• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzelliğe bak ...

i5624058_images-jpg

Güzelliğe bak ...

i5624058_images-jpg

Burda çok güzelmiş. Suratı yakın plan çekilince anlaşılıyor ne kadar güzel olduğu.
Uzaktan bakınca çok ufak tefek olduğu için dikkat çekmiyor.
Benim dikkatimi çekmez yani görsem.
Ama karşıma geçip yakın temas halinde yüzüme baksa çok etkilenirdim.
Bebek gibi bir yüzü var. :nazar:

Burda çok güzelmiş. Suratı yakın plan çekilince anlaşılıyor ne kadar güzel olduğu.
Uzaktan bakınca çok ufak tefek olduğu için dikkat çekmiyor.
Benim dikkatimi çekmez yani görsem.
Ama karşıma geçip yakın temas halinde yüzüme baksa çok etkilenirdim.
Bebek gibi bir yüzü var.

Evet cok hos canım ..

Gerektiği zaman sexi gerektiği zaman masum, şirin olabiliyor. Çok çekici bir kadın. Ben çok beğeniyorum. :16:

65489.jpg

65302.jpg

64879.jpg

64702.jpg

64879.jpg

61627.jpg

61626.jpg

61624.jpg

61274.jpg

59266.jpg

55596.jpg

51499.jpg

50452.jpg

44611.jpg

42201.jpg

5517.jpg

5521.jpg

5523.jpg

7261.jpg

7324.jpg

7330.jpg

7328.jpg

7325.jpg

7329.jpg

7674.jpg

8000.jpg

8008.jpg

12190.jpg

19000.jpg

18509.jpg

kolay kolay ne kadar guzel olursa olsun kımsenın yuzune bu kadar bakmam.ama bu kızın yüzüne baktıkca bakasım gelıyor aşırı guzel ya çok guzel o kadar zayıf olmasına rağmen göğüsleri dolgun yerınde buda dıkkatımı cektı gecen dızısını ızlerken.

kolay kolay ne kadar guzel olursa olsun kımsenın yuzune bu kadar bakmam.ama bu kızın yüzüne baktıkca bakasım gelıyor aşırı guzel ya çok guzel o kadar zayıf olmasına rağmen göğüsleri dolgun yerınde buda dıkkatımı cektı gecen dızısını ızlerken.

gögüsleri silikon :31:

Cok güzel yaa... :69:
Bir tek kaslarini begenmiyorum. Daginik kaslari begenmem pek, sekilli ve düzgün alinmis kaslari daha cok begenirim. Ama bütünüyle mükemmel.

bılmıyordum ama yınede guzel yakısmıs ona ne yakısmaz kı ..

Sevemedim ben bu Beren Saat'i bir türlü bir şey eksik ama nee:26::27:

Kesinlikle,katılıyorum size;evet hoş kadın,güzel gülüyor ama bi siliklik,bi eksiklik var Beren'de.Belki de gerekli alt yapısı olmadan,tamamen şanssal nedenlerle tavan yapmasıdır belki bunun sebebi,Oysa ki ne çok Beren gibi parayı,şöhreti asıl hakeden sanatçılarımız var...

anlamıyorum bu kadına bayılıp düsenleri.. tamam güzel, hos bır kadın ama öyle abartılacak bırısı kesınlıkle degıl .. :20:

Aşk-ı Memnu'da beğeniyordum Beren'i. Fatmagül'de 1.sezondan sonra diziden sıkıldım ve rolü hafif yapmacık gelmeye başladı :) Yine de Beren'i beğenirim. Hem şirin,hem güzel hem de sexy :)

sevemedim yıllardır hiç beğenmem itici geliyor bana:19:

Beren Saat'i seviyorum özelliklede oyunculuğunu ayrıca çok hoş, doğal bir güzelliği var..

evet beren saati seviyorum ama birincisi gözleri lens orjinal gözü değil ama şöyle bişe var gözleri kötü diyemem her lens takan yapmacık olmuyo bence göz çekli denen bişey varrrrrr herkeze yakısmıyoo beren saat her oyunculuğa girebilen bi yetenek bence kimi zaman kadınsı kimi zaten şirin kimi zamanda çocuksu

evet beren saati seviyorum ama birincisi gözleri lens orjinal gözü değil ama şöyle bişe var gözleri kötü diyemem her lens takan yapmacık olmuyo bence göz çekli denen bişey varrrrrr herkeze yakısmıyoo beren saat her oyunculuğa girebilen bi yetenek bence kimi zaman kadınsı kimi zaten şirin kimi zamanda çocuksu

Bir şey söyliyim mi,yakıştıktan sonra ne lense takarım ne de estetiğe :) O yüzden Beren'in gözlerini beğenirim,yüzünü,burnunu. O kadar hoş görünüyor ki. Magazin haberlerinde Beren Saat burnunu kaldırtmış,slikonlarını yeniletmiş haberlerini görünce sinirleniyorum. Kusursuz olmaya çalışıyor ve kendine bakıyor onlara ne ya...

gözü lens felan değil ki...

nerden çıkıyo bunlar hiç anlamıyorum.her güzele,güzel olan bi yerine yok estetik yok lens.

lens olan göz öyle mi durur?

:1:

hastasıyızzzz özellikle reklamlarında cok begenmıstım

i5666071_beren-saat-patos-beren-saat-19824903-644-439-png

i5666075_beren-saat-resimleri-jpg

Sadece şirin ve sempatik.
Kesinlikle güzel değil.
Ve hiç kadınsı durmuyor.
Hiç bir seksilik yok.
Fizikende çocuksu duruyor maalesef ki :/