• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kasıntılıkla ne ilgisi var, kadın soğuk bir tip sadece, canımlı cicimli olmayı sevmiyor. Kasıntılık daha bi çekingen ve kendine güveni olmayan insanlarda oluyor. Beren Saat'e hiç uymuyor bu. :19:

Kasıntılıkla ne ilgisi var, kadın soğuk bir tip sadece, canımlı cicimli olmayı sevmiyor. Kasıntılık daha bi çekingen ve kendine güveni olmayan insanlarda oluyor. Beren Saat'e hiç uymuyor bu. :19:

oda çekingen gibi zaten gerçi bir gazeteci onu davette görmüs kadın tvde anlatıyodu kendini bihter sanıyodu herhalde saçlarını oraya buraya atıyodu dudaklarını büzüyodu yanına yaklasamadık bizi dıslıcak gibisinden laf etmisti :D yanar döner gibi ruh hali farklı herhalde :D neyse fatmagül baslasın seviyorum diziyi

bazen seksi bazen doğal bazen masum duru güzelliği olan bir ünlü beren saati önceden sorsanız aslaaaaaaaa sevmem diyordum ama şimdi evet beğeniyorum bana çok sıradan geliyor yani abartsız samimi içten geliyor ben seviyorum beren saat deniz çakır gökçe bahadır ezgi mola şebnem bozoklu ve funda eryiğit favorim olan ünlüler rollerini gerçekten iyi yapan nadir oyuncular diyebilirim ((en azından ben beğeniyorum ))):27:

ben cok güzel buluyorum bu kızı.yani dikkt ettim her role girdi.asi bi kız oldu(aşka sürgün),msum ve kırılgn bi genckız ve olgun bi kdın oldu(hatırla sevgili), rum bi fahişe oldu ve şiveyi çok iyi becerdi(güz sancısı),şimdide bir militanı canlandırıyor(gecenin kanatları),ayrıca hırslı ve şehvetli bir kadını cnlandırıyor(aşk-ı memnu)..25 yşında bir kız için az değil bunlar=)

çok haklısın kesinlikle çok başarılı bi oyuncu...:81:

başta hiç sevmedim,hele ki hatırla sevgilide oynarken çok kötü görünürdü bana.. zaten diziyi izlemezdimm

aşk-ı memnuda izledim oynadığı filmlere şöyle bir baktım.. oyunculuğu harika bana göre ama kendisini sevmiyordum..

ama insanın zevkleri zamanla oturup,olgunlaşıyor ya şuan beğeniyorum artık.. bi ara da çok zayıf bulurdum.artık bulmuyorum

seviyorum yani diyebilirimm....:31::31::31: belki de önceden beğenimi bastırmaya çalıştım:26::26::68::97:

"fatmagül" karakterini de çok çok başarılı oynuyor..zaten iyi bir oyuncu her türlü rolün üstesinden gelebilmeli

of of of böyle saatlerce bakılası bir güzelliği var ..
gözleri yeter ..
yeteneğine oyunculuguna zaten laf yok ..
AMA ..
acaip kasıntı oldugunu dusunuyorum,zaten hareketlerı ve mımıklerıyle bunu bellı edıyor ..
soğuk bır tıp reel hayatında belli ..
Tabı bu bızı ılgılendırmez güzel mi güzel Turkıyedekı en guzel kadınlardan biri ustelıksız Makyajsız Da güzel ..
Tuba Buyukustun gb makyajsız öcüye benzemıo

tugba buyukustun makyajsız ocuyemı benzıyor ? haha sasırttınız benii :20: o kadının ozellıgı zaten doğal halıyken bıle dunya guzelı olmasıdır.yapmayın allah askına yukarda Allah var.

gözleri lens dıyenler olmuş ama

$56268.webp

bu yastada lens kullancak halı yok bakın burada kucukkende yeşil :) muhteşemmm bır kadın kadın gıbı kadın..

hiç bir dizisinin takipçisi değildim ama her rastladığımda annemle, çok iyi oynuyor bu kız ya geyiği geçer aramızda:1:
çok beğeniyorum:ssz: fatmagül bitince başka hangi rolde olacak merak ediyorum.

dogal haliyle sempatik şirin bir bayan.. aslında güzel de :) ama bu ozellikleri cok ön planda oldugu icin insanlar ilk bu sıfatları diyor :) istediğinde istediği kılığa bürünebiliyor. yok seksi degil yok asi degil diye bişey yok. aşkı memnuda bildiğin seksiydi. ona da degil diyen seksilik nedir bilmiyordur bence..

cok begenmem kendisini :21: ama oyunculuk konusunda bayaa gelisti. hele ki hatırla sevgiliyi dusununce :9: ask-ı memnu da o kadar bakım kime yapılsa biseye benzer o kisi. ha cirkin degil kesinlikle beren saat bu yuzden o bakımla insanlara hos gorundu..

