Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

Selam kızlar bu ovülasyon testine yeni başladım yapar yapmaz silik çıkmaya başladı şimdi olurda ikiside kırmızı olunca hangi gün ilişki şart biliyormusunuz ?

ben emin değilim ama hemen ilişkiye girmek değilde 24-48 saat içerisinde girmek gerekiyor sanırım...

iyi geceler kızlar, yerleşme kanaması ilişkiden kaç gün sonra olur? ben bugün wc deyken, içinde kan olan bi akıntım oldu

ay canım ben tam bilmiyorum kaçıncı gün ama oğluma hamile kaldığımda öle bir ara kanamam olmuştu.Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bence hamilesin inşallah içimden öyle geldii:)

bitanem gecikmelerin varsa kasık ağrın varsa kis olabilir benm kisimde öle olmştu aman dikkat et tatlm hemen git bi doktora bence

doktora gidiyorum düzenli olarak yok bir şey gelme dene diyor. rahim filmi çektirmiştim 5 ay önce gelecek ay da olmazsa tüp bebek yaptıracam çok yoruldum artık canım çok yıprandım. hiçbir problem yokken olmuyor butun testler tahliller vs. yapıldı.... dua edin inşallah bu ay hepimiz için hayırlı ve sağlıklı bebeklere sahip olalım...

kızlar bennim göğüslerim aşırı hassaslaştı ve halkası büyüdü biraz bu kadar erken belli olur mi ki?yoksa başka bişey mi olabilir?yorumlarınıızı bekliiyorum...

Selam kızlar bu ovülasyon testine yeni başladım yapar yapmaz silik çıkmaya başladı şimdi olurda ikiside kırmızı olunca hangi gün ilişki şart biliyormusunuz ?

canım ben kullandım ve dr a da sormuştum silik herzaman çıkıyo ama koyulaşınca o günden başlayıp 1 hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et demişti dr um bana

canım bana sorarsan hiç keşke deme vardır Rabbimin bi bildiği hakkımda hayırlısı böyleymiş de ben hep söylüyorum hemen olsun değil sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun hepimizin evladı

günaydın kızlar bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 7 aydır deniyoruz olmadı eşimdede bendede sorun yok dedi doktor ama hiç bi neden olmadanda 6 ayda olurdu dedi bakalım biraz daha bekleyip iyi bi doktora daha gidecez

canım bence sen stres yapıyosun bak ne güzel hiç bi sorun yokmuş bide benim gibi hastalıkla uğraşan arkadaşları düşün ben en son dr a gittiğimde dedimki artık nasıl oluyosa biri Allah rızası için anlatsın herkes patır patır hamile kalıyo biz uğraşıp duruyoruz dedim :) hemşiresi de dedi ki herkes senin gibi stres yapmıyo oldumu olacakmı diye üstelik çocuk düşünmeyenler en çok hamile kalıyo dedi valla bence çok haklı stres çok etkiliyo ama biz duramıyoruz işte her aya umut bağlıyoruz sende takma kafana çok şükür sağlıklıymışsın tez vakitte anne olursun inşallah hepimiz oluruz inşallah

heyecanla bekliyoruz
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]isim[/TD]
[TD="align: center"]bat[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]isim[/TD]
[TD="align: center"]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]
kovboy
[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık[/TD]
sebus09
[/TD]
[TD="align: center"]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
mon_amour
[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık [/TD]
zeynebbbb
[/TD]
[TD="align: center"]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
123izmr
[/TD]
[TD="align: center"]2 aralık[/TD]
sesszdedasz
[/TD]
[TD="align: center"]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
esmerkul
[/TD]
bademtrak
[/TD]
[TD="align: center"]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
divdiga26
[/TD]
140215
[/TD]
[TD="align: center"]11 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
meltem2012
[/TD]
armagaan
[/TD]
[TD="align: center"]12 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
sbry
[/TD]
met01
[/TD]
[TD="align: center"]13 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
nilkon4246
[/TD]
[TD="align: center"]3 aralık[/TD]
altınkaya35
[/TD]
[TD="align: center"]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
hatibi
[/TD]
[TD="align: center"]3 aralık[/TD]
depresifkedi
[/TD]
[TD="align: center"]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
nurerdem
[/TD]
[TD="align: center"]3-4 aralık[/TD]
sultann_
[/TD]
[TD="align: center"]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
heveslebekleyen
[/TD]
[TD="align: center"]5 aralık[/TD]
fatoscaa
[/TD]
[TD="align: center"]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
chocolatechips
[/TD]
[TD="align: center"]​5 aralık[/TD]
halide25
[/TD]
[TD="align: center"]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
sevgipitircigim
[/TD]
[TD="align: center"]6 aralık[/TD]
liliqum
[/TD]
[TD="align: center"]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
mevanurrrr
[/TD]
[TD="align: center"]6 aralık[/TD]
benay_06
[/TD]
[TD="align: center"]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
sssp
[/TD]
[TD="align: center"]6-7 aralık[/TD]
tatilistiyorum
[/TD]
[TD="align: center"]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
weltttew
[/TD]
[TD="align: center"]7 aralık[/TD]
gultaha2008
[/TD]
[TD="align: center"]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
edsofi
[/TD]
[TD="align: center"]8 aralık[/TD]
41zeynep
[/TD]
[TD="align: center"]19 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
mrtm
[/TD]
afyonluyuz
[/TD]
[TD="align: center"]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
pinarflk
[/TD]
cycas
[/TD]
[/TR]
[TR]
ankarali28
[/TD]
[TD="align: center"]?? aralık[/TD]
kardelen_46
[/TD]
[/TR]
[TR]
dilruba58
[/TD]
delinefsim
[/TD]
[TD="align: center"]22 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aneyyyyy cokkkkk tesekkurler umarım bu tablondakılerın hepsı yılbaşına hamıle olarak gırer ve burda adı olmayıp butun ısteyenlerdeınsalh hayırlısıyla

