Valla biseyler var ama gebelikten miii yoksa regl belirtisi mi bilmiorm kafam karisik. 25nde olmam lazmMerhaba arkadaslar bebek dusunenler belirtileriniz var mi ?
Benim çok akintim var cnm yumurta akı gibi bide arada midem bulaniyo sankiMerhaba arkadaslar bebek dusunenler belirtileriniz var mi ?
Senin kac gun varBenim çok akintim var cnm yumurta akı gibi bide arada midem bulaniyo sanki
8 gün var 26 haziran batSenin kac gun var
Bnm de 25. Az once sabirszlik yapip test yaptm8 gün var 26 haziran bat
Daha çok erken test yapmak için negatif normaldir bugünlerdeBnm de 25. Az once sabirszlik yapip test yaptmtabiki guzl bi negatfle karsilastm
Gel de anlat icime . Kendi kendime de dedim cok erken norml testlerde cikmaz yapma diye ama kendimi eczanede buldumDaha çok erken test yapmak için negatif normaldir bugünlerde
Bende de durum aynı ama bu ay sabrediyorum aslına bakarsan eczanede uzak biraz yakın olsa emin ol bende şimdi eczanedeydimGel de anlat icime . Kendi kendime de dedim cok erken norml testlerde cikmaz yapma diye ama kendimi eczanede buldum
Keske bana da uzak olsaydi 10 dk bile deilBende de durum aynı ama bu ay sabrediyorum aslına bakarsan eczanede uzak biraz yakın olsa emin ol bende şimdi eczanedeydim
Aynen bu arada bende yeni belirtiler baş gösterdi mide yanması yaşıyorum an itibariyleKeske bana da uzak olsaydi 10 dk bile deilyoksa ben de gitmezdim
Biseyler yedin mi belki acliktndr. Bide Allh korusun midede bi sorun varsa da oluo. Ben de sabahlri mide agrisiyla uyaniorm. Cok acmisim gibi agrio.Aynen bu arada bende yeni belirtiler baş gösterdi mide yanması yaşıyorum an itibariyle
Valla çaya bisküvi banip yedim sonra yanmaya başladı hiç olmaz normalde ama psikolojik heralde yakında kadın doğuma gitmeyi bırakıp pskiyatriye gitcem eminim o daha faydalı olurBiseyler yedin mi belki acliktndr. Bide Allh korusun midede bi sorun varsa da oluo. Ben de sabahlri mide agrisiyla uyaniorm. Cok acmisim gibi agrio.
Belki de olabilir. Stres mideye vuruo geneldeValla çaya bisküvi banip yedim sonra yanmaya başladı hiç olmaz normalde ama psikolojik heralde yakında kadın doğuma gitmeyi bırakıp pskiyatriye gitcem eminim o daha faydalı olur
Yoğurt yedim şimdi bakalım gecmezse şüphelerim güçlenirBelki de olabilir. Stres mideye vuruo geneldeyogurt ye ya da sut ic mideye ii gelir
Suphelere son hiz dewam yaniYoğurt yedim şimdi bakalım gecmezse şüphelerim güçlenir
Vallahi biz farkında değiliz ama durum baya ciddiSuphelere son hiz dewam yaniAllh iiligimizi versn yaa . Ben de oturup kalkrken dikkt ediyorm acaba bi agri sizi var mi diye. Iice psikopata bagladik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?