dr bebek olma ihtimalini soyleseydin ona gore ilac verirdi. dikkat et canimarkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.benim 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız
Ay arkadaşlar ben baya baya şüphelenmeye başladım hala adet olmadım. Bu saatlerde olmam gerekirdi artık daha olmam sanıyorum ki çünkü hiç belirtisi yok ağrı sancı falan :)
Ya hastaneye de hemen gitmek istemiyorum kan testi için ultrasonda gözükmüyo falan strese giriyorsun bi da idrar testleri de çok güvenli olmuyo çatliycam ya
İnşallah inşallah :) Ya kan için de diyorum 2 hafta sonra gideyim de ultrasonda da gözüksün ay bilmiyorum çok kararsız kaldım :) yaptırsam mı
hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini beliyorum canim :))
İnşallah inşallah :) Ya kan için de diyorum 2 hafta sonra gideyim de ultrasonda da gözüksün ay bilmiyorum çok kararsız kaldım :) yaptırsam mı
kani yaptir bence tatlim 2 hafta bekleyene kadar bi kac gun sonra idarardada cikat zaten. deryacim sen ovulasyon testini kullandinmi hic
canım benim ovülasyon testinde evet sadece bir gün koyu çizgi çıkması gerekiyor senin şansın o çizgi çıkana kadar ve sonrasında ki 2-3 gün devam ediyor o sürelerde çalışmalarınız olduysa Allah nasip ettiyse bebişin şuan seninledirKızlar benm bat 8 pazar günü adet im .. ve ben hiçbişi hissetmiorum tahminim olmadı bu ay da.. ama çok istiorum neden olmaz anlam bulamıorum..evimiz çok sessiz canlansın yuvamz istiyorum..2 senedir ediyle büdü oturuyoruz ewde. Ovulasyon testide 5 gün yaptım 2.gün ikinci cizgi çıktı dahada çıkmadı. Bnm 1günlükmü şansım vardı yani. Anlayamıorum hala...((
canım keşke içmeseydin yada yeni yeni yumurtlama dönemindeysen bu ay korun ilaçlarına devam et sen karar ver canım hakkında hayırlısı olsunarkadaşlarım ben dün çok hastalandım gece boyunca ateşler içerisinde yandım.bademciğim ağrıyor bütün vucudum ağrıyor.belki dün geçer diye dr a gitmedim.ama gece çok rahatsızlanınca bu sabah gittim bana 1000mg antibiyotik ağrı kesici falan verdi.1er tane içtim sizce devam edeyimmi.benim 7-8 aydır hamile kalamadım bu aralar yumurtlama dönemimdi..ya hamile bu ay kalırsam bebeğime zarar olurmu.Allah korusun.siz olsanız ne yapardınız
canımçok karışmak istemem ama naçisene fikrim bir an önce doktora gitmen usg de gözükmez ama en azından belki progesteron vb. bi ilaç başlayabilirsin yada herhangi başka kötü bir duruma karşı önlem alınır beklemeni tavsiye ediyorum hadi hakkında hayırlısı ikinci hamişimiz yoldamı şok şok şok çok yakındaAy arkadaşlar ben baya baya şüphelenmeye başladım hala adet olmadım. Bu saatlerde olmam gerekirdi artık daha olmam sanıyorum ki çünkü hiç belirtisi yok ağrı sancı falan :)
Ya hastaneye de hemen gitmek istemiyorum kan testi için ultrasonda gözükmüyo falan strese giriyorsun bi da idrar testleri de çok güvenli olmuyo çatliycam ya
hadi bakalım inşallah onlarda da sorun çıkmaz canım hakkında hayılrısıKızlar kocamın sonuçlarında bi sorun görünmedi benden kan aldılar şimdi de hormon tahlilleri ve guatr testi için gebeliğe engelmiş çûnkü.. Bekliyoruz..
kani yaptir bence tatlim 2 hafta bekleyene kadar bi kac gun sonra idarardada cikat zaten. deryacim sen ovulasyon testini kullandinmi hic
deryacım nasıl dayanıyosun yaa ben olsam elli defa test yapmıştım çatlardım valla bence sen yaptır en azından ona göre hareket edersin şimdi psikolojine var olarak yer edecek inşallah vardır ama sonra sıkıntı yaşama psikolojik olarak benim fikrim tabi inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?