Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar listede adınız yoksa söyleyin ekleyim yada söylemişsinizdir gözümden kaçmıştır alınmayın darılmayın![]()
kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26
yok canım burdaki arkadaşımız ekler, heyyy arkadaşımızı da ekleyin ( mabel_la BAT: 5 Aralık)![]()
canım bu arada yazmayı unutmuşum ovulasyon testini merak ediyosan ben kullandım 3 ay ve gayet başarılı yumurtlama gününü doğru gösterdi bende bu ay bıraktım dr yumurta takibine başladığı için ama dr a gitmesem bu ayda kullanacaktım ben memnun kaldım yani![]()
ayy inşallah canım yaa isteyen herkesten güzel haberler gelir inşallah Rabbim isteyen herkese içinde de bize versin![]()
Ya söylemiştim ya dış gebelik yaşamıştım iki günde bir kan testi vermeye gittim falan çok yormuştu beni o. O yüzden biraz sabretmek sonradan gitmek istiyorum ama merakta ediyorum..
Ovulasyon testini kulanmadım canım hiç. Gerek duymadım 3 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım dış gebelik çıktı şimdi yine hamileysen artık maşallah hiç boş geçmiyo diycem![]()
Ay benim biraz moralim bozuldu ay az önce tuvalete gittim de böyle toz pembesi gibi bi sıvı akıntı oldu çok sıvı yani su gibi aktı peçeteye bulaştı biraz. Adetim böyle başlamazdı aslında hiç sancım falan yok ama korktum acaba adet mi oluyorum diye. Yarın sabahta kan testi yaptırmaya gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçicem sanırım![]()
Bilmem ki üzüldüm ya hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olcakyerleşme kanamasıda olabilir bence biraz daha bekle gelmezse yaptırırsın
Bilmem ki üzüldüm ya hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olcak[/QUOT canim uzme kendini yerlesme kanamasida olabilir herseyin hayirlisi
inşallah tatlım onun gecesi ertesi gecesi bide 3.gece okadar :):)canım benim ovülasyon testinde evet sadece bir gün koyu çizgi çıkması gerekiyor senin şansın o çizgi çıkana kadar ve sonrasında ki 2-3 gün devam ediyor o sürelerde çalışmalarınız olduysa Allah nasip ettiyse bebişin şuan seninledir![]()
tabi çocuk istediğin zamn zaten bu tetkiklerden geçiriolar siziKızlar kocamın sonuçlarında bi sorun görünmedi benden kan aldılar şimdi de hormon tahlilleri ve guatr testi için gebeliğe engelmiş çûnkü.. Bekliyoruz..
adet döngün ne kadar canm kaç günde bi oluoncanim bende simdi eczaneye gittim siparis verdim 2 saate kadar getirecekler eve :)) adetim pazar bittim bugunden kullanmaya baslayabilirmiyim ?
Ya hayır olacaksan ayın 2'sinde olsaydın sayın adetim. Umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratmak ne demek. Neyse hayırlısı olsun inşallah hayırlısıysa adet olmam değilse zaten olurum bekleyip görcez
adet döngün ne kadar canm kaç günde bi oluon
9. vea 10.gün yapıcan yani ..sen 9. gün başla tatlm garanti osun..bakalım ii şaanslar.. ben bi sefer kullandm bakalım nolcak ama ilk yaptığım için deneymsiz oldum için belkide tutmaz ..hiç tutmuş gibde hssetmiorum arkadaşım..:26::18:tatlim genelde 28 gunde bir oluyorum bazen 26 yada 27 olabiliyor
9. vea 10.gün yapıcan yani ..sen 9. gün başla tatlm garanti osun..bakalım ii şaanslar.. ben bi sefer kullandm bakalım nolcak ama ilk yaptığım için deneymsiz oldum için belkide tutmaz ..hiç tutmuş gibde hssetmiorum arkadaşım..:26::18: