• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aska surgunde cok begenmistim cok masum bir guzelligi vardi cok sade makyaci falan bayiliyordum :asigim:
aski memnudada kiyafetlerine cok begeniyorum anali kizli cok zevkliler :delphin:

oyunculugunu bihter rolune kadar cok begeniyordum ama burda bihter rolunde bence cok kotu hele son bolumde nasil gulmeydi o oyle ya sarhos rolu oyunculukta zirvede :roflol:

bende aska surgunde cok begenmistim cok masum bir guzelligi vardi cok sade makyaci falan bayiliyordum :asigim:
aski memnudada kiyafetlerine cok begeniyorum anali kizli cok zevkliler :delphin:

oyunculugunu bihter rolune kadar cok begeniyordum ama burda bihter rolunde bence cok kotu hele son bolumde nasil gulmeydi o oyle ya sarhos rolu oyunculukta zirvede :roflol:

evet çok fena güldü :) keşke gülmeseydi kaydirigubbakcemile3

image058ja2.jpg

image045qm4uw8.jpg

11467bsaat122370lopl6.jpg

son resimde cok hhos cikmis beren..o zmnlar o kdr zayif degildi bence daha güzeldi..saclarida harika

Çok güzel ve çok seksi bir kadın bence...
Yalnızca vücudu güzel değil... Ama yapacak bişey yok... Herkes tam olamaz değil mi
:1closedeyes:

Çok güzel ve çok seksi bir kadın bence...
Yalnızca vücudu güzel değil... Ama yapacak bişey yok... Herkes tam olamaz değil mi
:1closedeyes:

bence makyaj güzeli eski halleri nasıldı bence o dizinin en çirkini nihal,elif,peker hatta dizide oynayan herkes ondan daha güzel :)

bence makyajsizda guzel

Son düzenleme:
Eski arkadaşıma benziyo aynı onun gibi ağlaması çok yapmacık sinir oluyorum

ne ağlaması gerçekçi, ne sarhoş taklidi, ne dişi olabiliyor, ne de bu şatafatı kaldırabiliyor.(aşk-ı memnu dizisi için söylüyorum,diğer dizilerini izlemedim.)bence rol yapamıyor bu dizide.

ne derseniz diyin güzel hatun vesselam :))

Çok güzel ama vücudu dediğim gibi güzel değil.
Göğüsleri çok küçük, bacakları incecik, yürürken kopacak diye üzülüyorum yani...
Ama dediğim gibi yüzüne laf yok 10 numara...

Back
X