Kizlar benim batı bide siz hesaplarmisiniz ?
sat ne zaman ve kac günde bı adet oluyorsun canım ? son adet tarıhlerın var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar benim batı bide siz hesaplarmisiniz ?
canım ben şimdi hamileyken gece yatmadan 1 tane aldım, öncesinde pco lu olduğum ıcın regl dönemlerim bi düzene girsin diye sabah aksam al demişti doktorum, geçen sene yani, tabii o zaman çalışıyodum, iş yerinde zor bela geçirdim günümü 2 filtreli kahve üst üste anca ayıldım. canım benım hamile olduğunu mu sanmıştın ? ah bıtanem ya, bak görr en kısa zaman da sen zaten müjdeleneceksin ki rahat ol, kalbime doğdu :)
Canim tarihlerim busat ne zaman ve kac günde bı adet oluyorsun canım ? son adet tarıhlerın var mı ?
canm 20 aralıkta olmadın mı dahaCanim tarihlerim bu
Adet tarihim 31 agustos 2013 sabah
Adet tarihim 29 eylul 2013
Oglen
Adet tarihim 28 Ekim
2013 aksam
Adet tarihim 23 Kasım 2013 aksam
yok canım ben 24-25 günde bir oluyorum ama ovulasyon ve batlarımız aynıayyy kizlar allah iyilignizi versinkoparttnz beni. anlarsinz diye ovulasyon yazma gereği duymamistm ama yazmaliymisim.. :)))))))))
benm de 6 ocak. bakalm nolcek :)) 29 günde oluyorsan ovulasynn bugün yarn ama canm üzülme :)
canm aralıkta olman lazımdı 20 inde ama aralık 1 ve 6 sı arası gbelik ŞANSI VAR İDİCanim tarihlerim bu
Oglen
Adet tarihim 28 Ekim
2013 aksam
yarihlerini yaz tatlımbakalım son 3 ay tarihleriben de bat tan emin değilim yaa :-s hesaplayıcı 25 aralık diyo. Son 5 aydır biraz düzensizleşti adetim. Bnmkini de bi hesaplayıverin yaaa :-d siz benden daha tecrübelisiniz kızlaaarrr =)
bu tarihlere göre 30 günde bir adet oluyosun canım sadece biray 27. gün gelmiş yani normalde dün olman geekiyordu bugün olmadıysan hala yeniden testi tekrarla yada stresten geçikmiş olabilirCanim tarihlerim bu
Oglen
Adet tarihim 28 Ekim
2013 aksam
benim bugün yada en geç 25 aralık. 30 günde bir de olabiliyor.
yarihlerini yaz tatlımbakalım son 3 ay tarihleri
canım hiç üzme kendini allah hayırlısını nasip etsin sadce onu düşün. bnm komşumkalp hastasıydı çocuk yapması tamamıyle yasak 2çocuğuda çatr çatr doğurdu vallahi masada kalma ihtimali çok yüksekti allah yardım edicekse nasip eder m.etme yardım eder tatlım saçma şeyleri okma kendini boşa telaşa verme gel bu topiğede gül az bak nasıl hamile kalınıomuş değişik bişi biz boşa uğraşıomuşuz kız32 yaşındayım 3.çocuğu çok istiyorum en az sizin kadar.2 çocuğumu sorunsuz doğurdum Allah'a şükür.fakat 2.ye hamileliğinden beri hastalıklardan korkar oldum.korkak ve kaygılı oldum.nette okuduğum olumsuz gebeliklerden etkileniyorum ve gebe kalmaktan korkuyorum ama diğer yanım da 3. Yü çok istiyor.çünkü yaşım geçiyor.bu çelişki beni stres yapıyor.adetim 1 gün gecikti hassas test yaptım negatif.negatif çıksa üzülüyorum,pozitif çıksaydı yine üzülecektim ya düşük yaparsam ya ölürsem ya sakat olursa gibi.. Ne ye sevineceğimi bilmiyorum.diyorum ki nasıl doğurmuşum 2 taneyi .çıkış yolu bulamıyorum.bazı kişiler doğumdan korkar yapmaz kararlılık.ben ne yapacağımı şaşırdım
allah büyük tatlım bak hepimiz beklioruz bakalım inşallah bir gün olucakzamanını bilmediğimz için telaşımız ..sende benm gibisin meralzeren benmde bazen 28 günde bazende 30 gün..inş bu ay hiç kimsecikler regl olmazda hamiş oluruz![]()
lekelenmeden hesapla canım bence .. erken gelebilir geç gelebilir önmli olan tekrarlamamasıcanım ben sana düzensiz son 5 ayımı yazayımm
12 Ağustos
2 eylül
5 ekim (ilk defa bu kadar geç oldu)
4 Kasım
28 Kasım
bu tarihlerden önce hep düzenli olurdum. 28 günde bir yani.. bi de canım benim adetimin ilk 2 veya 3 günü pembe lekelenme şeklinde oluyo sonra çok yoğun oluyo 2 gün. acaba adetimin ilk günü olarak yoğun olduğum günü mü baz almalıyım? yoksa ilk lekelendiğim gün mü ilk günüm??
bi de ctesi test yaptım negatif çıktı ;(
32 yaşındayım 3.çocuğu çok istiyorum en az sizin kadar.2 çocuğumu sorunsuz doğurdum Allah'a şükür.fakat 2.ye hamileliğinden beri hastalıklardan korkar oldum.korkak ve kaygılı oldum.nette okuduğum olumsuz gebeliklerden etkileniyorum ve gebe kalmaktan korkuyorum ama diğer yanım da 3. Yü çok istiyor.çünkü yaşım geçiyor.bu çelişki beni stres yapıyor.adetim 1 gün gecikti hassas test yaptım negatif.negatif çıksa üzülüyorum,pozitif çıksaydı yine üzülecektim ya düşük yaparsam ya ölürsem ya sakat olursa gibi.. Ne ye sevineceğimi bilmiyorum.diyorum ki nasıl doğurmuşum 2 taneyi .çıkış yolu bulamıyorum.bazı kişiler doğumdan korkar yapmaz kararlılık.ben ne yapacağımı şaşırdım
lekelenmeden hesapla canım bence .. erken gelebilir geç gelebilir önmli olan tekrarlamaması
canım adetinin 10 cu gününden başla gün aşırı yap takvime falan bakma . garantie al. ama bu ay olmadıysa bidahaki ay benm dediğim gibi yAPHerkese merhaba arkadaşlar. Benim bugun yumurtlama günüm takvime göre. Ama ben erken yumurtladim sanirim. Bütün yumurtlama belirtilerim persembe basladi. Bikac gün sürdü ve suan hic bisry hissetmiyorum. Cuma günü evimi tasidim ve ailem de 2 haftadir bendeydi kisaca biz bu ayi kaçırdık galiba kizlaar((( bi dün iliskimiz oldu. Takvime inanip calismalara devam etsem mi vücudumu dinlesem mi ?