- 2 Nisan 2021
- 138
- 45
- 18
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Kesinlikle öyle benden geçti bu ay da önümüzdeki aylara bakalim, rüyamda ben ikiz elma gördüm kocaman ağaçta sadece iki elma vardı sulu ben ikizlere yorumluyrm bunu bakalim kime nasip olacakAh canım ne güzel konuşuyorsun vallahiÇarşamba günü kan vermeyi düşünüyorum elimde son bi test var onu da yarın sabah ilk idrarımla yapmayı planlıyorum inşallah azıcık koyulaşır benimde dualarım sizinle birbirmize dua edelim kimin duasının kabul olunacağı bilinmez
Canım bence bariz belli benim bu kadar belli değilKizlar dayanamadim ilk idrarla yaptim yine silik cikti bu sefer zorlanmadim foto cekerken.. ya guvenemiyorum ben bu teste
Bence guvenmelisinKizlar dayanamadim ilk idrarla yaptim yine silik cikti bu sefer zorlanmadim foto cekerken.. ya guvenemiyorum ben bu teste
Canım benim Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum bende aylardır bebek istiyorum gördüğüm şey çizgi mi gölge mi onu bile bilmiyorum ama insan yinede umudunu kaybetmiyor işteKesinlikle öyle benden geçti bu ay da önümüzdeki aylara bakalim, rüyamda ben ikiz elma gördüm kocaman ağaçta sadece iki elma vardı sulu ben ikizlere yorumluyrm bunu bakalim kime nasip olacakAllah ne verirse ne zaman verirse bizim bilmedigimiz şeyleri en iyi bilen, inşallah yarin o çizgi görmek istedigimiz çift çizgiye dönerde sevincini bizlerle en kisa zamanda paylasirsn inşallah
Kız siz resmen hamilesinizEki Görüntüle 2818333 Kızlar bu da benim bu sabah yaptığım test. Azıcık bi şey var gibiadetime 2 gün var
Ah canım söyle söyle bi daha söyleKız siz resmen hamilesiniz
Canm benim ya. Allahım kimsenin kucagnı bos bırakmasnAh canım söyle söyle bi daha söylesabah bakıyorum çizgi var Allahım diyorum umarım şizofren değilimdir inşallahhhgg kimyasal gebelik filan değildir çok korkuyorum içimi açıp gösterebilsem keşke size kızlar
Ay canım benim çok sağol vallahi yaCanm benim ya. Allahım kimsenin kucagnı bos bırakmasnsenin adetine kac gün var ? Vallahi ben net gorüyrm cizgiyi silikte olsa belli oluyo
Bence var gebelik, bariz belli cizgi. 1 2 gun snra kan verAy canım benim çok sağol vallahi yaadetime 2-3 gün var canım. Çatlatma iğnesi vuruldum bir de bu ay onun da 14. Günü
Amin canım inşallahhh Perşembe günü vereyim diyorum inşallah çıkarBence var gebelik, bariz belli cizgi. 1 2 gun snra kan ver
4 gun kaldi cnm ama agrilarim baslamisti dun heralde test yanlis demistim.. sabah yaptim iste oda bi tik belirgin olduBence guvenmelisinkac gun kaldı adetine.
Cnm valla okadar korkar oldum ki artik buda yalanci pozitiftir dieCanım bence bariz belli benim bu kadar belli değil
Kiz seninde belirginlesmis .. insallah vardir ya rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. insallah hamileyizdirEki Görüntüle 2818333 Kızlar bu da benim bu sabah yaptığım test. Azıcık bi şey var gibiadetime 2 gün var
İnşallah vardır canım ikimizinde hayalleri suya düşmez umarımKiz seninde belirginlesmis .. insallah vardir ya rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.. insallah hamileyizdir
benim bat 10 nisan canım 4 gün var .. senin nezaman ? kan vermeyi düşünüyomusun ?İnşallah vardır canım ikimizinde hayalleri suya düşmez umarımcanım senin bat ne zamandı
İnşallah vardır canım ikimizinde hayalleri suya düşmez umarımcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?