Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

İnşallh olur tatlm

Teşekkür ederim cnm umarım .. Bugun oruçluydum kızlar inanın dua ederken sizide kattım inşallah bu ay son olur diye!! Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inş . her ay hayal kırıklığından yoruldum artık bu ay da artık umudum yok gerçi yine de insan bekliyor acaba diyor..

Liste çok güzeell olmuş ya :)

Mrb kizlar bende aralik bekleyenlerdenm ama bu sefer gun saymicam ozaman cok stresli oluyorum gunler gecmiyor :/ 5 aydr deniyorz stresli olunca olmaz diyor herkes tabi insanin elinde olmuyor :/ inşallah ben de güzel haberler yazarm buraya

Mrb kizlar bende aralik bekleyenlerdenm ama bu sefer gun saymicam ozaman cok stresli oluyorum gunler gecmiyor :/ 5 aydr deniyorz stresli olunca olmaz diyor herkes tabi insanin elinde olmuyor :/ inşallah ben de güzel haberler yazarm buraya
aralığın kaçında canım senide liseye ekleyelim hayrlısı olsun rabbm hepimize nasip eder inşallah

kızlar 2020 yılında artık herkes tüp bebek yapacakmış :18::84: çünkü artık okadar zorlaşmış cocuk yapmak .. bi kaç senemiz kalmış arkadaşlar çalşmaya devam son hızla

Selamunaleykum kizlar.benim de 16 aralik bat

kızlar 2020 yılında artık herkes tüp bebek yapacakmış :18::84: çünkü artık okadar zorlaşmış cocuk yapmak .. bi kaç senemiz kalmış arkadaşlar çalşmaya devam son hızla

herkes tüp yapıcakta canım onunda garantisi yok ki maalesef hamile kalıcan diye aslında ben aralıkta düşünüyodum yaptırmayı

kendimce kesin gözüyle görüyodum ama dr şansın yüksek ama tutmama ihtimalinide unutma kendini olucak diye şartlandırma

deyince vazgeçtin denemeye devam edicem biraz daha

selam kızlar bende 7 aydır bebiş bekleyen biri olarak aranıza katılmak istedim kabul ederseniz :) tabi bide listeye baktım bat 15 aralık olan yok o boşluğu doldurayım dedim benide eklerseniz batım 15 aralık

selam kızlar bende 7 aydır bebiş bekleyen biri olarak aranıza katılmak istedim kabul ederseniz :) tabi bide listeye baktım bat 15 aralık olan yok o boşluğu doldurayım dedim benide eklerseniz batım 15 aralık

canım ozaman benide ekleyin bat 15 olarak senin yanına:)ama ben 2 aydır batım 8 ziydi.ama kasımda 1 hafta gecikmeli adet oldum.yani bat 15 oldu.benim şimdi yumurtlama zamanım ne zaman olucak acaba.yani nerdeyse 37 günde bir adet olmuşum gibi oldu.genelde bukadar düzensiz değildim ama bu ay böle oldu.senin yumurtlama zamanın ne zaman.geçen ay kaçında oldun?

canım aslında seninle benziyomuş döngülerimiz bende ekimde 10 gün gecikmeli oldum ekimde 16 bu ayda 15 de oldum ama bende pcos var ve bu ay ilaç kullandım yumurta takibine başladık dün dr a gittim yumurta büyümüş bakalım bu ay umutluyum biraz şimdi sana gelince tatlım emin olmak için ovulasyon testi kullanabilirsin ben 3 ay kullandım ve gerçekten işe yarıyo hamile kalmadım ama Allahtan oda diyecek bişey yok inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz böye bekledikçe günler geçmiyo sanki :) yinede hemen olsun deyipte eksik dilemek istemiyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Zor be tatlm biliyorum .Ama biğün olucak eminim . Allah sabır versin bize inşllh . Ama başarıcz cnm:) bat ne zamn cnm

:) tabi tatlm ne demk hoşgldin:) listecimiz nerdeeeee:) hemşire hanımmmm

benimde adet tarihim 20 aralık ama inş olmam bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum umarım işe yarar

:) tabi tatlm ne demk hoşgldin:) listecimiz nerdeeeee:) hemşire hanımmmm

çok çookk hoş buldum teşekkürler şekerimm :) sende bi defa serophene kullandım demişsin ne oldu peki sonra yumoş büyüdümü iğne yaptımı dr merak ettim cnm bu ay ilk defa kullandım ben biraz umutluyum ama kısmet tabii hakkımızda hayırlısı

kızlarrrr bnm az kaldıı cook merak ediyorum.gögüslerim felaket şiş ama hiç acı yok ve aşırı acıkıyorum bide bugün fal baktrdm hamilesin dedi (((falainanma falsız da kalma demişlerrr))))

benim de belim ağrımaya başladı, adet ağrısı gibi daha 5 gün var ama bazen 2-3 gün erken geliyo hayırlısı artık bu ay da olmıcak heralde, ovülasyon testine başlıcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…