Bata 7 gun kala birlikte bekleyelim mi?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaslar bebek dusunenler belirtileriniz var mi ?
Kızlar ekleme yapıyorum bugun sabah agiz dolusu kanla uyandim.dis etlerim kanamis .internetten arastrdim bu da belirti olabiliyormuş. Hormonlardan.hayatimda ilk defa basima boyle bisey geldi. siz duydunuz mu boyle bir belirti.

Son düzenleme:
Slm kizlar benimde bat 26 heyecanla bekliyorum iki tane kimyasal gebelik geçirdim bu ay inşallah olur

Benim bat 23, bi kaç gündür kasıkta belde ağrım var ama umudum yok

Biseyler yedin mi belki acliktndr. Bide Allh korusun midede bi sorun varsa da oluo. Ben de sabahlri mide agrisiyla uyaniorm. Cok acmisim gibi agrio.
Valla çaya bisküvi banip yedim sonra yanmaya başladı hiç olmaz normalde ama psikolojik heralde yakında kadın doğuma gitmeyi bırakıp pskiyatriye gitcem eminim o daha faydalı olur

Valla çaya bisküvi banip yedim sonra yanmaya başladı hiç olmaz normalde ama psikolojik heralde yakında kadın doğuma gitmeyi bırakıp pskiyatriye gitcem eminim o daha faydalı olur
Belki de olabilir. Stres mideye vuruo genelde yogurt ye ya da sut ic mideye ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…