- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Merhaba canim bende diyarbakir Da sürekli gittiğin bir doktor var miKötü düşünme bebeklerimiz tutunuyodur inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün :)
Yogun mu gelio az miKizlar simdi adetime 2 3gun var lekelenme oldu acaba adetmi oldum.ama adet gunumde hic sasmaz
Canim peceteyi iyice ice dogru bastırınca bulaşıyor. Ilk pembe gorunuyor birqz bekleyince kahverengiye donusuyor rengi.Yogun mu gelio az mi
Eger dewam etmezse yogunlasip kirmiziya donmezse insllh yerlesme kanamasidirCanim peceteyi iyice ice dogru bastırınca bulaşıyor. Ilk pembe gorunuyor birqz bekleyince kahverengiye donusuyor rengi.
Evet cnm cihan bademkiran var doğum hastanesinde 10 numara bı doktor çok ilgileniyo kesinlikle tavsiye ediyorumMerhaba canim bende diyarbakir Da sürekli gittiğin bir doktor var mi
Baska belirtin var mi1 haftadır ara ara yoklayan adet ağrım var ve bat yarın umudum yok gerçi kan verdim geçen ama yine de gelmese keşke
Yok canım kasık bel ağrısı bacak kökünde de oluyo ara ara ama daha önce de yaşadım hep psikolojik diye düşünüyorumBaska belirtin var mi
Insllh gerek kalmaz da sana da guzl bi suprz olurYok canım kasık bel ağrısı bacak kökünde de oluyo ara ara ama daha önce de yaşadım hep psikolojik diye düşünüyorumaslında olcaksam bir an önce oliyim de menagon iğneye başlıcaz onun için sabırsızlanıyorum
İnşallah, size de aynı şekildeInsllh gerek kalmaz da sana da guzl bi suprz olur
Noldu bi gelişme var mı?İnşallah, size de aynı şekildeisteyen herkese tez zamanda inşallah
Ayniyim sankiKızlar!
Neler oluyor? Dökülün bakalımkimlerde ne değişiklikler var?
Ben sanırım adet olurum. Pek bi belirtim kalmadı. Dün çok garip göğüs uçlarıma elektrik çarptı gibi anda bişey hissettim ondan azıcık sonra da göbek deliğimde aynısını hissettimAyniyim sanki
Bnm de elleyince gogus yanlrim agrio. Gogus uclarim zatn agriodu degismedi. Bide dun usutmusum belim tutuldu dun. Hala da agrisi varBen sanırım adet olurum. Pek bi belirtim kalmadı. Dün çok garip göğüs uçlarıma elektrik çarptı gibi anda bişey hissettim ondan azıcık sonra da göbek deliğimde aynısını hissettimbaşka da bişey yok. Kasık ağrısı geçti, göğüs ağrısı da geçti gibi bir şey. Bakalım
Sabah adet oldum malesefNoldu bi gelişme var mı?
Temmuza insllhSabah adet oldum malesef
Canınız sağolsun. Gelecek aya inşallahSabah adet oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?