Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

benim şu gün şu vakitte evde çalışma yapıyor olmam lazımdı ama ben malesef nöbetteyim

aynen tatlım delircem bnde artık gülüorum vallahi kafayı yedim :):): benm bat 5 vea 6 ocak şekerim buğün en uğurlu günümdü bakalm denedk ..deneme 1 2 yaptık stop :):):)

aşılama yaptırcakmşın hayrlısı inşallah tatlmm allah yardımcın olsun

Benim bat bugündü kızlar sabah test yapıcam.negatifi görecem belli de.test yapmak oyun gibi gelmeye başladı bana artık:)

Şuna ne demeli idrarını bardağa koyuyor.sonra pencere önüne koyuyor.1 saat bekliyor.idrarın buharını görürsen hamilesin :))))))

Benim bat bugündü kızlar sabah test yapıcam.negatifi görecem belli de.test yapmak oyun gibi gelmeye başladı bana artık:)
şekerim yakı yapştırdım bel acıklığı varsa die de tutmaz . doktor anlamaz ondan bilemez die şekerim .. bide benm kuzen var ilk çocuğuna sabun rende ve yumurta akı aynı oda yakı gıbı yakıo 3 gün duruo . çıkardıktan sonra gün aşırı ilşki .. onu dedi banada yapalım sana dedi . bakalım sende dene şekerim ne zararı çıkar spermleri daha hızlı çekiomuş o çok faydası var ben mantıksız saçma şeyler yapmam şekerim ... öle amuda falan kalmak ilşkiden sonra

Evet seninkisi saçma deilmiş gülüm bir mantığı var.amuda kalkanı ben de okudum çok güldüm:))

aynen tatlım delircem bnde artık gülüorum vallahi kafayı yedim :):): benm bat 5 vea 6 ocak şekerim buğün en uğurlu günümdü bakalm denedk ..deneme 1 2 yaptık stop :):):)
benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ım

aşılama yaptırcakmşın hayrlısı inşallah tatlmm allah yardımcın olsun
evet yaptıracam bakalım doktorumla görüştüm adetin ikinci günü gel dedi biz kendimiz beceremiyoruz günleri yakalayamıyoruz sanırım o yardım etsin ne olacak acep

bende test çok zamanı gelsin her wc ye gittiğimde bir tane yapacam elbet birinde yalancı pozitif görürüm sevinirim boşyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…