Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

evet canım yapma bencede doğru çıksa bile insanı sonradan hüsrana uğratma ihtimali çok yüksek.boşyere strese giriyosun.bencede en güzeli beklemek.çok dua ediyorum inşallah hepimiz bu ay kalırız.kimseden ses soluk yok ama

selam kızlar.... benim kırmızılar geldiiiiiiii hemde dün dayanamadı 1 gün önce geldiii :)

Evet canim bencede beklemek en iyisi dimi sonradan kotu oluyozz :-\ bende hep dua ediyorum.isteyenlerin kucagini bos birakma Allahim diye.. insallahh kalicaz hepimiz .

bugün veya yarın gelecek adetim . 3 gün önce test yaptım negatif çıktı . birde yumurtlama gününden sonra 10 gün kadar bir sürü belirtim vardı ama birden bire tüm belirtilerim 1 hafta kala bitti .yani kasık batmalarım göğüs acımalarım ayak altı yanmalarım geçti.. nebileyim bu ay da yok ((

Amin tüm isteyenler hamledir inşallah.. Valla kirpikler çok karışık ilk defa umutlanmak ve umutlanmamak arasında kaldım başka hiç bir belirti yok çünkü

Pardonda kirpiklerin karisik olmasi hamilelik belirtisimiymis ay kusura bakmayin ya duymamistim ben bunu hic hemen baktim.aynaya ama ne bilim herzamanki gibi galiba

arkadaşlar buarada benim hala kahve lekeler devam ediyor. tam adet olamadim. olucam diye bekliyorm ama olmadi. hafif karın ağrım var. tecrübesi olan varmı bu konuda. yerleşme akıntısı nasıl olurr ???
Ya bende korkuyorm Allah korusun bsy cikarsa diye Allahin izniyle inşallah bsy cikmaz bikac ay daha bekleyelimde gerek kalmaz Rabbimin izniyle teste falan umarm olur bebis 2014 ugurlu gelcek diye inanıyorm ..bu arada bnm onceden direk gelirdi kirmizilar bu bebis bekleme olayindn beri bnmde iki gün kahve lekelerm gelio sonra regli oluyorm hatta acaba yerlesme kanimi diye cok düşündüm gecen ay ama erkenden geldi bnmkiler... umarm seninki yerlesmedir iliskiden sonraki 9. Gunde oluyorms yerlesme hesapla bakalim

1.5 yillik evliyim canim evet ilk bebisimiz olacak insallah yasim 29 ve 8 aydir deniyoruz.. Allahim.artik gulsun yuzumuze.. peki sen canim

Ben de 20 aylık evliyim canım 25 yaşındayım. 5 ay önce bi düşük yaptım 4 aydırda hamile kalamıyorum canım.Halbuki ilk denememizde hamile kalmıştım.olmuyor bi türlü.demek var bunda da bi hayır ne yapalım

ben yerlesirken kanama oluyormuş ya o nasıl bişey diye sormuştum :)) ben bugun tam olrk adet oldum yeni bat 4 ocak. 1 ay yine nasıl beklenir (((

canım ben de çok iyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bebek yerleşirken tutunma aşamasında sanırım damara denk geliyomuş o damarda çatlayınca hafif pembe bi akıntı gelebilirmiş.olanda var olmayanda.dediğim gibi damara denk gelmesi olası kişiden kişiye değişirmiş.

Uzulme canimm tabiki vardir bi hayir. Unutma bi kapi kapanirken bi kapi daha acilir.. Allahim kucagini bos birakmasin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…