Bata 7 gun kala birlikte bekleyelim mi?

Kizlar ben 25 haziranda olcam hasta ama sabah agzimda kanla uyandım dis etlerim kanamis. Bu hamilekik belirtisi olabikir mı internette. baktim bazi bayanlarda olabiliyormus

Benim de bat 24 haziran 6 gün var yani. Bende yumurtlama gününden beri kasık ve bacak ağrısı var bugün belim de ağrıyor akıntı arttı ama bana enfeksiyon gibi geliyor yarın o yüzden doktora gidicem.

Keşke hamilelik olsa

Benimde 25 haziran bat. Cok merak ediyorum

Aynen ya bir de benim beş ay önce düşük oldu düşükten önce fazla istemiyordum çocuk ama düşükten sonra baya istemeye başladım.
Aynen ya bir de benim beş ay önce düşük oldu düşükten önce fazla istemiyordum çocuk ama düşükten sonra baya istemeye başladım.
Gecmis olsun canim insallh bu defa olur

İnşallah. Senin belirtin var mı
Belimin kemigi agriyir ama incindi diye dusunuyirum. Cunku degisik bir yeri esim bobrek var orda diyor anlamadim. Birde sabah dis etleri. Kanamisti oyle böyle kan degil ama agiz dolusuydu.ilk defa basima boyke birsey geldi

Belimin kemigi agriyir ama incindi diye dusunuyirum. Cunku degisik bir yeri esim bobrek var orda diyor anlamadim. Birde sabah dis etleri. Kanamisti oyle böyle kan degil ama agiz dolusuydu.ilk defa basima boyke birsey geldi
Allah allah .Ama ben ileri dönemlerde oluyor diye biliyorum canım diş eti kanaması tabi belli olmaz yine de.

Anlamadim ki canim normalde disimi fircalerken bile kanamaz.oyuzden bir umut diye umutlandim cok merak edyrum
Canım yanlış anlama inşallah hamilesindir ama öyle bir gebelik belirtisi duymadım. Fakat daha önce başıma geldi. Yataktan kalkınca değil de yüzümü yıkarken.. Diş hekimine görün bende tartar olmuş diş eti beslenememiş ondanmış

Kızlar Merhaba Benimde bat 26.
Heyecandan ölücüm resmen.
Kasıkta ağrı ve yorgunluk hissi dışında pek bir belirtim yok birkaç gün önce krem kıvamında yoğun sarımsı kokusuz akıntım geldi. İnternette araştırdım güçlü bir hamilelik belirtisidir yazıyordu hamilelik hormonları akıntıya sarı renk verirmiş filan. Ama oda kesildi şuan kupkuruyum hiç akıntım yok ümidimi kesmeli miyim

Yok yaa niye kesicen umidini. Bak benm de 25nde olmam lazm ama dun test yaptim negatf cikti tabiki olursa olur olmazsa onumuzdeki maclara bakicaz. Dunyanin sonu deil ya cnm. Rabbimz her seyi goruo bilio. Hayrli zamnda hayrli saglikli yavrularimz olsn insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…