Gebeliğe Hazırlık BAT'ı Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 nisan carsmba. Belirtilerm var adet gibi degil yani adet olcagm zaman 2 3 güün öncesinden başlardı anlardm o zaman. Bide umutluyum yumurtlama günumü denk getirdim bu ay. Bakalım.
Ay benimde 13 nisan . Gogus hassasiyetim cok az var da cok kaşınıyor. 10 gun onceden agrim basladi ama suan 6 gun var sanki adet olacagm gbi bilmiyorum cok istiyorum

Hanımlar bugün benim de adet günüm, ancak hiçbir belirtim yok. Sadece belim 2 gündür değişik bir şekilde ağrıdı. Şu an o ağrı da yok. Klomene 3-4 cmlik kistten dolayı ara verdik. Bu ay her günü değerlendirdik. Fazlaca umutlanmak istemiyorum ama içim çok dolu. Ağlayasım geliyor. Rabbim mübarek günler hürmetine kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun. Evlat hasreti çekmek bir kaç ay içinde bile fazlasıyla yordu, üzdü. Rabbim uzun yıllar bebe hasreti çekenlerin yardımcısı olsun.

Evet canim cok yapasim geliyo ama negatif gormekten yoruldumm bu ay insallah olmuştur hepimizin. Sende belirtilerini saysana zaman geçsin umut olsun banada :)))))

Gögüs agrm var şişler belim agrıyo kasık ağrm ara ara sırt agrm var. Ve bu hafta cok cok halsizim yani yorgun gibiyim sürekli yatmak istiyrum enerjm düşük biraz. 3 aydır deniyrz biz ama ocak subat hic üstünde durmadm yumurtlama günume denk getiremedm esim cok yogun caliisyodu onuda sıkmak istemedm strese girmesni istemedm acıkcası, ama bu mart ayında kendisi istedi adet gunumn bitmesini bekledi iliski icin, yumurtlamayı falan degerlendirince bi umutlandm. Muayanede oldm hormon testim vs. Engel hic bisey olmadgni söyledi. Bilmiyrm ama bu aydan umutluyum icime doğdu. O yuzden adetime 2 3 gun kala yapsam cikarmi diye sormak istedm size, erken gebelk testimi alsam
Suan bile kasıklarm çekiliyo sanki bacaklarma vuruyo anlamadm.
Bekleyip görücez bi 7 gün sonra. Hayrlisı olsun, eger negatifi görürsekde diger ay daha sıkı calisiriz napalım
Biz daha yeniyiz 3 ay olmadi bile ilk ayım gibi bisey, yumurtlamaya denk getirincr diger ocak subatı saymıyrz üstünde durmadm fazla
Umarım herkes cift cizgiyi görür saglklı bebekler alırız kucagmza amin amin aminnnn

Canimmm erken gebelik testi istiyosan yap benim yapmaya cesaretim yok yumurtlama nin ustunden 7 gun gecti benim cikmaz zaten

Bide gogus kasintim var sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…