Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 4 aydr deniorum canım gelen yok :):):):)Slm kizlar ...
Bende 4 aydir deniyorum sayilir :) ama bu ay tam olarak calistik gecen ay 26 inda adet olmustum. 28 günde bir adet olurum hic sasmaz .. Bu ara adet olmam lazim bakalim ... Bende bekliyorum ama eskisi kadar takmiyorum Allah nasp ettiyse olur insallah ... Cok takiyodum artik oluruna biraktim valla :) biraz tuhafim sadece bu ay ama hamilelige yormak istemiyorum olmayinca üzülüyorum cünkü ... Bakalim 3-4 gün öne atar reglim gelicekmi ? :)
inşallahcanm benöle bi kıvama geldimki doğmadan inanmam . hiç olmıcakmış gibi hissediorummucizem bi gerçek olsa varyaaaaaaaaaaa... ah bi olsa. Rabbm hepimize nasip eder inşallah.. buraya bebişlerimizle fotolarımızı atarz. :)
ama sen onları kullanıncada kist oluşabilir zaten bünyen buna müait bir kez oluşmuş doktorun bunu planlıyordur emin ol canım. neden bu kadar ön yargılıyım özel hastane doktorlarına çünkü bunlardan bir tanesine hatayla muayene oldum 6 ve 3 cmlik çikolta kistlerim vardı hadi birde ona muayene olayım diye gittim adam yok onlar kist değil pelvik enfeksiyon dedi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ameliyattanda çekindiğim için sabah akşam 20 tane antibiyotik iğne yaptırdım iğnelerim 10 içinde biteceği halde bu bana 15 gün sonra gel demişti neyse iyi niyetle gittim baktı usg de hmm dedi %20 küçüklüş. işte benim için o an bitti neye göre kime göre küçülmüş ya sen daha önce yanlış ölçtüysen ama pardon onlar hata yapmaz çünkü onlar çok becerikli doktorlarç. neyse ben bu adamın bu tavrina sinirle şimdiki doktorumu buldum ameliyatımı oldum şimdide aşılama yaptıacağım ama bende edsofi nind eidği gibi pek memnunum doktorumda ayrıca o kistlerim küçülmemiş aksine büyüş sadece kafasının istediğine göre ölçmüş bizim kurnaz.
not: şimdiki doktorum özel muayenesinde hasta kabul eden bir prof. ama asla paragöz değil ztaen yeterince hastası var buna grek duymuyordur.
inşallahcanm benöle bi kıvama geldimki doğmadan inanmam . hiç olmıcakmış gibi hissediorum![]()
amin canım allah razıolsunsende bnm gibi olmussun.. ben tek ben öyleym sanıyordum.. insan tek kendi basına geldi sanıor herseyi.. rabbm sanada tatlı bir bebiş nasip eder inşallah en kısa zamanda
beklemek güzeldir özleniyorsa beklenenInsan hıc bebegı olmucakmıs gıbı hıssedıyor.. O cennet kokusu bebeğimiz. Kızlar bende çalışmalara devam edıyorum şuan adetım ondan hemen sonra inş. Yenıden devam.. İnş. En kısa zamanda hayırlısıyla hamileliğimizin müjdesını verırız :)
ne olayım derken canm :) gebe ol inşallah :)ahh ahh ben ne olayım :44:
cnm progestan cok fena bı ılac ben antrede uyuya kalmıştım bıgun hatta sonralarına affınıza sığınıyorum yatağımı ıslattım.neler cektım yaayrıca 2. gebeliğimde düşük riskim için verdi doktorum, daha sonra gebelik zehirlenmesi yaşadım ölü halde bana yapıştı embriyo. yatmadan al ilacını ve hemen uyu başın falan döner.
[sıze=2]amiinnn inşallah[/sıze]ne olayım derken canm :) gebe ol inşallah :)
ayyyyyyyyy cnm benimmm evet ya bende diyorum neden gozlerimin onu karariyor ve neden basim dolaniyor ayyyy ne bileyim ben aksam 5-6 gibi aliyorum hani iy calisir hesabi gibi ama en iyisi yarin gece yatrken alayim bide kendime nasilda psikolojik umut veriyom aaa bende hic bu belirtiler olmazdi galiba oldu diee cok saol en azindan uyanmis oldum sahte tatli ruyamda insallah bi gun gerceklesirrr aminnnn
bide arkadasim sen gunde kac tane aliyordun ?
Merhabalar beklenen adet tarihim 19 aralikti 20 sinde kandan bakildi hamileymisim![]()
oooooo sen hamilesin yavrucum koyulaşmasını beklemeye ne gerek var bence artık kontrollerine başla :):):) ne kadardr bekliosun neler yaptın![]()
Yazma fırsatını yeni buldum.ay bak heyecanlandım.senin bata daha vardı dimi?ne zaman yaptın testi akşam mı
kız Allah iyiliğini versin o ovulasyon testi yapıyor bende diyorum ne zaman hamile kaldı ben nasıl kaçırdım diye :18:
hahahahaahuhu ovulasyonmuymuş töbetöbe herkesi hamile görüoz artıkkk![]()
Ben de hamile sanmıştım:))))
benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ım![]()