Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düsmüstü merdivenlerden yanlis hatirlamiyorsam. veda'ya da koltuk degnekleriyle katilmisti.

berenin uzerindeki yesil elbise ne kadannn yakismis ya
modelide cok guzelll

güzel ama sevmiyorum nedense ve bence bi çekiciliği yok.

ben beğeniyorum ; çok hoş ; çok sevimli... yeri geldiğinde de çok seksi...
Hatırla Sevgili'den beri seviyorum... Güz Sancısı'nda da çok beğenmiştim...

bencede güzel .. ben bitek gülüşünü beğenmiyorum cok yapmacık geliyor .. sadece dizide degil normalde konusurken ve gülerken bir yapaylıgı var bu kızın ...

kesinlikle çok ama çok güzel..oyunculuğu da çok iyi.. öyle ki insanlar kendisini beren diye değil bihter diye hatırlar oldu..yeni dzisinde de tamamen zıt bir karakteri oynayarak her rolün üstesinden geldiğini herkese gösterecek eminim..

Cok hos bir yuzu, guzel gozleri var. Gulunce sevimli oluyor.
Ama tam anlamiyla guzel diyebilecegim kadar guzel degil. Yine de averajin ustunde bir guzelligi var tabii. :)

bence Çok masum bir yüzü var .. hele gözleri ... ayrı bır anlam katıyor ona
ama nedense bır ıtıcı havası var bu kızın .. gulusu mesela yapay konusmasıda oyle ..

haberlerde ızlemıstım bır ımza gununemı acılısamı ne katılmış ınsanlarla boyle yukardan bakar gb mımıklerle konusuyordu tuhaf yanı hem gusel hem itici ..

beren gerçekten çok güzel bir kadın ama onu çekemeyenler var kkda bile sürekli beren konuşuluyor yok lens takıyormuş yok 6 parmaklıymış ya size ne hem gözleri lens olsa bile bu kadar abartılcak ne var artada kimse çekemiyor bereni

ben türkiyenin en guzellerinden biri olarak görüyorum beren saati gercekten duru güzelliğe sahip gerçejten bebek gibi onun gibi kadın yok kesinlikle. saçlar makyaj da zaten süper .diyolarkii bereni çekemeyenler ona çok makyaj yaplıyo yoksa çok çirkinn ozaman neden nihali bihter kadr çekici bulmuyoruz nihale de aynı makyaj uygulanıyoo tamam nihalde çok guzel ama bihter gibi hayran hayran bakmıyoruz ona . Bihter kesinlikle çekiciii biz hastayız rolu kötü oldugndan bence insanlara itici geliyo.ama çokkkk güzel bi kadın yok kmsede öle bi güzellik aşkı memnudaki fettan kadınıda hrika oynadı kesinlikle iyi oynadı ağlaması bile okadr gerçekçiydiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…