Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

AMİİİİN canım sende bende ve hepimiz çift çizgi görürüzbu ay inşallah hayırlısıyla9:

Selam kızlar bu ovülasyon testine yeni başladım yapar yapmaz silik çıkmaya başladı şimdi olurda ikiside kırmızı olunca hangi gün ilişki şart biliyormusunuz ?

Kızlar dün yaptığım ovu.testi silik çıkmıştı yine de hafta sonundan beri gün aşırı çalışıyorduk bugün normalde dinlenme günümüzdü ama 17.30 da ve 21.30 da yaptığım iki test iki koyu çizgi çıktı bende bugünüde değerlendirdim yarını da değerlendiricem dünde çalışmamız oldu sizce doğru yolda mıyım?

Son düzenleme:
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ya bnmde 11 i ama bilmiyorum hiç belirti yok kasık ağrımdan başka sizin belirtilerinz neler yazarsanız çok sevinirm

bekleyelim inşallah güzel haberler alırız.arkadaşlar bakıp çıkmayın lütfen sohbete katılın.deneyimlerinizi.yazın hatta bat listesi yapalım.çok güzel olurnazar

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ya bnmde 11 i ama bilmiyorum hiç belirti yok kasık ağrımdan başka sizin belirtilerinz neler yazarsanız çok sevinirm

slm canım bence gün aşırı ilişki daha iyi olur, eşini de kendini de sıkıntıya sokma ben 1 buçuk yıldır deniyorum çünkü. ovulasyon testinin de koyu çıktığı günün ertesi günü ilişkiye girilir. ben öyle kullanıyorum.

benimki de normalde 3 aralık ama 2 aydır bir hafta gecikiyor. seninki gibi sadece kasık ağrım var bakalım inşallah hayırlısı olur....

iyi geceler kızlar bu ay gelmicektim ama dayanamadım 3 aralık batım geçen ay 16 gün gecikti ama fos çıktı bu ayda işe başladım 5 gün okul 2 günde kpss dersanesi derken çok yogunduk pek fırsat olmadı ama bakalım kısmet

iyi geceler kızlar, yerleşme kanaması ilişkiden kaç gün sonra olur? ben bugün wc deyken, içinde kan olan bi akıntım oldu

kızlar yeni gelenleri listeye ilk fırsatta ekleyeceğim bu aralar pek yoğunum sınav zamanı
gecenin ilerleyen saatlerinde güncel listeyle karşınızdayım

:) tabi tatlm ne demk hoşgldin:) listecimiz nerdeeeee:) hemşire hanımmmm
tabi canım hemen açıklayım ben 1 kere denedim ama bi problemim yok doktor zamana bırak olur dedi acele etme dedi. daha küçüksün dedi. bende bir kere ilaçla denemek istediğimi söyledim. çünkü zamanla değil hemen olsun istiyodum ... serophone verdi bana içtim nese uzatmayım. benm yumurta26 ml oldu baya büyüktü .. doktor bayağı büyümüş. dedi. ama şekerim gel gelelim ilşkiyi beceremedik yoksa kesin kalırdım okadar büyük yumurtayla .. ama ilşkilerde geç kaldık . okadar büyüktiki çatlatma iğnesine gerek yok dedi doktor bu çatlar artık dedi.. ama canm keşke çatlatma iğnesi vurulsaydımda zamanlı saatli yapsaydık keşke napalım nasip değilmiş

benimki de normalde 3 aralık ama 2 aydır bir hafta gecikiyor. seninki gibi sadece kasık ağrım var bakalım inşallah hayırlısı olur....
bitanem gecikmelerin varsa kasık ağrın varsa kis olabilir benm kisimde öle olmştu aman dikkat et tatlm hemen git bi doktora bence

kızlarrrr bnm az kaldıı cook merak ediyorum.gögüslerim felaket şiş ama hiç acı yok ve aşırı acıkıyorum bide bugün fal baktrdm hamilesin dedi (((falainanma falsız da kalma demişlerrr))))
canım emin ol aralık 1 ve 2 leri heyecenla beklioruz hadi bakalım rabbim çok büyük
dip not aman tatlım fal gibi uğursuz şeyler baktırma nolur .. beni yanlış anlama tamam canım benm..

benim de belim ağrımaya başladı, adet ağrısı gibi daha 5 gün var ama bazen 2-3 gün erken geliyo hayırlısı artık bu ay da olmıcak heralde, ovülasyon testine başlıcam heralde
canım benim inşallah yaaaa bakalım çok heycanlandım hee şu aralığın başlarında olanlar için .. yakın zamanda ya heycan artmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…