- Konu Sahibi Kivircikkhatun
1 2 gün sonra yine yap test, ya da kan ver 1 2 gun gectikten snra. Umarım sağlıkli bir gebelik olur canm benim, gördum ben cizgiyi cok silik.Burda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 2 gün sonra yine yap test, ya da kan ver 1 2 gun gectikten snra. Umarım sağlıkli bir gebelik olur canm benim, gördum ben cizgiyi cok silik.Burda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Cnm ben karsidan baktigim da bile goruyorum ama telefonla cekerken netlesmiyor cikmiyor bir turlu fotoda.. en net.bu foto oldu zor zahmet... dilerimki yalanci pozitif degildir cunku danlattigimda olustuCanim ben de dikkatli bakınca hafiften goruyrm inşallah gebelikle sonuçlanır inşallah umarım görmek istediğimiz icin o çizgiyi görmüyoruzdur
Yarin sabah tekrar denicem dayanamam ben kan bide negatif cikarsa agır gelir bana1 2 gün sonra yine yap test, ya da kan ver 1 2 gun gectikten snra. Umarım sağlıkli bir gebelik olur canm benim, gördum ben cizgiyi cok silik.
Hemen bozma moralini insallah sağlıklidır. Hangi test markası bu yaptgnYarin sabah tekrar denicem dayanamam ben kan bide negatif cikarsa agır gelir bana
Predictor early cnmHemen bozma moralini insallah sağlıklidır. Hangi test markası bu yaptgn
Doğrudur canım ama yinede belli oliyr yani cok hafifte olsa ben de gördüm foto olmasina ragmen, inşallah bekledigin gibi olur kesinlesince de inşallah güzel haberini veririrsn yine bizeCnm ben karsidan baktigim da bile goruyorum ama telefonla cekerken netlesmiyor cikmiyor bir turlu fotoda.. en net.bu foto oldu zor zahmet... dilerimki yalanci pozitif degildir cunku danlattigimda olustu
Var çizgi canımBurda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Doğrudur canım ama yinede belli oliyr yani cok hafifte olsa ben de gördüm foto olmasina ragmen, inşallah bekledigin gibi olur kesinlesince de inşallah güzel haberini veririrsn yine bize
Burda bende gördümBurda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Negatif veya pozitif mutlaka haber vericem cnm..dua edin nolur bende sizin icin edicemDoğrudur canım ama yinede belli oliyr yani cok hafifte olsa ben de gördüm foto olmasina ragmen, inşallah bekledigin gibi olur kesinlesince de inşallah güzel haberini veririrsn yine bize
Negatife çevirdim var canım kan ver için rahat etsinBurda biraz daha belli oldu sanki.. benden haric goren.yok saniri.
Rabbim gönlune ferahlık düşürsun, tum karmaşılarini ve şüphelerini giderecek güzel haberleri ile seni sevindir inşallah, bu günleri sana rahatlıkla ve kendinden emin olarak sakinlikle tadini alarak yaşatsınNegatif veya pozitif mutlaka haber vericem cnm..dua edin nolur bende sizin icin edicem
Benden bu ay geçti, iki gün önce adet gördüm ama diğer arkadaslar ve gelecek ay icin hala ümidim var, neden olmasın kiRabbim gönlune ferahlık düşürsun, tum karmaşılarini ve şüphelerini giderecek güzel haberleri ile seni sevindir inşallah, bu günleri sana rahatlıkla ve kendinden emin olarak sakinlikle tadini alarak yaşatsın
Kan icin erken diye gidemiyorum bir de calisiyorum merkezde degilim cnm..kipkirmizi cift.cizgi gorene kdr gitmicem cunku umudum yok nedenseNegatife çevirdim var canım kan ver için rahat etsin
Aminnn cnm..Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin .. kucagimiz bos kalmasinRabbim gönlune ferahlık düşürsun, tum karmaşılarini ve şüphelerini giderecek güzel haberleri ile seni sevindir inşallah, bu günleri sana rahatlıkla ve kendinden emin olarak sakinlikle tadini alarak yaşatsın
M odunu düşürme lütfen güzel düşün inşallah daha koyu çıkar kaset testte alKan icin erken diye gidemiyorum bir de calisiyorum merkezde degilim cnm..kipkirmizi cift.cizgi gorene kdr gitmicem cunku umudum yok nedense
Akşam bir de kaset test alayım bari bide onunla denerimM odunu düşürme lütfen güzel düşün inşallah daha koyu çıkar kaset testte al
Bence sabah yap ilk idrarla. Bata daha çok varsa bir gün daha bekleAkşam bir de kaset test alayım bari bide onunla denerim
Bence adetine 1 gun kala yap ilk idrarınla yap daha net olur. Sabret birazAkşam bir de kaset test alayım bari bide onunla denerim