• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Devam etmenin ne zararı olacakki:)) ama şu var senin yumurtlama günün 16 sı ise 2 gün daha devam etmen lazım

Yok canım zarardan değil hamile kalma ihtimalim varmı diye sordum tşkr ederim cvbın için devam edelim o zaman:1:

Erken döllenme olduysa adetin şaşmıyorsa 3 gün kala da çıkar bence.ama moralini bozmayacaksan yap.sonradan pozitif de olabilir.neyden korkuyorsun sen canım

negatif cikicagindan korkuyorum uzlucem diye korkuyorum canim istiyorum cunku :( ve evleneli 1 seneyi yeni gecti herkezin merakli gozleri olmuyomus gibi bakmalarindan dolayi daha erken diye yalan solemek zoruma gidiyo bide :(:(

negatif cikicagindan korkuyorum uzlucem diye korkuyorum canim istiyorum cunku :( ve evleneli 1 seneyi yeni gecti herkezin merakli gozleri olmuyomus gibi bakmalarindan dolayi daha erken diye yalan solemek zoruma gidiyo bide :(:(

Sen moralini bozcan.anlaşıldı.bence yapma.en az adetten 1 gün geçsin bari.böyle stres yaparsan adetlerin gecikir.1 yıl çocuğunun olmaması doğal.bu insanları anlamam kime ne ise.çocuk yaparsın dert yapmazsın dert millete sanki kendileri büyütüyor.yaşın kaçtı çalışıyor musun

Sen moralini bozcan.anlaşıldı.bence yapma.en az adetten 1 gün geçsin bari.böyle stres yaparsan adetlerin gecikir.1 yıl çocuğunun olmaması doğal.bu insanları anlamam kime ne ise.çocuk yaparsın dert yapmazsın dert millete sanki kendileri büyütüyor.yaşın kaçtı çalışıyor musun

cok dogru soluyosun canim ama iste milletin isine ki iste calismiyorum 22 yasindayim canim

Canım bende varım 27 aralıkta adet olmam gerekiyor inşlhhhh olmam :)) dua edin lütfennn 2 denememiz 3 aylık evliyim 23 yaşındayım

Kızlar bişey sorcam size bu ilk ayımız o yuzden tecrubesizim bu konularda şimdi benim yumurtlama dönemim bitti çalışmalara devam etsemmi yoksa bi etkisi olmazmı:26:

canım benimde ilk ayım ben tamamen tesadüf çalışıyorum çok üstüne düşmüyorum hatta yumurtlamamı bile hesaplamadım doğru düzgün desem yeri yani sen fırsat buldukça çalış bence olacağı varsa olur diye düşünüyorum

canım benimde ilk ayım ben tamamen tesadüf çalışıyorum çok üstüne düşmüyorum hatta yumurtlamamı bile hesaplamadım doğru düzgün desem yeri yani sen fırsat buldukça çalış bence olacağı varsa olur diye düşünüyorum

30 GÜN ARAYLA adet oluyorum yumurtlama tarihim tam nedir acaba bilenler var mı?

dogru soyluyosun cnm biraz da akisina birakmak lazim ben ilk ayimiz olmasina ragmen cok heycan yaptim ya olmazsa diyede dusunmeden edemiyorum olacagi varsa gercekten olur rabbim aratmasin hepimize saglikli nur topu gibi bebisler nasip etsin :)bu arada senin bat ne zaman

arkadaşlarım canlarım burda beni bilenler var,geçen söylemiştim kan tahlili yaptırdım değer 20ydi tekrar tahlil istedi drum diye.TELDEN ÖĞRENMİŞTİM 120Ymiş ve dün yaptırdığım tahlilde 1022 olmuş,arkadaşlar hayırlısıyla hamileyiimmmmm..... :))))Dilerim hepinizin haberini burdan alır sevincimize sevinç katarız..

Korundm tatlm 1 sene çünkü korkuoduk olur die ondan önce de ertesi gün hapları hormnları bozdum hep anlıyacağın. Sonrada hapı bıraktım bayağı geçti 3 ayda bi adet olmaya başladım 6 ay sonra ağrılarım oldu bişi düşeceknş gibi oluodu kasıklarmda. Dktor dedi dğuştn kisin var büyüyo .hmn aldrdm 4 ay oldu beklioruz cocuk. Eşim dio madem problmin yok neden olmuo bana değil dktra kızıo cok .doktor habirre acele etmein dior .eşim ne alaka dio biz para veriosak acele etmyin olur zmana bırakn demesi için vermioruz dio :D oda cocuk die kafayı yiyo:D ama bişi diyim mi hamile kalırsam inanılmaz el üstğnde tutucak eşim hiç bişi yaptrmaz:D bana:) deli bu:D

dogru soyluyosun cnm biraz da akisina birakmak lazim ben ilk ayimiz olmasina ragmen cok heycan yaptim ya olmazsa diyede dusunmeden edemiyorum olacagi varsa gercekten olur rabbim aratmasin hepimize saglikli nur topu gibi bebisler nasip etsin :)bu arada senin bat ne zaman

işte bende çok heveslenceğimi bildiğim için kendimi sakin tutumaya çalışıyorum :9: benim bat karışık canım doğum kontrol hapımı ekimde bıraktım kasımda ay sonuda 28kasımda hastalandım sanırım bat 28 aralık olur herhalde eğer hastalanmazsam yılbaşı günü test yapmayı düşünüyorum bakalım nasip :1:

işte bende çok heveslenceğimi bildiğim için kendimi sakin tutumaya çalışıyorum :9: benim bat karışık canım doğum kontrol hapımı ekimde bıraktım kasımda ay sonuda 28kasımda hastalandım sanırım bat 28 aralık olur herhalde eğer hastalanmazsam yılbaşı günü test yapmayı düşünüyorum bakalım nasip :1:

Benimde batım aynı canım :) inşlhhh olmayız peki yumurtlama gününü nasıl heapladın adet aralığın kaç gün?

Benimde batım aynı canım :) inşlhhh olmayız peki yumurtlama gününü nasıl heapladın adet aralığın kaç gün?

canımmm ben yumurtlama günümü pek hesaplayamadım karışık bi durum olduğu için anca bundan sonraki aylarda hesaplayabilirim bu ay tamamen tesadüf çalıştık :1:

Son düzenleme:

Benimde 30 aralık inşalah yeni yıla hepimiz hamiş gireriz:49:

Back
X