• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

wox_90:49: ve armagaan:49:canlarım tebrik ediyorum sizler rabbim bebekleiniz sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin :49::49:

Kızlar hepinize Çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip eder de nasıl anlatılmaz bi duygu olduğunu anlarsınız inş dua edicem sizlere isteyen herkesin gönlüne göre olur inşallah

Sivilceyi hatırlamıyorum okadar ayrıntıyı canım.halsizlik ve akıntı belirgindi.ikisi de kazara oldu aralarında 1.5 yaş var.biri 4 e diğeri 2 buçuk yaşına yaklaştılar.korunuyordum oldu.spiral taktırdım doğumdan sonra.3.çocuk aşkı başladı yaşım geçiyor yapayım dedim.bu 2.ay korunmuyorum bu seferde olmuyor .kafaya takınca mı olmuyor acaba.stres yapma canım Allah verir elbet daha yeniymiş senin

oo sen bayağı elini çabuk tutuyosun;) ama iyi olur hepsi bir arada büyür bence. sonradan çok zor oluyo diyolar. düşünsene 10 sene ara verip tekrar yapanlar var. hem birbirlerine arkadaş gibi olurlar. ben en büyük çocuk olduğum için ve kardeşimle aramda 4-5 yaş olduğu için çok tek kalmıştım. ama 1.5 yaş güzel gerçekten. kaza olmuş ama iyi olmuşş;) yaş kaç bu arada? benm de ilki olsun da 2.ye çok beklemicem. en mantıklısı ;)

Bu ay çok tuhaf bi şey daha yasadım 10 gün önce rüyamda bi erkek bebeğimin olduğunu ona süt emzdirdiğimi görüyordum göğüslerimden süt akıyordu ve içimden bu defa tuttu ama 9 ay ne çabuk geçti diye geçirdim öyle gerçekti ki ben bayağı etkisinde kaldım. rüya tabirine baktım diyodu ki hamile kalacağınıza kızınz olucağına işaret ediyor hayırlısı olur inş 😊

Bu ay çok tuhaf bi şey daha yasadım 10 gün önce rüyamda bi erkek bebeğimin olduğunu ona süt emzdirdiğimi görüyordum göğüslerimden süt akıyordu ve içimden bu defa tuttu ama 9 ay ne çabuk geçti diye geçirdim öyle gerçekti ki ben bayağı etkisinde kaldım. rüya tabirine baktım diyodu ki hamile kalacağınıza kızınz olucağına işaret ediyor hayırlısı olur inş 😊

inşallah tatlım hayırlı haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda....

oo sen bayağı elini çabuk tutuyosun;) ama iyi olur hepsi bir arada büyür bence. sonradan çok zor oluyo diyolar. düşünsene 10 sene ara verip tekrar yapanlar var. hem birbirlerine arkadaş gibi olurlar. ben en büyük çocuk olduğum için ve kardeşimle aramda 4-5 yaş olduğu için çok tek kalmıştım. ama 1.5 yaş güzel gerçekten. kaza olmuş ama iyi olmuşş;) yaş kaç bu arada? benm de ilki olsun da 2.ye çok beklemicem. en mantıklısı ;)

Benim yaş 32 .çok geçmeden 3. Olsun diyorum.yaş farkı a olduğu için ilk bir yıl çok zorlandım gerçekten.ne yardımcım ne annem vardı yanımda.3. Mü asla dedim.şuan 2 si oynamaya başladı bile.hatta ikisi oynarken ben kendime zaman ayırıyorum.tek çocuk olsaydı (anne benle oyna)diye başımın etini yiyecekti:)sen kaç yaşındasın,kaçıncı denemen?arka arkaya zor olsa da çok mantıklı.hemen 2. De yapıver .pişman olmazsın.

Rüyan hayır olsun ben de hamileyken oğlum olduğunu görmüştüm.adını bile koymuştum.kızım oldu:)Allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Benim yaş 32 .çok geçmeden 3. Olsun diyorum.yaş farkı a olduğu için ilk bir yıl çok zorlandım gerçekten.ne yardımcım ne annem vardı yanımda.3. Mü asla dedim.şuan 2 si oynamaya başladı bile.hatta ikisi oynarken ben kendime zaman ayırıyorum.tek çocuk olsaydı (anne benle oyna)diye başımın etini yiyecekti:)sen kaç yaşındasın,kaçıncı denemen?arka arkaya zor olsa da çok mantıklı.hemen 2. De yapıver .pişman olmazsın.

ay ne güzel özendim valla =) hayatta kolay olan hiçbişey yok zaten. zor da olsa evladın olduğu için eminim katlanması da kolay oluyordur. benim yaşım 24 daha evliliğimizin 15. ayına girdik ;) 13 ay korunduk. bu ay ilk denememiz. daha çok yeni yaniii..;) keşke diyorum hiç korunmasaydık da şimdi doğurmuş olurdum. seneye bi tane daha yapardım ama kader kısmet tabi..

