Bata 7 gun kala birlikte bekleyelim mi?

1 haftadır ara ara yoklayan adet ağrım var ve bat yarın umudum yok gerçi kan verdim geçen ama yine de gelmese keşke

Baska belirtin var mi
Yok canım kasık bel ağrısı bacak kökünde de oluyo ara ara ama daha önce de yaşadım hep psikolojik diye düşünüyorum aslında olcaksam bir an önce oliyim de menagon iğneye başlıcaz onun için sabırsızlanıyorum

Insllh gerek kalmaz da sana da guzl bi suprz olur

Ben sanırım adet olurum. Pek bi belirtim kalmadı. Dün çok garip göğüs uçlarıma elektrik çarptı gibi anda bişey hissettim ondan azıcık sonra da göbek deliğimde aynısını hissettim başka da bişey yok. Kasık ağrısı geçti, göğüs ağrısı da geçti gibi bir şey. Bakalım

Bnm de elleyince gogus yanlrim agrio. Gogus uclarim zatn agriodu degismedi. Bide dun usutmusum belim tutuldu dun. Hala da agrisi var

Benimde göğüs ağrım var kizlar arada göğsüme giriyo cikiyo hassasiyet yok sadece ara sıra giren ağrı var normalde adetten 2 gün önce goguslerim hassaslasirdi ama hep kontrol ediyorum bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…