- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Pazar sabahı yapsam test ? 2 3 gun kala olurmu acaba hic denemedm heyecanlıyımCanım birkaç gün daha sabret bence benim çizgim bugün baya belli oldu adetimede bir gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar sabahı yapsam test ? 2 3 gun kala olurmu acaba hic denemedm heyecanlıyımCanım birkaç gün daha sabret bence benim çizgim bugün baya belli oldu adetimede bir gün var
Geç döllenmeyse çıkmayabilir canım. Benim dün yaptığım test silikti, yani 2 gün kala olan.Pazar sabahı yapsam test ? 2 3 gun kala olurmu acaba hic denemedm heyecanlıyım
Neyse sabırlı olmamiz lazm beklicm adet günümüGeç döllenmeyse çıkmayabilir canım. Benim dün yaptığım test silikti, yani 2 gün kala olan.
Ah ah bizim bu sabırsızlığımız ne olacakNeyse sabırlı olmamiz lazm beklicm adet günümü
Cift cizgiyi görmek istiyorummmAh ah bizim bu sabırsızlığımız ne olacak
Ondan sonra kanda değerimi görmek istiyorum ondan sonra bebişimi görmek istiyorum.. bende ikinci aşamadayım kanda inşallahhhg şöyle yüksek yüksek çıkarCift cizgiyi görmek istiyorummm
Ay benimde 13 nisan . Gogus hassasiyetim cok az var da cok kaşınıyor. 10 gun onceden agrim basladi ama suan 6 gun var sanki adet olacagm gbi bilmiyorum cok istiyorum14 nisan carsmba. Belirtilerm var adet gibi degil yani adet olcagm zaman 2 3 güün öncesinden başlardı anlardm o zaman. Bide umutluyum yumurtlama günumü denk getirdim bu ay. Bakalım.
Insallah canm benim güzel haberler al bizede umut olOndan sonra kanda değerimi görmek istiyorum ondan sonra bebişimi görmek istiyorum.. bende ikinci aşamadayım kanda inşallahhhg şöyle yüksek yüksek çıkar
Günümüzu bekleyelim stres yapmayalım bence.Ay benimde 13 nisan . Gogus hassasiyetim cok az var da cok kaşınıyor. 10 gun onceden agrim basladi ama suan 6 gun var sanki adet olacagm gbi bilmiyorum cok istiyorum
Evet canim cok yapasim geliyo ama negatif gormekten yoruldumm bu ay insallah olmuştur hepimizin. Sende belirtilerini saysana zaman geçsin umut olsun banada :)))))Günümüzu bekleyelim stres yapmayalım bence.
test yapmıcm ben karar verdim bekleyelm birlkte
Evet canim cok yapasim geliyo ama negatif gormekten yoruldumm bu ay insallah olmuştur hepimizin. Sende belirtilerini saysana zaman geçsin umut olsun banada :)))))
Canimmm erken gebelik testi istiyosan yap benim yapmaya cesaretim yok yumurtlama nin ustunden 7 gun gecti benim cikmaz zatenGögüs agrm var şişler belim agrıyo kasık ağrm ara ara sırt agrm var. Ve bu hafta cok cok halsizim yani yorgun gibiyim sürekli yatmak istiyrum enerjm düşük biraz. 3 aydır deniyrz biz ama ocak subat hic üstünde durmadm yumurtlama günume denk getiremedm esim cok yogun caliisyodu onuda sıkmak istemedm strese girmesni istemedm acıkcası, ama bu mart ayında kendisi istedi adet gunumn bitmesini bekledi iliski icin, yumurtlamayı falan degerlendirince bi umutlandm. Muayanede oldm hormon testim vs. Engel hic bisey olmadgni söyledi. Bilmiyrm ama bu aydan umutluyum icime doğdu. O yuzden adetime 2 3 gun kala yapsam cikarmi diye sormak istedm size, erken gebelk testimi alsam
Suan bile kasıklarm çekiliyo sanki bacaklarma vuruyo anlamadm.
Bekleyip görücez bi 7 gün sonra. Hayrlisı olsun, eger negatifi görürsekde diger ay daha sıkı calisiriz napalım
Biz daha yeniyiz 3 ay olmadi bile ilk ayım gibi bisey, yumurtlamaya denk getirincr diger ocak subatı saymıyrz üstünde durmadm fazla
Umarım herkes cift cizgiyi görür saglklı bebekler alırız kucagmza amin amin aminnnn
Bide gogus kasintim var sinir oldumGögüs agrm var şişler belim agrıyo kasık ağrm ara ara sırt agrm var. Ve bu hafta cok cok halsizim yani yorgun gibiyim sürekli yatmak istiyrum enerjm düşük biraz. 3 aydır deniyrz biz ama ocak subat hic üstünde durmadm yumurtlama günume denk getiremedm esim cok yogun caliisyodu onuda sıkmak istemedm strese girmesni istemedm acıkcası, ama bu mart ayında kendisi istedi adet gunumn bitmesini bekledi iliski icin, yumurtlamayı falan degerlendirince bi umutlandm. Muayanede oldm hormon testim vs. Engel hic bisey olmadgni söyledi. Bilmiyrm ama bu aydan umutluyum icime doğdu. O yuzden adetime 2 3 gun kala yapsam cikarmi diye sormak istedm size, erken gebelk testimi alsam
Suan bile kasıklarm çekiliyo sanki bacaklarma vuruyo anlamadm.
Bekleyip görücez bi 7 gün sonra. Hayrlisı olsun, eger negatifi görürsekde diger ay daha sıkı calisiriz napalım
Biz daha yeniyiz 3 ay olmadi bile ilk ayım gibi bisey, yumurtlamaya denk getirincr diger ocak subatı saymıyrz üstünde durmadm fazla
Umarım herkes cift cizgiyi görür saglklı bebekler alırız kucagmza amin amin aminnnn
Evet daha erken bi 12 gün gecmesi gerekiyo. En iyisi beklemek adet gününüCanimmm erken gebelik testi istiyosan yap benim yapmaya cesaretim yok yumurtlama nin ustunden 7 gun gecti benim cikmaz zaten
Evet evet günler gecmiyor. Her adet olusumda bu ay dusunmucem diyorum olursa olur diyorum bittigi gbi yine basliyorumEvet daha erken bi 12 gün gecmesi gerekiyo. En iyisi beklemek adet gününü
Canım sabah test yaptım negatif, kuruma çizgisi bile çıkmadı pehhh dedimEderim canım benim etmez miyim her namazımdan sonra dualarımdasınız ama eğer negatif çıkarsa lütfen üzülme unutma Rabbimin bir bildiği vardır yeni ay için motive oluruz hemen
Ne zamandan beri deniyosunuz canm siz ?Evet evet günler gecmiyor. Her adet olusumda bu ay dusunmucem diyorum olursa olur diyorum bittigi gbi yine basliyorum
Üzülmek yok yeni aya konsantre oluyoruz canım, çalışmalara devammmmCanım sabah test yaptım negatif, kuruma çizgisi bile çıkmadı pehhh dedim
Canim ben temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi. Kasim da biraktik korunmayi ama yumurtlama gunlerini degerlendiremedigmz oldu. 3 aydir falan ovulasyon testiyle deniyorum. Hala olmadiNe zamandan beri deniyosunuz canm siz ?