Selammm benimde bat 24 aralık. Insallah görmem kırmızilari. Sag kasigim cok ağrıyor. Umarım bu belirtidir. Cunku korunmayi gecen ay bıraktık.. gebelik Testi için en erken zaman nedirrr :)

ay ne güzel özendim valla =) hayatta kolay olan hiçbişey yok zaten. zor da olsa evladın olduğu için eminim katlanması da kolay oluyordur. benim yaşım 24 daha evliliğimizin 15. ayına girdik ;) 13 ay korunduk. bu ay ilk denememiz. daha çok yeni yaniii..;) keşke diyorum hiç korunmasaydık da şimdi doğurmuş olurdum. seneye bi tane daha yapardım ama kader kısmet tabi..

Daha çok gençsin.ilk denemenmiş.mutlaka olacaktır sakın stres yapma.stres herşeyin sebebi olabiliyor.ben de uyuyamadım.sol kasığım ve belimin sol tarafı ve sol bacağım çok ağrıyor.netten okuyorum aman allahım ne kadar hastalık varsa çıkıyor.bu internet beni hastalık hastası yapacak.eğer gebe olursam neti kapattırcam . Sana gençsin diyorum ama zamanında çocuk yapmak en mantıklısı.yaş ilerleyince hastalık olur şu olur bu olur.risk alma. 3. Yıl aralarla yap kardeşim.hadi hayırlısı

o konuda hsklısın bnm yanımda en azından 1tane ewladım olsaydı avncak bişim olurdu hiç çocuğum olmucak korkusu olmazdı yaw:( hemen yapmzdk bn kndi adıma konuşayım ewlendiğim insanı tnımadan . Aynı ese grince neler olableceğini bilmeden evladıma bunu yapamam bende babası büyüdüm keşke annm de bu kadar düşünseydi dkkat etseysi ama cahil ve küçükmş. Ama artık çevremizde çok örnekler var görüyoruz ders çıkartıoruz canm . Eşimde 1.5 sene istemedi ama şimdi sinirlenio nie olmuo die 4aydr bende 2 snelik ewliyim 22 yaşamdayım canm:rolleyes:

Slm arkadaslar.aranizda yeniyim.2 senelik evliym.15 aylk bi kizim var.7 ekimde baslyn duzenli adetimdn sonra 2.cocuk icin calismalara basldk.daha sonra 1 kasmda adet gordm ve son adet tarhm 29 kasim, adetim 7 gun surdu her zamnki gibi.ama adetimin bitimindn beri sanki tekrar adet gorecekmisim gibi bel agrim var.sag kasigimda agri bacagima vuruyr.rahmime sanki ara ara igne batyms gibi olyr.bas donmesi, mide bulantisi var.adetime 8 gun kaldi.bugun idrarimin koyulastgni farkettim.sizce bunlr hamişlik belirtisimi, test icin erkenmi cvplrnizi beklyrm.tsklr simdiden

Kişiden kişiye değişiyor ama hamilelik için erken belirtiler bunlar. Daha 8 gün varmış bide. Biraz daha bekle hemen test yaparsın;)

Selammm benimde bat 24 aralık. Insallah görmem kırmızilari. Sag kasigim cok ağrıyor. Umarım bu belirtidir. Cunku korunmayi gecen ay bıraktık.. gebelik Testi için en erken zaman nedirrr :)

Kişiden kişiye değişiyor ama en sağlıklısı için batı bekle bence. Konuları okursan öncesinde göremeyin bat günü öğrenen çok kişi olduğunu görürsün.;) ve tabii inşallah hamilesindir.;)

Günaydın arkadaşlar benim 17 aralık tı bat günüm ,sağolsun beni yanıltmadı her zaman ki gibi tam zamanında geldi yine :ssz::31:
bir sonraki 15 Ocak :ssz:

Günaydın arkadaşlar benim 17 aralık tı bat günüm ,sağolsun beni yanıltmadı her zaman ki gibi tam zamanında geldi yine :ssz::31:
bir sonraki 15 Ocak :ssz:

Yaa. Hayırlısı olsun ne diyelim;(( bit dahakine olur inşallah bu kez kış bebeği olmak istiyor demek ki;)

Daha çok gençsin.ilk denemenmiş.mutlaka olacaktır sakın stres yapma.stres herşeyin sebebi olabiliyor.ben de uyuyamadım.sol kasığım ve belimin sol tarafı ve sol bacağım çok ağrıyor.netten okuyorum aman allahım ne kadar hastalık varsa çıkıyor.bu internet beni hastalık hastası yapacak.eğer gebe olursam neti kapattırcam . Sana gençsin diyorum ama zamanında çocuk yapmak en mantıklısı.yaş ilerleyince hastalık olur şu olur bu olur.risk alma. 3. Yıl aralarla yap kardeşim.hadi hayırlısı

internet konusunda katılıyorum sana. zaten kadın olduğumuz için kafa yapısı itibariyle her şeyi sorun yapıyoruz. sağlıklı olduğumuz halde ay ben hastayım desek hastalanırız=) bi de internetten okuyup okuyup evham yapıyoruz..

Back
X