• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım

tebrik ederimmm Allah tamamına erdirir inşallah darısı da benim gibi isteyen tüm arkadaşların başına bat gelene kadar delirmezsem iyi :27: :1:

kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...:34:
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar :nazar:
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26

2 ocak benimki..... teşekkür ederim canım...

kızlar ben bu ay ovulasyon testini denedim koyu iki çizgiyi buldum içim rahat etmedi bugün adetin yaklaşık 21. günü yapılan yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğine bakılan progestoron seviyemi ölçtürdüm 12 çıktı 5' in üzeri çatlamanın olduğu 10'un üzeri kaliteli yumurtlamanın olduğunun göstergesiymiş içim birazdaha rahatladı sıra bebiş oldumu olmadımı 7-8 gün daha beklemeye geldi:) umarım herkesin sevineceği bir ay geçiririrz:)

kızlarrr bugün bi arkadaşımın doğumu için hastanedeydim.. doğumdan önce ve sonra her anında yanındaydım.. o kadar heyecanlı bir duygu ki.. her an arkadaşımla birlikte heyecanlı ve mutluydum.. ve her an aklımda kendimi onun yerine koyuyordum ister istemez:1: hele o bebeğin geldiği an var ya o sesi o ağlaması o minicik suratı.. çok duygusaldı.. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin.. içimde durdurulamaz bi istek var. bişey sürekli içimi gıdıklıyo sanki:1: hayali bile o kadar güzel kii... sabırsızlıkla o güzel haberi alacağım günü bekliyorum.. hepimize nasip olsun inşallah...

Son düzenleme:
Liste süper olmuş. Emeginize sağlık :) öğleden beri belimde kasigimda ağrı var. Bu ay ilk defa ve 1 kere denedik. Olmazsa dolu dizgin geliyorum inşallah önümüzdeki aya:)

Selam kızlar özledim sizleri . Esmerkul arkadsşım silik bile olsa thminim hamilesin tebrk edrrim çok sevindim şekerim kan testinden snra haber ver bize he;)

Kızlar benm bat 8 pazar günü adet im .. ve ben hiçbişi hissetmiorum tahminim olmadı bu ay da.. ama çok istiorum neden olmaz anlam bulamıorum..evimiz çok sessiz canlansın yuvamz istiyorum..2 senedir ediyle büdü oturuyoruz ewde. Ovulasyon testide 5 gün yaptım 2.gün ikinci cizgi çıktı dahada çıkmadı. Bnm 1günlükmü şansım vardı yani. Anlayamıorum hala... :(((

kızlar ben bu ay ovulasyon testini denedim koyu iki çizgiyi buldum içim rahat etmedi bugün adetin yaklaşık 21. günü yapılan yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğine bakılan progestoron seviyemi ölçtürdüm 12 çıktı 5' in üzeri çatlamanın olduğu 10'un üzeri kaliteli yumurtlamanın olduğunun göstergesiymiş içim birazdaha rahatladı sıra bebiş oldumu olmadımı 7-8 gün daha beklemeye geldi:) umarım herkesin sevineceği bir ay geçiririrz:)

amin canimm insallah. bugun bende alicam ovulasyon testini :)

günaydınnnn... adetime 1 hafta var.. ovülasyon gününü tutturduktan birkaç gün sonra bende krem gibi bir akıntı gelmeye başladı. koku kaşıntı yanma vs. birşeyim yok . söylemesi ayıp iç çamaşırımı bir gün arayla değiştirirdim şimdi bir günde çok berbat oluyor.. hamilelik belirtisi diyorlar ama yaşayan var mı ?

arkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.benim 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız

Son düzenleme:
Back
X