amin Rabbim gönlümüze göre versinInsallh tutar allah büyüktür dualarm seninlekimsenin kucagnı boş bırakmasn allahımm
Bekle canim2 saat sonra çıktı aslında kuruma çizgisi galibaama işte umut dünyası acaba bebiste olabilir mi diye sizlere sormak istedim biliyorum belkide daha erken ama sabirsizim ben yaa
Yumurtlama oldugu zaman ve ya catlama her neyse, akıntı geliyomu seffaf sümüksü yumurta akına benzer gibi ?Offfff bende misafir vardi yumurtlama oncesi 2 gunu ve yumurtlamayi degerlendirebildikkk catlama vs olmadi
Bu ay geldi benim yumurtlama oldugu gunYumurtlama oldugu zaman ve ya catlama her neyse, akıntı geliyomu seffaf sümüksü yumurta akına benzer gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?