Bata 7 gun kala birlikte bekleyelim mi?

Benim de bat bana göre 26sı telefonumda olan uygulamaya göre 27si benim sadece 2-3 gündür kasık ağrım var bazen tek yerde bazen ikisinde. Adet olacakmış hissi geliyor, geçiyor o kadar

Benim de bat bana göre 26sı telefonumda olan uygulamaya göre 27si benim sadece 2-3 gündür kasık ağrım var bazen tek yerde bazen ikisinde. Adet olacakmış hissi geliyor, geçiyor o kadar
Benim sağ kasigimda ağrı var 3 gündür benimde bat 26 ve özelikle yürürken çok agriyo sanki şişmiş gibi inşallah ikimizde hamisizdir :)

Benim sağ kasigimda ağrı var 3 gündür benimde bat 26 ve özelikle yürürken çok agriyo sanki şişmiş gibi inşallah ikimizde hamisizdir :)
İnşallah ama bana sanki hamile değilmişim gibi geliyor da belirti aramak için de erken gerçi. Bilemedim. Bekleyip göreceğiz
Geçen yazmıştım başka bir başlığa benden bikaç gün önce normal akıntının içinde hafif lekelenme tarzı bir şey de oldu ama bir kere. Arkadaşın biri kist olabilir filan demişti. Belki de ondan kasık ağrısı hissetmeye başladım. Bilemiyorum

Kötü düşünme bebeklerimiz tutunuyodur inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün :)

Kızlar adetime bugün 6 gün kaldı sabah test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı anca Işıkta görebiliyorum sizce hamile miyim?

Geçen ay bana da aynısı oldu adetimin 2. Veya 3. Gecikme gününde ama ertesi gün adet olmuştum. Predictor sanırım sizin de testin markası. Artık benim bu markaya güvenim kalmadı. Umarım siz hamilesinizdir.

Umarın yanıltmıyordur kan testi vermeye gidiyorum umarım sonuç hüsran olmaz

Belirtileri çoğalan veya değişen var mı?

Bu sabah ben otururken sağ kasığımda batma, ağrı hissettim hatta hafif yanma gibi his olarak. Kasığımla bacağımın birleşim yeri ağrıyor hala da geçmedi. Günlerdir temizlik yaptığım, dışarı çıktığım da yok ki ters bi hareket yapmışımdır diye düşüneyim. Anlamadım. Bu da psikolojimin uydurduğu olmayan bir belirti belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…