- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Hadi yaa kaç günde bir adet görürsünBat 20 Nisan, bugün adetin 16.günü hala yumurtlama bile göremedim
Ahhh ahhh 5 gun kala yaptim bu testi ben panik atagim hic duramiyorum meraktan sabahi bile zor etcemBence adetine 1 gun kala yap ilk idrarınla yap daha net olur. Sabret biraz
5 gun var bata cnm bi sabah da deneyeyim ben catlarim yoksa ortadan 2yeBence sabah yap ilk idrarla. Bata daha çok varsa bir gün daha bekle
Tmm canım haber ver5 gun var bata cnm bi sabah da deneyeyim ben catlarim yoksa ortadan 2ye
Kız testlere yazıkAhhh ahhh 5 gun kala yaptim bu testi ben panik atagim hic duramiyorum meraktan sabahi bile zor etcem
Haber vericem mutlakaTmm canım haber ver
Ben yine bi sabah yapayimda bu cikan cizgi yanlanci pozitif mi onu anlayayimKız testlere yazıkhahahaha. Bekle 2 3 gun daha daha net olur hem
31 canımHadi yaa kaç günde bir adet görürsün
Hala umut var canım yumurtlama için bazen geç olabiliyor böyle31 canım
İlk ay 15.gün gördüm. 2. Ay 18 inde. Bu ay bakalımmmmm nezaman olacakHala umut var canım yumurtlama için bazen geç olabiliyor böyle
Hadi hayırlısı bakalımİlk ay 15.gün gördüm. 2. Ay 18 inde. Bu ay bakalımmmmm nezaman olacak
Ya sizinkiler erkenmiş ben daha yumurtlama olmadı bat 25 nisan ama bende yazmak istedimKızlar gelin hep birlikte bekleyelim. Rabbim bu ay hepimize nasip eder insallah❤
Benim Bat 13 nisan :)
Canimm cizgi bariz gözüküyor:))) Var benceKızlar iyi akşamlar. İğnemin 13. Günü bat 8 nisan. Az önce dayanamadım sabahı bekleyemeden test yaptım bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2818030
Olsun canim iyi yaptın:))Ya sizinkiler erkenmiş ben daha yumurtlama olmadı bat 25 nisan ama bende yazmak istedim
Canım çok heyecanlandım benim için dua edin lütfenCanimm cizgi bariz gözüküyor:))) Var bence
Canimm insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim gonlunce olsun insallah haber ver kan testi yaptirinca ❤Canım çok heyecanlandım benim için dua edin lütfendaha önce kimyasal gebelik geçirdm aynı korku var içimde yine
Amin canım insallah hepimize nasip etsin Rabbim hayırlısıylaCanimm insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim gonlunce olsun insallah haber ver kan testi yaptirinca ❤
Aynen bence de bayağı belli, güzel haberlerinle sevindir bizi kan verdiğinde, kimyasal gebelik yasadiysan sonrası genelde normal genellikle sonuçlanıyor, inşallah seninki de öyledir canimKızlar iyi akşamlar. İğnemin 13. Günü bat 8 nisan. Az önce dayanamadım sabahı bekleyemeden test yaptım bakar mısınız?
Eki Görüntüle 2818030
Ah canım ne güzel konuşuyorsun vallahiAynen bence de bayağı belli, güzel haberlerinle sevindir bizi kan verdiğinde, kimyasal gebelik yasadiysan sonrası genelde normal genellikle sonuçlanıyor, inşallah seninki de öyledir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?