Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

mucizem bi gerçek olsa varyaaaaaaaaaaa... ah bi olsa. Rabbm hepimize nasip eder inşallah.. buraya bebişlerimizle fotolarımızı atarz. :)

bende 4 aydr deniorum canım gelen yok :):):):)

anldm.. ama günahına almiyim şmdi doktorma sürekli gidiorm. ilk kisti grdüğünde bende baktım ultrasondan gercekten vardı. hatta cıktısına kadar verdi. bana daglms dediğinde yine baktm ultrasondan hiç bişi yoktu gercekten. kasıgın heryernde gezdirdi nerdeyse

Insan hıc bebegı olmucakmıs gıbı hıssedıyor.. O cennet kokusu bebeğimiz. Kızlar bende çalışmalara devam edıyorum şuan adetım ondan hemen sonra inş. Yenıden devam.. İnş. En kısa zamanda hayırlısıyla hamileliğimizin müjdesını verırız :)

beklemek güzeldir özleniyorsa beklenen

ayyyyyyyyy cnm benimmm evet ya bende diyorum neden gozlerimin onu karariyor ve neden basim dolaniyor ayyyy ne bileyim ben aksam 5-6 gibi aliyorum hani iy calisir hesabi gibi ama en iyisi yarin gece yatrken alayim bide kendime nasilda psikolojik umut veriyom aaa bende hic bu belirtiler olmazdi galiba oldu diee cok saol en azindan uyanmis oldum sahte tatli ruyamda insallah bi gun gerceklesirrr aminnnn
bide arkadasim sen gunde kac tane aliyordun ?

Bende yılbaşı annesi olmak istiorummm anne olmakk istiorummm yaaaaawww. Yeni yıla yeni ümitlerle giricez gene Allah cok büyük.. ocakta olursa ekim bebeği olucak ayyyyyyy

canım ben şimdi hamileyken gece yatmadan 1 tane aldım, öncesinde pco lu olduğum ıcın regl dönemlerim bi düzene girsin diye sabah aksam al demişti doktorum, geçen sene yani, tabii o zaman çalışıyodum, iş yerinde zor bela geçirdim günümü 2 filtreli kahve üst üste anca ayıldım. canım benım hamile olduğunu mu sanmıştın ? ah bıtanem ya, bak görr en kısa zaman da sen zaten müjdeleneceksin ki rahat ol, kalbime doğdu :)

oooooo sen hamilesin yavrucum koyulaşmasını beklemeye ne gerek var bence artık kontrollerine başla :):):) ne kadardr bekliosun neler yaptın

Yazma fırsatını yeni buldum.ay bak heyecanlandım.senin bata daha vardı dimi?ne zaman yaptın testi akşam mı

kız Allah iyiliğini versin o ovulasyon testi yapıyor bende diyorum ne zaman hamile kaldı ben nasıl kaçırdım diye :18:

hahahahaahuhu ovulasyonmuymuş töbetöbe herkesi hamile görüoz artıkkk

Ben de hamile sanmıştım:))))

ayyy kizlar allah iyilignizi versin koparttnz beni. anlarsinz diye ovulasyon yazma gereği duymamistm ama yazmaliymisim.. :)))))))))

benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ım

benm de 6 ocak. bakalm nolcek :)) 29 günde oluyorsan ovulasynn bugün yarn ama canm üzülme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…