- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
inşallah olmuştur canım hadi bakalım hayırlısıkızlar bu gün progesteronuma baktırdım 10,2 çıktı. hayırlısıyla yumurtlamışım bakalım döllenme oldu mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah olmuştur canım hadi bakalım hayırlısıkızlar bu gün progesteronuma baktırdım 10,2 çıktı. hayırlısıyla yumurtlamışım bakalım döllenme oldu mu?
İnşallh olur tatlm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]heyecanla bekliyoruz
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kovboy[/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]123izmr[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmerkul
[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]divdiga26[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltem2012[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]3-4 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]heveslebekleyen[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chocolatechips[/TD]
[TD]​5 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgipitircigim[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrr[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sssp[/TD]
[TD]6-7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]weltttew[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edsofi[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtm[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarflk[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sebus09[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sesszsedasz[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebbbb[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bademtrak[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]armagaan[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]met01[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]altınkaya35[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatoscaa[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]liliqum[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay_06[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatilistiyorum[/TD]
[TD]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afyonluyuz[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cycas[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delinefsim[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ama ben ovulasyon testinden bahsediorum arkadaşımhamilelik testinden değil
![]()
yok canm sonradan eklemeyi beceremedim ama sen bu işi ii becerdin heeetamam canım sağol istersen sende ekleyebilirsin liste çok hızlı artıyor yetemiyorum![]()
aralığın kaçında canım senide liseye ekleyelim hayrlısı olsun rabbm hepimize nasip eder inşallahMrb kizlar bende aralik bekleyenlerdenm ama bu sefer gun saymicam ozaman cok stresli oluyorum gunler gecmiyor :/ 5 aydr deniyorz stresli olunca olmaz diyor herkes tabi insanin elinde olmuyor :/ inşallah ben de güzel haberler yazarm buraya![]()
kızlar 2020 yılında artık herkes tüp bebek yapacakmış :18::84: çünkü artık okadar zorlaşmış cocuk yapmak .. bi kaç senemiz kalmış arkadaşlar çalşmaya devam son hızla![]()
selam kızlar bende 7 aydır bebiş bekleyen biri olarak aranıza katılmak istedim kabul ederseniz :) tabi bide listeye baktım bat 15 aralık olan yok o boşluğu doldurayım dedim benide eklerseniz batım 15 aralık
canım ozaman benide ekleyin bat 15 olarak senin yanına:)ama ben 2 aydır batım 8 ziydi.ama kasımda 1 hafta gecikmeli adet oldum.yani bat 15 oldu.benim şimdi yumurtlama zamanım ne zaman olucak acaba.yani nerdeyse 37 günde bir adet olmuşum gibi oldu.genelde bukadar düzensiz değildim ama bu ay böle oldu.senin yumurtlama zamanın ne zaman.geçen ay kaçında oldun?
herkes tüp yapıcakta canım onunda garantisi yok ki maalesef hamile kalıcan diye aslında ben aralıkta düşünüyodum yaptırmayı
kendimce kesin gözüyle görüyodum ama dr şansın yüksekama tutmama ihtimalinide unutma kendini olucak diye şartlandırma
deyince vazgeçtin denemeye devam edicem biraz daha
selam kızlar bende 7 aydır bebiş bekleyen biri olarak aranıza katılmak istedim kabul ederseniz :) tabi bide listeye baktım bat 15 aralık olan yok o boşluğu doldurayım dedim benide eklerseniz batım 15 aralık
benimde adet tarihim 20 aralık ama inş olmam bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vuruldum umarım işe yarar
:) tabi tatlm ne demk hoşgldin:) listecimiz nerdeeeee:) hemşire hanımmmm![]()