Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede suanda turkiyenin en guzel kadini beren saat valla. istediginde cok masum istedigin de cok seksi olabilen bi yuzu var. o kdr hos ki ne yapsa gidior yaw zaten. zevkler farklidir tabi herkese gore ama bence budur yani guzellik :) gozlerine de ayrica hayranim ne kdr guzel bi renktir o. keske benm de oole olsaymis die ic gecirip duruorm zati sempatiksalakcinni

saclari cok güzel, ask`i memnu daki saclarini acaba nasil yapiyor

Beren'e kraliçe diyorlar
Hayranları Beren'e 'Kraliçe' lakabını uygun gördüler.

Beren Saat hayranları günden güne artıyor. Elde ettiği başarı ve güzelliğiyle hayranlarının kalplerine giren Beren Saat'e "Kraliçe" ve ''Aşk'tan Kadın " diyorlar.İşte Kraliçe Beren'e hayran yorumları:

''Hak ediyor.Gerçekten de kraliçe.Ekranda bu yaşında bu kadar çok ödül anket birincilikleri alan hem büyüklere hem küçüklere kendini sevdiren en çok konuşulan kadın olan bir röportajındaki bir sözüyle gündemde olay yaratan hastalığında giydiği çizmeleri beğenidrerek esnafı paraya boğan oynadığı bir sahneyle Türkiye'nin en çok izlenen final sahnesine imza atan ilk ve tek kadın oyunu."

"Altın Kelebek Ödül'ünü üstüste 2 yıl alan ilk ve tek oyuncu"

"Aşk'tan Kadın Beren gün geçtikçe güzelleşip oyunculuğuyla fark atarken onu sevmemek mümkün mü?"

"Kıskanılacak derecedeki güzelliği ve yeteneğiyle ekrandakilerden kat be kat önde bir yıldız"

"Bu kız Holywood'a gitsin olay yaratmasa ben de taş olayım"

"Bihter'le Tv tarihine damga vurmuş tek esas kızdır.Bir Bihter bir Polat bir de Ezel..."

Televizyon Gazetesi

bence cok güzell bir kadın zemuszemus isteddiğinde şirin,istediğinde ateşli bir hatun.bayılıyorumm opuyorumnanaktan bakışlar zaten yakıyorrr

Düz saç çok yakışıyor Beren Saat'e. Çok duru bir güzelliği olduğu için düz saç ve çok hafif tonlarda makyajla harika görünüyor. Renkli rujlar ve bol makyajı hiç yakıştırmıyorum.

bunlarda bendennnopuyorumnanaktan

yaaa beren çok hoş da bi ara çok soğuk geliyodu banaaa... bu arada aşkı memnuyu hiç kaçırmadan izledim oyunculuğunu da beğeniyorum ama diyorum yaa çok soğuk geliyodu .o düşüncem değişmeye başladı yavaştan..:kedi:

aslında çok mu beğeniyorum ne

bide o kadar yapay ünlünün arasında çok doğal geliyo yüz baabında

ben 48 kilo 800 gramdım :) o civarlarda aynı da böyle duruyodum ..şimdi birazcık fazlam var ama en kısa zamanda vericem beren çok güzel duruyo ben de böyle duruyodum...ah bide ramazanda bittim ne bulduysam yedimmzemuszemus

ayrıca o kişiden kişiye değişiyo herkes aynı kilo ve boyda aynı durmuyo benim kemiklerim de çok ince yapılı mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…