Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

kızlar birazdan doktora gidicem kan testi için ama galiba bebek yok çünkü bugün 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif...2. çizgiden eser yok yani

kızlar birazdan doktora gidicem kan testi için ama galiba bebek yok çünkü bugün 2 defa idrar testi yaptım malesef negatif...2. çizgiden eser yok yani

inşallah vardır bebişin.yoksada hakkına hayırlısı olsun arkadasım...sonucu burayada yazmayı unutma...bak merak ettım sımdı sonucunu.....

Son düzenleme:
inşallah vardır bebişin.yoksada hakkına hayırlısı olsun arkadasım...sonucu burayada yazmayı unutma...bak merak ettım sımdı sonucunu.....

inşallah canım çok teşekkür ederim...Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

DÜN BÜTÜN GECE KASIK AĞRISI ÇEKTM HİÇ BÖLE OLMAMIŞTIM..kist mi var dye düşünyorum açıkcası. gebelikte bu kadar agrır mı bilemyorum ki

benim öyle bir belırgın bı belırtım yok aslında canımmm..gogusler hassas ama hazıran ayından berı beklemede oldugum için psikolojikmi dıye dusunuyorumm....senın bır belırtın varmııı...?

bnde bütn belirtiler var kasıklarm göğslerm ağrıyo sadece midem bulanmıyo . ama psikolojikse çok üzülrm

bnde bütn belirtiler var kasıklarm göğslerm ağrıyo sadece midem bulanmıyo . ama psikolojikse çok üzülrm

neyse az kaldı beklemek zor oluyor ...gecen aylarda bende herseyı yasadım hatta gunum bıle gecmıstı ama yoktu....ama inşallah vardır bebişin canımm senın....hayırlısı demekten baska bısey gelmıyorkı elden nezamandır beklıyosun sen

kızlar kan testi sonucumu aldım sonuç malesef negatif 0.05 değerim.. şimdi sıra batı beklemede malesef sonra Rabbim izin verirse çalışmalara devam... liste negatif başladı ama inşallah devamında pozitifleri duyarız...

canım üzülmeeee batı bekle bakalım((((bnde biraz önce dayanamayıp test yaptım sonuç negatifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…