• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 7 gun kala birlikte bekleyelim mi?

Belirtileri çoğalan veya değişen var mı?

Bu sabah ben otururken sağ kasığımda batma, ağrı hissettim hatta hafif yanma gibi his olarak. Kasığımla bacağımın birleşim yeri ağrıyor hala da geçmedi. Günlerdir temizlik yaptığım, dışarı çıktığım da yok ki ters bi hareket yapmışımdır diye düşüneyim. Anlamadım. Bu da psikolojimin uydurduğu olmayan bir belirti belki de 😀
Belirtileri çoğalan veya değişen var mı?

Bu sabah ben otururken sağ kasığımda batma, ağrı hissettim hatta hafif yanma gibi his olarak. Kasığımla bacağımın birleşim yeri ağrıyor hala da geçmedi. Günlerdir temizlik yaptığım, dışarı çıktığım da yok ki ters bi hareket yapmışımdır diye düşüneyim. Anlamadım. Bu da psikolojimin uydurduğu olmayan bir belirti belki de 😀

Kesinlikle bir belirti bence benimde sağda kasığım ve bacağımın kesiştiği yer bu tüm gün sızladı ağrıdı

Benim BAT 28 Haziran..
Bir kaç gündür aşırı iştah artışı var. Sürekli aç gibiyim. Acaba belirtimi? Umudum yok ama. Geçen 2 ayda çok umutlandım Bu ay öyle degilim

Back