demekki simdi tekrardan baktim ac karnina yaziyor :))Folic 1 benim ilacım sabah-tok karna yazıyor benimkisine de demek ki farklı oluyor ilaca göre :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demekki simdi tekrardan baktim ac karnina yaziyor :))Folic 1 benim ilacım sabah-tok karna yazıyor benimkisine de demek ki farklı oluyor ilaca göre :)
selam canım silikte olsa çıkmış tebrik ederim rab'bim bizlerede nasip etsin amiiin![]()
sağol canım, adet olcakmışım gibi ağrım var o yüzden emin değilim, amin her isteyen kadına ve bizlere rabbim nasip etsin anneliği![]()
merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım
adetimin 13.günü ovilasyon testi yaptım bugün henüz silik çıktı yani negatif yarın bakcam artık heyecanlıyım![]()
aşılamam tutmadı maalesef istenmeyen misarif geldi bugün(
topiğimizin ilk hamişi tebriklerikler canımsağol canım, adet olcakmışım gibi ağrım var o yüzden emin değilim, amin her isteyen kadına ve bizlere rabbim nasip etsin anneliği![]()
yaa ben 7. günden beri yapıyorum çünkü benim adet döngüm biraz kısa 24 gün ile 26 gün arası birşey yani 10-11. gün yumurtluyordum eskidenadetimin 13.günü ovilasyon testi yaptım bugün henüz silik çıktı yani negatif yarın bakcam artık heyecanlıyım![]()
yaa ben 7. günden beri yapıyorum çünkü benim adet döngüm biraz kısa 24 gün ile 26 gün arası birşey yani 10-11. gün yumurtluyordum eskiden![]()
bu ay 7 8 ve 9 . günler silik çok silik çıkıyordu dün öğlen yaptım biraz daha koyuydu akşam üzeri yaptım daha biraz koyulaştı ama kontrol çizgisi kadar koyu hiç olmadı bugün yaptım yine açılmış rengi zaten bugün göğüsüm ve kasığım ağrıyor sanırım dün pik yaptı bugün gıdak gıdaklıyorumneyse bakalım hakkımızda hayırlısı
benimde dün 13.günüydü bende yaptım aynen silik çıktı.Halbuki doktor 13. gün yumutlaman gerçekleşiyor demişti muayne sonucunda.bugunde yapıcam bakalım yine negatif mi hayırlısı artık :)[/QUOT yumurtlama testini nasil yapiyorsun canim
kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26
seni ekledim zaten canım hayırlı olsun hakkındabenimde 22 aralik :))
benimde dün 13.günüydü bende yaptım aynen silik çıktı.Halbuki doktor 13. gün yumutlaman gerçekleşiyor demişti muayne sonucunda.bugunde yapıcam bakalım yine negatif mi hayırlısı artık :)[/QUOT yumurtlama testini nasil yapiyorsun canim
canım ben aynı gebelik testi gibi olan ovülasyon testinden aldım idrarla yapılıyor.iki çizgide koyu çıkarsa yumurtlama var demek :) ama hala yakalayamadım çift çizgiyi hep silik çıkıyor![]()
bekleyelim inşallah güzel haberler alırız.arkadaşlar bakıp çıkmayın lütfen sohbete katılın.deneyimlerinizi.yazın hatta bat listesi yapalım.çok güzel olurnazar
seni ekledim zaten canım hayırlı olsun hakkında![]()
canım ben aynı gebelik testi gibi olan ovülasyon testinden aldım idrarla yapılıyor.iki çizgide koyu çıkarsa yumurtlama var demek :) ama hala yakalayamadım çift çizgiyi hep silik çıkıyor![]()
denesemmi acaba bende dr adetinin 14. gunu yumurtlama dedi. deniyoru ama 2 aydir olmadi bakalim bu ay ne olacak :))