günaydın kızlar bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 7 aydır deniyoruz olmadı eşimdede bendede sorun yok dedi doktor ama hiç bi neden olmadanda 6 ayda olurdu dedi bakalım biraz daha bekleyip iyi bi doktora daha gidecez

Herseyın hayırlıs cnmm demekkı bır hayır varkı ben 3 yıldır sen 7 aydır bekkıyorsun rabbım tezzzzz zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasıp eylesın hepımıze ama ıyı doktor bulmanda fayda var bıran once arastır bencenyokaa her gecen gunbzmaan kaybı

inşşşş. canım idrar testi yapmayı düşünüomusun ben galiba yarın yapıcam :18:

erken değil mi, bilmem ki, benim 27 gün sürüyo normalde ama bir kere 29 gün sürmüştü o yüzden 4 aralık gibi yapmayı düşünüyorum yani 3 gün geçince, ben de çok merak ediyorum ama boşuna yaparsam üzülürüm adet bana nasılolsa yok haberini veriyo, günü gününe olduğum için hayırlısı artık

kızlar bennim göğüslerim aşırı hassaslaştı ve halkası büyüdü biraz bu kadar erken belli olur mi ki?yoksa başka bişey mi olabilir?yorumlarınıızı bekliiyorum...

olabilir canım ben netten çok araştırdım bunlar erken belirtiymiş ama sen yine de batını bekle gebeliklerin yüzde ellisi adetle sonlanıyomuş, yani bu düşük değil aslında zayıf embriyolar adetle sonlanıyomuş o yüzden bat ını bekle derim

ay canım ben tam bilmiyorum kaçıncı gün ama oğluma hamile kaldığımda öle bir ara kanamam olmuştu.Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bence hamilesin inşallah içimden öyle geldii:)

hamile kısmını bana mı söyledin caınm :) İnşAllah demek istiyorum ama daha yeni reglim bitti :))

canım ben kullandım ve dr a da sormuştum silik herzaman çıkıyo ama koyulaşınca o günden başlayıp 1 hafta boyunca bi gün dur bi gün devam et demişti dr um bana

çok teşekkür canım cevap için dikkata alacağım bu durumu.. bakalım hangi zamanda yakalacağım çift kırmızıları :)

cevabın için teşekkür ederim.. daha çok var ama test yapsam çıkar mı ki.bu ay erken yumurtladım gibi geldi bana canm?ne dersin

cevabın için teşekkür ederim.. daha çok var ama test yapsam çıkar mı ki.bu ay erken yumurtladım gibi geldi bana canm?ne dersin

tablodan baktım 8aralık yazıyodu senin bat, daha çok erken değil mi, benim 2aralık ben bat ımın da bi kaç gün geçmesini beklicem

arkadaşlar bu arada folik alan var mı? Ben geçen aydan beri kullanıyorum, dr a danışmadan eczaneden aldım ama geçen sene kadın doğumcuya muayene olmuştum vajinitim nedeniyle, bebek düşündüğünüz zaman folic plus kullanmaya başla demişti, ben gerçi folidoce aldım eczaneden, folic plus tan günde 3 tane içmek gerekiyo, folidoce dan günde 1 tane yetiyor diyo bundan aldım, sigorta gebe olmadan karşılamıyomuş bildiğim kadarıyla parayla aldım.

Bana da dün verdi folikasit canım,folbiol adı günde bir kez alıyorum:26:

bende kullanıyorum bayadır. bana da doktor vermişti folibol kullanıyorum bi ara b vitamınm düşük çıkmıştı ikisinn içinde olduğu bi hap içmeye başlamıştım şimdi folibola devam edyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…