TekmanHınıs sen
Benim halam tekmanda oturuyo çocukken gitmiştim bı kereHala akrabalrimz var orda.
Benim sağ kasigimda ağrı var 3 gündür benimde bat 26 ve özelikle yürürken çok agriyo sanki şişmiş gibi inşallah ikimizde hamisizdir :)Benim de bat bana göre 26sı telefonumda olan uygulamaya göre 27sibenim sadece 2-3 gündür kasık ağrım var bazen tek yerde bazen ikisinde. Adet olacakmış hissi geliyor, geçiyor o kadar
İnşallah ama bana sanki hamile değilmişim gibi geliyor da belirti aramak için de erken gerçi. Bilemedim. Bekleyip göreceğizBenim sağ kasigimda ağrı var 3 gündür benimde bat 26 ve özelikle yürürken çok agriyo sanki şişmiş gibi inşallah ikimizde hamisizdir :)
Kötü düşünme bebeklerimiz tutunuyodur inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün :)İnşallah ama bana sanki hamile değilmişim gibi geliyor da belirti aramak için de erken gerçi. Bilemedim. Bekleyip göreceğiz
Geçen yazmıştım başka bir başlığa benden bikaç gün önce normal akıntının içinde hafif lekelenme tarzı bir şey de oldu ama bir kere. Arkadaşın biri kist olabilir filan demişti. Belki de ondan kasık ağrısı hissetmeye başladım. Bilemiyorum
Amin inşallahKötü düşünme bebeklerimiz tutunuyodur inşallah rabbim yuzumuzu güldürsün :)
Bnm de bi halam tek kaldi orda kuzenlerim falan var. Hemseri ciktik ii miBenim halam tekmanda oturuyo çocukken gitmiştim bı kere
Aynen valla bende memnun oldum cnmBnm de bi halam tek kaldi orda kuzenlerim falan var. Hemseri ciktik ii mitanistgima memnun oldm cnm
BuRaya atsana baklm gorunuo mu fotodaKızlar adetime bugün 6 gün kaldı sabah test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı anca Işıkta görebiliyorum sizce hamile miyim?
BuRaya atsana baklm gorunuo mu fotoda
Gordum cnm cok ince bi cizgi varGörünüyor mu kızlar ? Eki Görüntüle 2280580
Geçen ay bana da aynısı oldu adetimin 2. Veya 3. Gecikme gününde ama ertesi gün adet olmuştum. Predictor sanırım sizin de testin markası. Artık benim bu markaya güvenim kalmadı. Umarım siz hamilesinizdir.Görünüyor mu kızlar ? Eki Görüntüle 2280580
Geçen ay bana da aynısı oldu adetimin 2. Veya 3. Gecikme gününde ama ertesi gün adet olmuştum. Predictor sanırım sizin de testin markası. Artık benim bu markaya güvenim kalmadı. Umarım siz hamilesinizdir.
Sonucunu yaz buraya mutlkaUmarın yanıltmıyordur kan testi vermeye gidiyorum umarım sonuç hüsran olmaz
Haber verin bize de. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Umarın yanıltmıyordur kan testi vermeye gidiyorum umarım sonuç hüsran olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?