- 22 Temmuz 2015
- 41
- 27
- 88
Belirtileri çoğalan veya değişen var mı?
Bu sabah ben otururken sağ kasığımda batma, ağrı hissettim hatta hafif yanma gibi his olarak. Kasığımla bacağımın birleşim yeri ağrıyor hala da geçmedi. Günlerdir temizlik yaptığım, dışarı çıktığım da yok ki ters bi hareket yapmışımdır diye düşüneyim. Anlamadım. Bu da psikolojimin uydurduğu olmayan bir belirti belki de
Belirtileri çoğalan veya değişen var mı?
Bu sabah ben otururken sağ kasığımda batma, ağrı hissettim hatta hafif yanma gibi his olarak. Kasığımla bacağımın birleşim yeri ağrıyor hala da geçmedi. Günlerdir temizlik yaptığım, dışarı çıktığım da yok ki ters bi hareket yapmışımdır diye düşüneyim. Anlamadım. Bu da psikolojimin uydurduğu olmayan bir belirti belki de
Hadi yaKesinlikle bir belirti bence benimde sağda kasığım ve bacağımın kesiştiği yer bu tüm gün sızladı ağrıdı
Hadi bakalım hayırlısıBugun regl gunum ama olmadım.
1-2 gun öncesinden lekelenmem olur, gununde adet olurdum.
Test yaptım ama cıkmadıbeklemedeyim
Hamilesin kiizKızlar sonuç 4.48 çıkmış bu neyin nesi şimdi
Hayrli olsnHamilesin kiiz
Hayrli olsn
Merak ettim Google’dan baktım 5 ve üzeri için diyo. 6-10 arası da gri alan, test tekrar edilmeli birkaç gün sonra diyo. M melikeipek bilemedim benHayrli olsn
Evet 5 ve uzeri ama sinirda zaten. Bence yukselirMerak ettim Google’dan baktım 5 ve üzeri için diyo. 6-10 arası da gri alan, test tekrar edilmeli birkaç gün sonra diyo. M melikeipek bilemedim ben
İnşallahEvet 5 ve uzeri ama sinirda zaten. Bence yukselir
Canim seni uzmek istemem ama sakince bekle bat ne zmndi bu arada bnmde daha once 3 günlük gecikmede 4.99 çıkmıştı sonra 6 oldu ama artış olmadığı icjn kimyasal dediler insAllah seninki sağlıkla artarKızlar sonuç 4.48 çıkmış bu neyin nesi şimdi
Olabilir cnm. Doktor bisey dedi miBat 26 Haziran kızlar 6 gün var daha o yüzden mi düşük çıktı acaba
Yok canım sadece özel bir acile gidip kan verdim sonuçları göstermedim doktoraOlabilir cnm. Doktor bisey dedi mi
Keske gostersydin cnm . Ii kotu bi yorum yapardi. Senin icin de rahtlrdiYok canım sadece özel bir acile gidip kan verdim sonuçları göstermedim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?