Selam kızlar bu ovülasyon testine yeni başladım yapar yapmaz silik çıkmaya başladı şimdi olurda ikiside kırmızı olunca hangi gün ilişki şart biliyormusunuz ?
iyi geceler kızlar, yerleşme kanaması ilişkiden kaç gün sonra olur? ben bugün wc deyken, içinde kan olan bi akıntım oldu
bitanem gecikmelerin varsa kasık ağrın varsa kis olabilir benm kisimde öle olmştu aman dikkat et tatlm hemen git bi doktora bence
Selam kızlar bu ovülasyon testine yeni başladım yapar yapmaz silik çıkmaya başladı şimdi olurda ikiside kırmızı olunca hangi gün ilişki şart biliyormusunuz ?
tabi canım hemen açıklayım ben 1 kere denedim ama bi problemim yok doktor zamana bırak olur dedi acele etme dedi. daha küçüksün dedi. bende bir kere ilaçla denemek istediğimi söyledim. çünkü zamanla değil hemen olsun istiyodum ... serophone verdi bana içtim nese uzatmayım. benm yumurta26 ml oldu baya büyüktü .. doktor bayağı büyümüş. dedi. ama şekerim gel gelelim ilşkiyi beceremedik yoksa kesin kalırdım okadar büyük yumurtayla .. ama ilşkilerde geç kaldık . okadar büyüktiki çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor bu çatlar artık dedi.. ama canm keşke çatlatma iğnesi vurulsaydımda zamanlı saatli yapsaydık keşke napalım nasip değilmiş
günaydın kızlar bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 7 aydır deniyoruz olmadı eşimdede bendede sorun yok dedi doktor ama hiç bi neden olmadanda 6 ayda olurdu dedi bakalım biraz daha bekleyip iyi bi doktora daha gidecez
benimde 20 aralık kısmet bu aya inş.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]heyecanla bekliyoruz
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mon_amour
[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]divdiga26[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltem2012[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilkon4246[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatibi[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolatechips[/TD]
[TD]​5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgipitircigim[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrr[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarflk[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebbbb[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszdedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]140215[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]armagaan[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]altınkaya35[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]depresifkedi[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sultann_[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatoscaa[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]halide25[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]liliqum[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay_06[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatilistiyorum[/TD]
[TD]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gultaha2008[/TD]
[TD]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen_46[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ankarali28[/TD]
[TD]?? aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın kızlar bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 7 aydır deniyoruz olmadı eşimdede bendede sorun yok dedi doktor ama hiç bi neden olmadanda 6 ayda olurdu dedi bakalım biraz daha bekleyip iyi bi doktora daha gidecez
inşşşş. canım idrar testi yapmayı düşünüomusun ben galiba yarın yapıcam :18:
kızlar bennim göğüslerim aşırı hassaslaştı ve halkası büyüdü biraz bu kadar erken belli olur mi ki?yoksa başka bişey mi olabilir?yorumlarınıızı bekliiyorum...
ay canım ben tam bilmiyorum kaçıncı gün ama oğluma hamile kaldığımda öle bir ara kanamam olmuştu.Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bence hamilesin inşallah içimden öyle geldii:)
canım ben kullandım ve dr a da sormuştum silik herzaman çıkıyo ama koyulaşınca o günden başlayıp 1 hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et demişti dr um bana
olabilir canım ben netten çok araştırdım bunlar erken belirtiymiş ama sen yine de batını bekle gebeliklerin yüzde ellisi adetle sonlanıyomuş, yani bu düşük değil aslında zayıf embriyolar adetle sonlanıyomuş o yüzden bat ını bekle derim
cevabın için teşekkür ederim.. daha çok var ama test yapsam çıkar mı ki.bu ay erken yumurtladım gibi geldi bana canm?ne dersin
Bana da dün verdi folikasit canım,folbiol adı günde bir kez alıyorum:26:arkadaşlar bu arada folik alan var mı? Ben geçen aydan beri kullanıyorum, dr a danışmadan eczaneden aldım ama geçen sene kadın doğumcuya muayene olmuştum vajinitim nedeniyle, bebek düşündüğünüz zaman folic plus kullanmaya başla demişti, ben gerçi folidoce aldım eczaneden, folic plus tan günde 3 tane içmek gerekiyo, folidoce dan günde 1 tane yetiyor diyo bundan aldım, sigorta gebe olmadan karşılamıyomuş bildiğim kadarıyla parayla aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?