Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yanlış topiğe yazdın galiba mrvsss

yoo hayır cnm..daha önceki sayfalarda berenin kilosuyla ilgili yorumlar yapılmış ve bi arkadaş ben de aynı kilodayım ama öyle durmuyorum demiş...

alıntı da yapamadım hata veriyodu o yüzden yazdım :)))

Hmm tamam. Birden kilodan bahsedince zayıflama topikleriyle karıştı sandım.
Bir de alıntı olmayınca anlamak zor oldu.

bende çok beğeniyorum bereni ama yürüyüşünü kesinlikle düzeltmesi lazım=)

hem güzel hem de sempatik birisi bana göre
bağırmak da hiç yakışmıyo bu kadına dizide cemileye çemkirirken kulaklarımı tıkıyodum sesi çok değişiyo bağırırken:mymeka:

Beren Saat, 6 parmaklı mı?

Aşk-ı Memnu’daki bir sahneden yola çıkarak Beren Saat’in sol ayağının altı parmaklı olduğu iddia edildi...

Beren Saat hayranları, güzel oyuncuyu tepeden tırnağa inceliyor.

AŞK-I MEMNU’DA GÖRÜLDÜ

YILDIZ olmak zor iş! Her yaptığı olay olan, her adımı en ufak ayrıntısına kadar incelenen Beren Saat’in şimdi de ayak parmakları hayranlarına dert oldu. Saat’in hayranları internetteki forumlarda önce güzel oyuncunun göğüslerinin silikon olup olmadığnı tartıştı. Bu tartışmanın ardından Aşk-ı Memnu’nun 75’in ci bölümünde bir sahnede Beren Saat'in çıplak ayakları görüldü. Hayranlarından biri, Saat’in sol ayağının altı parmaklı olduğunu iddia ederek o sahnenin fotoğrafını internete yükledi.

BEREN HİÇ KONUŞMUYOR

BEREN Saat hayranları arasında şimdi tek konu bu fotoğraf! Kimisi Saat’in ayağının altı parmaklı olduğUnu, güzel oyuncunun bu yüzden topuklu ayakkabılarla yürümekte zorlandığını i dia ediyor. Kimisi ise görünen parmağın diğer ayağının baş parmağı olduğunu söylüyor. Beren Saat, hayranları arasında süren ‘parmak polemiği’yle ilgili tek kelime konuşmuyor.

yok artıkkaydirigubbakcemile3

marilyn monroe sandılar galiba....

hakikaten meyveli ağaçla uğraşan çok oluyor..yok memeleri slikon,yok gözü lens yok 6 parmaklı...alsanaalsanasmile

ahahahaha baska resimleri vardi gayet de normal zarif de ayaklari dier ayagin bas parmagi gorunmus acidan kaynakli. katiliorm gozlerine de lens fln die konusulmustu cok kurcaliorlar kusur bulmak icin.
ay hem cok guzel cok tatli kusursuz bi kiz valla. yuruyusu beni rahatsiz etmior hatta yakisior bile. ben normal duz ayakkabi giydiginde bi tuaflik gormuorm topuklularla yururken de gene rahatsiz olmuorm neden acaba cok begendigimden mi ne yuzune bakmaktan yuruyusune dikkat mi etmiorm ahhaha kafamçokkarıştı

gerçktn çok güzel bi kadın ben bile o çıktığında dalıp gidiyorum ekrana hani demişssiniz ya halinden memnun olmayan bi hali var gibi diye katılıyorum mutsuz bi kadın bnce hem şunu düşünüyorum bence çok sevdiği sevgilisini kaybedince böyle olmuş kendisi de diyo zaten efe öldüğünde 1.hayatım bitti 2. hayatım başladı diye türkiyenin yıldızlarındayken çook güleçti hep gülerdi sevgilisi öldüğünden beri bu kız böyle durgun yazık Allah sabır versin..

Deniz, Beren'i yerden yere vurdu

Deniz Akkaya, şu sıralar medyanın büyük ilgi gösterdiği Beren Saat'e sert eleştiriler yöneltti

Geçen ay Beren Saat, Aşk-ı Memnu dizisinde giydiği kostümleri hazırlayan modacı Özgür Masur'un defilesine katılmıştı. Beren Saat gibi Deniz Akkaya da protokol koltuklarında en ön sıradan izlemişti.

Ancak o gün Beren Saat'e ilgi daha fazlaydı. Akkaya önceki sabah Seda Sayan'ın programına katıldı ve Beren Saat'i o günkü giyiminden dolayı ağır şekilde eleştirerek adeta yerden yere vurdu. Böylece tahtını kaptırdığı güzel yıldızdan kendince intikam almış oldu.

Beren Saat'in o gün son derece özensiz ve bakımsız bir görünümü olduğunu kaydeden Deniz Akkaya canlı yayında, "Üzerindeki kıyafet bir defile için uygun değildi, onun daha şık olduğu zamanı hatırlıyorum. Evet daha şık giyindiği olmuştu, sevdiği bir arkadaşının defilesine geldi. Daha özenli olabilirdi" dedi.

haydaaaaa sengözlerimebaksanab gundem icin tamamen ya da kiskanior :jeyyar:

Olayı nasılda abartmöışlar yerden yere vurdu diye!
Kadın hiçte kötü bişey söylemedi bende izledim onu.
Daha güzel giyinebilirdi demekte ne var Berenin yüzüne fiziğine falan laf etmedi ki.
Yuh artık ya "Yerden yere vurdu" da ne demek. lmaz:

gerçekten de cok güzel değil ya gözleri bence

off medya herseyi abartir doorudur :) netten gazetelere bakarken basliga bakiorsun olay cikmis saniorsun icerigini okuyunca basliktan alakasiz birseyler cikior :bbo:
ama su da var ona baska bir unlu ile ilgili bise sorduklarinda yorum yok fln dese begenmedi ise hic malzeme vermemis olurdu

ben bayılıyorum berenezemuszemus
estetiksiz bir güzel...allah özenmiş yaratmış bence:1closedeyes:ayrıca çok sempatik ve şirin buluyorumkaydirigubbakcemile2

güzel kız.. çalışıyor, uğraşıyor.. takdir edilmesi lazım tabii..

ama"muhteşem güzellik, çok seksi, çok bilmemne.." abartmamak lazım.. bu memleket ne güzeller gördü, ohoooo!.. beren o ayarda değil.

Canım Türkiyem’deki adam gibi adam ve kadın gibi kadınların araştırmasını Radyo N 101’deki ‘Back-up Morning Show’ programımda yaptık.

Soyadı sırasına göre işte TOP TEN sonuçları :

ADAM GİBİ ADAMLAR

* Ali Ağaoğlu
* Coşkun Aral
* Mehmet Aslantuğ
* Cem Boyner
* Yetkin Dikinciler
* Uğur Dündar
* Kenan İmirzalıoğlu
* İbrahim Kutluay
* Fatih Terim
* Ferit Şahenk

KADIN GİBİ KADINLAR

* Ayşegül Aldinç
* Nermin Bezmen
* Oya Eczacıbaşı
* Nebahat Çehre
* Zuhal Olcay
* Arzum Onan
* Beren Saat
* Leman Sam
* Emel Sayın
* Zerrin Tekindor

Cem Ceminay - Vatan

Beren Saat gelecek sene Ocak ayında çekilecek yeni filmiyle Cannes Film Festivaline katılacakmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…