• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

ayyy listede adımı görünce çok heyecanladım:21::52:
batım 10 aralık ama günler geçmek bilmiyor bir türlü. geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. bu ay yine aynı şey olmasından korkuyorum. yani testte pozitif çıksa bile kalp atışlarını duyana kadar huzur yok bana biliyorum.

kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...:34:
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar :nazar:
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26

teşekkür ederiz canım amin inşallah.. benim yeni bat 30 aralık...Aralık ayını bırakmadım yani:)

ya kızlar benim bat 9 aralık ama erken gelcek anlaşılan akşama değilse yrn muhakkak gelir bgn pembe akıntım oldu bi kez bide sanki gazım varmış gibi karnım şiş ama gaz yok ayaklarım sızlıyo sağ yumurtalığım ağrıyo işin garibi hiç göğüs ağrım yok belim çok ağrıyo hadi bakalım çık işin içinden :) amaaaaaan bu ay takmamıştım ki zaten ne gün hesapladım ne ovu. testi yaptım ne bekliyon ki desenize :)

canım bu arada yazmayı unutmuşum ovulasyon testini merak ediyosan ben kullandım 3 ay ve gayet başarılı yumurtlama gününü doğru gösterdi bende bu ay bıraktım dr yumurta takibine başladığı için ama dr a gitmesem bu ayda kullanacaktım ben memnun kaldım yani :34:

canim bende simdi eczaneye gittim siparis verdim 2 saate kadar getirecekler eve :)) adetim pazar bittim bugunden kullanmaya baslayabilirmiyim ?

Ay benim biraz moralim bozuldu ay az önce tuvalete gittim de böyle toz pembesi gibi bi sıvı akıntı oldu çok sıvı yani su gibi aktı peçeteye bulaştı biraz. Adetim böyle başlamazdı aslında hiç sancım falan yok ama korktum acaba adet mi oluyorum diye. Yarın sabahta kan testi yaptırmaya gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçicem sanırım :(

Ya söylemiştim ya dış gebelik yaşamıştım iki günde bir kan testi vermeye gittim falan çok yormuştu beni o. O yüzden biraz sabretmek sonradan gitmek istiyorum ama merakta ediyorum..

Ovulasyon testini kulanmadım canım hiç. Gerek duymadım 3 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım dış gebelik çıktı şimdi yine hamileysen artık maşallah hiç boş geçmiyo diycem :D:D:D

hadi bakalim insallah canim. bizimde 2 ay oldu ben daha hic kalmadim umutluyum rabbine siginiyorum hayirlisi allahtan :))

Ay benim biraz moralim bozuldu ay az önce tuvalete gittim de böyle toz pembesi gibi bi sıvı akıntı oldu çok sıvı yani su gibi aktı peçeteye bulaştı biraz. Adetim böyle başlamazdı aslında hiç sancım falan yok ama korktum acaba adet mi oluyorum diye. Yarın sabahta kan testi yaptırmaya gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçicem sanırım :(

yerleşme kanamasıda olabilir bence biraz daha bekle gelmezse yaptırırsın

Ya hayır olacaksan ayın 2'sinde olsaydın sayın adetim. Umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratmak ne demek. Neyse hayırlısı olsun inşallah hayırlısıysa adet olmam değilse zaten olurum bekleyip görcez

canım benim ovülasyon testinde evet sadece bir gün koyu çizgi çıkması gerekiyor senin şansın o çizgi çıkana kadar ve sonrasında ki 2-3 gün devam ediyor o sürelerde çalışmalarınız olduysa Allah nasip ettiyse bebişin şuan seninledir :16:
inşallah tatlım onun gecesi ertesi gecesi bide 3.gece okadar :):):9:

Ya hayır olacaksan ayın 2'sinde olsaydın sayın adetim. Umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratmak ne demek. Neyse hayırlısı olsun inşallah hayırlısıysa adet olmam değilse zaten olurum bekleyip görcez

canim evliligimin 1. ayinda oldu bana oyle normalde gunum hic sasmaz 5 gun gecikti adetim biz heveslendik sonra hastalandim vucut oynayabiliyormus bizimle ;((

tatlim genelde 28 gunde bir oluyorum bazen 26 yada 27 olabiliyor
9. vea 10.gün yapıcan yani ..sen 9. gün başla tatlm garanti osun..bakalım ii şaanslar.. ben bi sefer kullandm bakalım nolcak ama ilk yaptığım için deneymsiz oldum için belkide tutmaz ..hiç tutmuş gibde hssetmiorum arkadaşım..:26::18:

9. vea 10.gün yapıcan yani ..sen 9. gün başla tatlm garanti osun..bakalım ii şaanslar.. ben bi sefer kullandm bakalım nolcak ama ilk yaptığım için deneymsiz oldum için belkide tutmaz ..hiç tutmuş gibde hssetmiorum arkadaşım..:26::18:

bugun 9. gunum canim ozman bugun yapabilirim. umudunu yitirme canim insallah tutmustur. insallah mujdeli haberleri veririz birbirimize. senin ne kadar oldu evleneli

Back
X