Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

aynen ben de bunaltmiyrm ama.umut hep var işte.

haklısın canım ben de test yaptım bat a 3 gün var negatif çıktı (( çok mu acele ettim acaba diyorum.. ama gene de umudum var işte.. belki diyorum son aylarda adetim düzensiz diye adet döngüm değişmiştir belki de daha geçtir bat diyorum ya da geç döllenir belki de.. 2 hafta oldu sonuçta adetimden sonraki ilk ilişkimizden beri. bu kadar erken belli olmaz heralde diyorumm.. UMUT FAKİRİN EKMEĞİ işte

Kızlar nerelerdesiniz?gelen giden var mı:)kırmızıları teşrif eden etmeyen?

kırmızılar henüz yok inş da olmaz bata 2-3 gün kaldı.. test yaptım akşam negatifti. erken belki de bilmiyrm yaa.. sen ne alemdesin???

cockszluktan şaşardık
hehee umarım uzun sürmez :)))))

şaka yapıyosun dimii :-D kız bizimki tutmaz tabi tatlım biz de mi uygulasak ne yapsak =)
o neki tatlım ilşkiden sonra eşleri ayaklarından sallıomuştepeye :44:ayyy dün gözlerimden yaşlar geldi gülmekten yakında bizde yapmaya başlarz vllahi bu gidişleşu bebek sevdamız bize herşey yptırır

kizlaaar benm ikinci çizgi koyulasmaya başladıi :) umarim kipkirmizi olur da içim tam rahat eder.

selam kızlar nabersiniz hadi ama ses soluk yokmu hiçbirinizden sanırım hiçbiriniz çalışmıyor hergece tv izliyorsunuz sizi hocalarınıza şikayet edeceğim

iiiizzz canm napalım takılıoz aynı muhabbet ler iştenapalım bebek bebek :):):)
bende yakında kafayı yemek üzereyim Allah ım hakkımızda hayırlı olsanı göstersin önümüzde ki adet döneminde aşılama için gidiyorum doktora gerçi tüp istiyordum ama off offff ne kadar var batınıza ?

oooooo sen hamilesin yavrucum koyulaşmasını beklemeye ne gerek var bence artık kontrollerine başla :):):) ne kadardr bekliosun neler yaptın
kız Allah iyiliğini versin o ovulasyon testi yapıyor bende diyorum ne zaman hamile kaldı ben nasıl kaçırdım diye :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…