• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beren Saat'i seviyorum özelliklede oyunculuğunu ayrıca çok hoş, doğal bir güzelliği var..

sadece yüzü Çook güzel zaten öyle olmasaydı bu kadar parlayamazdı,unutulup giderdi.:69:
Saçlarıda çok çabuk uzuyor sinir ediyor beni:57:

cok guzel bir kadin bence cokda seksi giyimi kusami harika her giydigi yakisiyo.ayrica alinmamis kas bi insanaa bu kadar mi yakisir.cokda seviyorum .

Cok tatli ya....natalia oreironun bir dizisi vardi vahsi guzel diye onun turk versiyonu cekseler keske ve milagrosu bereni yapsalar super olurdu yaaaaa

Cok tatli ya....natalia oreironun bir dizisi vardi vahsi guzel diye onun turk versiyonu cekseler keske ve milagrosu bereni yapsalar super olurdu yaaaaa

natalia daki endam ve cekiciliğin binde biri berende olsa belki olabilirdi:27:

tama yüzü güzel ama onun dışında hiçbi özelliği yok malesef..

beren saati çekici bulmuyo olmamın en büyük sebebi çok zayıf oluşu 4-5 kilo alsa ne kadar harika olucak-mış halbuki.. aşk-ı memnunun ilk bölümlerinde ne kadar da güzel duruyor.şuan çok zayıf geliyor bana ;beğencem ama beğenemiyorum sırf bu yüzden

beren saat e laf yokk vallaha.şu anda .türkiye deki en yetenekli oyuncu..ayrıca çok güzel maşşallah..allah nazarlardan korusun..bihter rolü favorim..şuanki dizisini hiç sevmedim ama doğalkende çok güzel dupduru güzelliği var şimdide:46:

Gercekten cok guzel bu kız..bende cok begenırım..farklı bı guzellıgı var,cokta yetenekli..
$198257_145406758857347_137132126351477_285074_5790413_n.webp$Adsız567890.webp$Adsızbbbb.webp$berensaat.webp$bhter.webp$BihterinEnGuzelResmi.webp

$beren-makyajsssiz.webp alın size beren banada birton makyaj kapatıcı yapsınlar her allahın gğnğ permalı bigudili gezerim vallaha

Bu kadının gözlerinde hiçbir baştan çıkarıcılık göremiyorum. :97::97:

bende seksi bulmuyorum aşkı memnuda kasmıslardı baya sanırım ama o dizi güzeldi. ve ben berende bihterlik görüyorum. Karakterinde, sevgili konusunda aldatırmı aldatmazmı o duruma bağlı ona laf yokta, böyle cok iyi rol yapabilir insanlara karşı. örnegin magazincilere sadece sırıtıyo, geçenlerde akmerkezde sinirli sinirli bakıyodu ondan sonraki haftalarda buğra gülsoyun düğünüde gözüktü sadece sırıttı. adıma kötü düsünmesinler diye sahte gülümsüyo bu yapmacıklık. şarkı söylerkende kendini kasması beni deliyo ediyo aynı sekilde ağlamalarıda.

cok guzel bir kadin bence cokda seksi giyimi kusami harika her giydigi yakisiyo.ayrica alinmamis kas bi insanaa bu kadar mi yakisir.cokda seviyorum .

beren saatin dikkat ettiyseniz aşkı memnuda kaşlarının altını hafif topluyorlardı cok dikkatli bakarsanız beyazlık var hani kaş alınır beyazlık kalır ya aynı ondan. ama fatmagülde yine doğal haline bırakmış.

beren saat in çok feci hayranıyım..kesinlikle hem seksi hem çocuksu hem doğal hem şirin hem duygulu hepsi var yüzünde her türlü duyguyu çok iyi geçiriyor insana...ben çok beğeniyorum ve çok başarılı buluyorum...gözleri mükemmellll bakışları da ve çok duru bir güzelliği var ayrıca normal hayatta hiç makyaj yapmıyor..ve makyajsız hali çok daha süperrrrr....$beren-saat-in-sucu-bu-2002977_o.webp$beren-saat-48.webp$beren-saat-11.webp$beren-saat.webp$bereeeeeen.webp

of of of böyle saatlerce bakılası bir güzelliği var ..
gözleri yeter ..
yeteneğine oyunculuguna zaten laf yok ..
AMA ..
acaip kasıntı oldugunu dusunuyorum,zaten hareketlerı ve mımıklerıyle bunu bellı edıyor ..
soğuk bır tıp reel hayatında belli ..
Tabı bu bızı ılgılendırmez güzel mi güzel Turkıyedekı en guzel kadınlardan biri ustelıksız Makyajsız Da güzel ..
Tuba Buyukustun gb makyajsız öcüye benzemıo

of of of böyle saatlerce bakılası bir güzelliği var ..
gözleri yeter ..
yeteneğine oyunculuguna zaten laf yok ..
AMA ..
acaip kasıntı oldugunu dusunuyorum,zaten hareketlerı ve mımıklerıyle bunu bellı edıyor ..
soğuk bır tıp reel hayatında belli ..
Tabı bu bızı ılgılendırmez güzel mi güzel Turkıyedekı en guzel kadınlardan biri ustelıksız Makyajsız Da güzel ..
Tuba Buyukustun gb makyajsız öcüye benzemıo

aynen aynen :D :D :D kasıntı maalesf ve cevresinde sürekli belcim bilgini görüyorum set dısındaki arkadas olarak pek cevrede yapmıyor herhalde ben daha önce berenle cok karsılastım istanbulda yüzüne gülmeseniz insanların yüzüne bakmıyor mrb verseniz sırıtıyor ftograf cektirmek isteseniz fazla konusmayı sevmiyo fotodada iki sırıtıyo yeterli :D :D ama normalde cilt tonuna göre fondoten sürüp dısarı cıktıgı belli yüzü fazla makyajtan tahris olmus gibi cünkü. Özellikle fatmagül dizisindede kapatıcılar kullanıyormus, dizide hic makyaj yok diyenler için..

Back
X