Son düzenleme:
bebeksi yüzü var makyajsız çok çocuk gibi durur bence .ben bu tarz kadınları beğenmiyorum .

bu kadının cool hallerini çok seviyorum.

türkiyenin en güzel oyuncularından birisi :nazar::nazar::nazar:
çok doğal

tumblr_m0ftibqfhv1rqldzzo1_500.jpg

tumblr_lzycuaoofR1ro8888o1_500.png

tumblr_lzr2b7oZVg1qgtgu4o1_500.jpg

tumblr_lz8hbpVspB1ql1j9lo4_400.jpg

:16::16::16:

Bir ara beğeniyordum, şimdi yine beğenmiyorum.
Ekranda ayrı ama günlük hayatta rastlasam kesinlikle dikkatimi çekmezdi.
Çok narin bir yüzü var. Benim için çok iddiasız.

O kadar bakım kıme yapılsa bıhter olunur .. denmıs ama ben bu dusunceye kesınlıkle katılmıyorum.
Mesela adı geçen Tuba buyukustun'u ıstedıgınız kadar gıydırın boyayın , fettan bır kadın modeli cıkaramazsınız ..
Ne yüzü nede kendısı ızın vermez buna .. cunku hersey gıyımle ve bakımla bıtmıyor ..yetenekte gerekıyor.
Şu bakışları sadece beren saatte bıhter olarak yakalayabılırsınız , cunku kadın cok cok basarılı bır oyuncu ruhunda var resmen bu..
Normalde cok guvensız , soğuk bır tıpken bırden bıre boyle bır tıpe donusebılıyor..

Eki Görüntüle 367086

Bir uye sormus ya : Ben Tuba Buyukustunu begenıyorum.Çırkın dıyemem
Ama kadın bıldıgın taş ( afet anlamında demıyorum bunu ) duruş anlamında dıyorum.
Hiçbir albenısı , cekıcılıgı sevımlılıgı yok ..
Hanı vıtrıne koyulan mankenler varya guzellıgı aynen oyle .. hıssız..
Ve genel bır kanı olan : O kadar bakım ve makyajı kıme uygularsan guzel olur'u Tuba hanım ıcınde kullanabılırız. Gözleri hariç hiçbir artısı yok cunku..

Son düzenleme:
bence egosu tavan yapmış Antalya televizyon ödüllerine tepki göstermiş geçen sene fatmagül'ün suçu ne'yle bir şey almadı diye protesto ediyormuş.
Kendini çok iyi oyuncu oldum sanması hemde rakibi daha güçlüyken saçma. Onun dışında havalı ve cadaloz bir kişiliği var kesinlikle reel hayatta.
Gözleride o kadar abartılmamalı bir sürü güzel gözlü ve güzel oyuncu var ne de olsa. Popüleriteninde etkisiyle aşırı güzel algılanabiliyor bence.
Sade duru güzel. Çarpıcı değil. Feminenliğide abartılıyor kanımca Tuba'ya göre daha dişi olduğu için. Birde ben severim kendisini yinede birçok rakibini geride bıraktı ne de olsa çalışkan yani

şu kızın oyunculuguna laf edenlerı gercekten anlamak ımkansız.Kadın askı memnu gıbı bır dızının altından kalktı ya daha ne ısterler anlamam.Oyunculuk on numara dişilik guzellık hersey var.Tugbada yok oyunculuk buna katılıyorum.Ama şu gozlerı olmasa artı bıseylıgı yokuda anlamam olmasa dıye bırsey yok var ve bu ona o ozellıgı katmıs.Ona bakarsan adrıana lımadada gozlerı olmasa bır ozellıgı yok ona o ayrıcalıgı gozleri katmış. sıfır makyaj ve estetıkle gayet guzel bır kız beren.. İnsanlar herkesın adrıana lima gıbı kenar mahalle gulu tarzında cokca samımı olmasını ıstıyor.Bazılarının yapısında vardır cokca gulmez asildir.ama bren saat gayet mutevazı ve guler yuzlu bır kız.fethıyede gorup yanına gıttıgımde guler yuzle okuyor musun dıye sordu hatta..

Ben de osu olmasa busu olmasa şöyle olurdu diyenleri anlamıyorum ya. :D
Ne demektir bu o olmasa şu olmasa falan??! :27::27:
Olmasa diye bir şey yok, olmuş işte.
İnsanlar o dikkat çekici detaylarla birbirinden ayrılıyor zaten.
Bu yüzden dünyada ya da ülkemizde çok beğenilenler arasında yer alıyorlar.
Güzel insanların geneli böyle. :D

Back
X