- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi ...BiHTeR...
Güzelliğe bak ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelliğe bak ...
![]()
Burda çok güzelmiş. Suratı yakın plan çekilince anlaşılıyor ne kadar güzel olduğu.
Uzaktan bakınca çok ufak tefek olduğu için dikkat çekmiyor.
Benim dikkatimi çekmez yani görsem.
Ama karşıma geçip yakın temas halinde yüzüme baksa çok etkilenirdim.
Bebek gibi bir yüzü var.
kolay kolay ne kadar guzel olursa olsun kımsenın yuzune bu kadar bakmam.ama bu kızın yüzüne baktıkca bakasım gelıyor aşırı guzel ya çok guzel o kadar zayıf olmasına rağmen göğüsleri dolgun yerınde buda dıkkatımı cektı gecen dızısını ızlerken.
Beren Saat'i seviyorum özelliklede oyunculuğunu ayrıca çok hoş, doğal bir güzelliği var..
evet beren saati seviyorum ama birincisi gözleri lens orjinal gözü değil ama şöyle bişe var gözleri kötü diyemem her lens takan yapmacık olmuyo bence göz çekli denen bişey varrrrrr herkeze yakısmıyoo beren saat her oyunculuğa girebilen bi yetenek bence kimi zaman kadınsı kimi zaten şirin kimi zamanda çocuksu
evet beren saati seviyorum ama birincisi gözleri lens orjinal gözü değil ama şöyle bişe var gözleri kötü diyemem her lens takan yapmacık olmuyo bence göz çekli denen bişey varrrrrr herkeze yakısmıyoo beren saat her oyunculuğa girebilen bi yetenek bence kimi zaman kadınsı kimi zaten şirin kimi zamanda çocuksu