kızlar birazdan doktora gidicem kan testi için ama galiba bebek yok çünkü bugün 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif...2. çizgiden eser yok yani
inşallah vardır bebişin.yoksada hakkına hayırlısı olsun arkadasım...sonucu burayada yazmayı unutma...bak merak ettım sımdı sonucunu.....
erken değil mi, bilmem ki, benim 27 gün sürüyo normalde ama bir kere 29 gün sürmüştü o yüzden 4 aralık gibi yapmayı düşünüyorum yani 3 gün geçince, ben de çok merak ediyorum ama boşuna yaparsam üzülürüm adet bana nasılolsa yok haberini veriyo, günü gününe olduğum için hayırlısı artık
hakkımızda hayırlı ne ise o olsun canım....bende üzülürüm die yapmadım kafamı baska seylere vermeye calışıyorum artık:18:
kızlarr bende biraz önce kan testi yaptırdım bekliyorum sonucu 2 saate çıkıcakmış heycan yaptım
inşallah olumlu pozitif sonuç alırsınnn...:)
Benimde 9 aralıkkkkkkk nasıl gecer koskoca bir hafta yaww =(
benimde 4 aralık olmştm 2 aralık gibi olmam lazm çok heyecanlıyım :18:
benım de bat 2 aralık...az kaldııı, :)
sendeki belirtiler neler canım
benim öyle bir belırgın bı belırtım yok aslında canımmm..gogusler hassas ama hazıran ayından berı beklemede oldugum için psikolojikmi dıye dusunuyorumm....senın bır belırtın varmııı...?
bnde bütn belirtiler var kasıklarm göğslerm ağrıyo sadece midem bulanmıyo . ama psikolojikse çok üzülrm
kızlar kan testi sonucumu aldım sonuç malesef negatif 0.05 değerim..şimdi sıra batı beklemede malesef sonra Rabbim izin verirse çalışmalara devam... liste negatif başladı ama inşallah devamında pozitifleri duyarız...
ooo az kalmışş son 3 gün canım ovalasyon testin varsa elinde bi dene istersen koyuluk olucakmıbenimde 4 aralık olmştm 2 aralık gibi olmam lazm çok heyecanlıyım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?