ahhh tatlımmm aahhhhiç sorma hangisini öğreteimmm süle kardeşim hangisi sölim bi ton şey öğrendm denicem ve inanıorum tutucağına :):):)Ne yakısı ne ilişkisi ne diyorsun edsofi bacım.bana da öğret:)
Sen de mi bürütüsssahhh tatlımmm aahhhhiç sorma hangisini öğreteimmm süle kardeşim hangisi sölim bi ton şey öğrendm denicem ve inanıorum tutucağına :):):)
aynen tatlım delircem bnde artık gülüorum vallahi kafayı yedim :):):bende yakında kafayı yemek üzereyim Allah ım hakkımızda hayırlı olsanı göstersin önümüzde ki adet döneminde aşılama için gidiyorum doktora gerçi tüp istiyordum ama off offff ne kadar var batınıza ?
benim şu gün şu vakitte evde çalışma yapıyor olmam lazımdı ama ben malesef nöbetteyim
aşılama yaptırcakmşın hayrlısı inşallah tatlmm allah yardımcın olsunbende yakında kafayı yemek üzereyim Allah ım hakkımızda hayırlı olsanı göstersin önümüzde ki adet döneminde aşılama için gidiyorum doktora gerçi tüp istiyordum ama off offff ne kadar var batınıza ?
napaım şekermm bişi yapmadan da durAMAM VALA DELİRİRİMSen de mi bürütüsss
hahahahaahuhu ovulasyonmuymuş töbetöbe herkesi hamile görüoz artıkkkkız allah iyiliğini versin o ovulasyon testi yapıyor bende diyorum ne zaman hamile kaldı ben nasıl kaçırdım diye :18:
İdrarını ocakta kaynatıp gebe olup olmadığını öğrenenler kervanına girmeyesin bir de:)napaım şekermm bişi yapmadan da durAMAM VALA DELİRİRİM
hadi yaaaa ooofff amaaannnbenim şu gün şu vakitte evde çalışma yapıyor olmam lazımdı ama ben malesef nöbetteyim
İdrarını ocakta kaynatıp gebe olup olmadığını öğrenenler kervanına girmeyesin bir de:)
şekerim yakı yapştırdım bel acıklığı varsa die de tutmaz . doktor anlamaz ondan bilemez die şekerim .. bide benm kuzen var ilk çocuğuna sabun rende ve yumurta akı aynı oda yakı gıbı yakıo 3 gün duruo . çıkardıktan sonra gün aşırı ilşki .. onu dedi banada yapalım sana dedi . bakalım sende dene şekerim ne zararı çıkar spermleri daha hızlı çekiomuş o çok faydası var ben mantıksız saçma şeyler yapmam şekerim ... öle amuda falan kalmak ilşkiden sonraBenim bat bugündü kızlar sabah test yapıcam.negatifi görecem belli de.test yapmak oyun gibi gelmeye başladı bana artık:)
hahahahaahuhu ovulasyonmuymuş töbetöbe herkesi hamile görüoz artıkkk
şekerim yakı yapştırdım bel acıklığı varsa die de tutmaz . doktor anlamaz ondan bilemez die şekerim .. bide benm kuzen var ilk çocuğuna sabun rende ve yumurta akı aynı oda yakı gıbı yakıo 3 gün duruo . çıkardıktan sonra gün aşırı ilşki .. onu dedi banada yapalım sana dedi . bakalım sende dene şekerim ne zararı çıkar spermleri daha hızlı çekiomuş o çok faydası var ben mantıksız saçma şeyler yapmam şekerim ... öle amuda falan kalmak ilşkiden sonra
benimde 6 bilemedin 7 ocak elim kolum bağlanmış çaresizim Allah ımaynen tatlım delircem bnde artık gülüorum vallahi kafayı yedim :):):benm bat 5 vea 6 ocak şekerim buğün en uğurlu günümdü bakalm denedk ..deneme 1 2 yaptık stop :):):)
laborarantım canım sağol Allah razı olsunNe iş yapıyorsun canım Allah kolaylık versin
evet yaptıracam bakalım doktorumla görüştüm adetin ikinci günü gel dedi biz kendimiz beceremiyoruz günleri yakalayamıyoruz sanırım o yardım etsin ne olacak acepaşılama yaptırcakmşın hayrlısı inşallah tatlmm allah yardımcın olsun
bende test çok zamanı gelsin her wc ye gittiğimde bir tane yapacam elbet birinde yalancı pozitif görürüm sevinirim boşyereBenim bat bugündü kızlar sabah test yapıcam.negatifi görecem belli de.test yapmak oyun gibi gelmeye başladı bana artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?