Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bata 1 gün kala ve ovü testim sizce yumurtlama mı?geç döllenme denilen şey böyle mi oluyor?kafamda deli sorular..yardımcı olur musunuz?

Bu kadar koyu t görmemiştim canım 2 aydır yapıyorum ovüyü ama geçen ay adete 1 hafta kala bırakmıştım..hatta yumurtlama olmuyor diye üzülüyordum
En koyu gördüğün test nasıldı?
Resim varsa atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Sen mutlaka bu günleri değerlendir ama

Ovulasyon testim çok kez yaptığım testler sonucunda 23 Ocak ta pik (fotoda gözüktüğü gibi) oldu. 24 Ocakta da aynı koyuluktaydı. 25inde ise silikleşmeye başladı. Biz yine gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Sonucu Allah Kerim Attığım fotoda ki test sizce pozitif mi? Yanılmıyorumdur umarım

Bence de pik olmuş bu testte..Hayırlsıyla döllenme olur inşallah ..şimdi bekleme zamanı.. bende 22si 23ü pik oldu 24ü çatladı 5 gün değerlendirdik ..heycanlı bekleyişimiz güzel sonuçlarla olur umarımkaçıncı gün pik gördün canım?

15inci günümde gördüm canım. Cevabın icin de teşekkür ederim bu arada. Bolca dua ediyorum hayırlı ve güzel sonuc için. İlk denememiz de olsa sabırsızlanıyor insan, olsun istiyor. Allah bizi şanslı kullarından eylesin inşallah Beklemek şart ama kan da bhcg baktırsam çıkar mı acaba diye de merak etmiyor değilim çıkmama ihtimali de olduğundan modumun düşmesinden de çekiniyorum.

Kocaman bi amiiiin Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizecanım çıkmaz bence de yumurtlamadan 14 gün sonra test yapmak kan vermek daha mantıklı..güzel sonuçlarımız olsun inşallah

Kocaman bi amiiiin Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizecanım çıkmaz bence de yumurtlamadan 14 gün sonra test yapmak kan vermek daha mantıklı..güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Bencede haklısın, biraz daha sabır o zaman Hamile kalabildiğinle alakalı Herhangi bir belirti hissediyormusun peki? Benim ara ara vuruyor şekilde kasık ağrılarım oluyor. Bazen de hicbirsey hissetmiyorum. belki hissetmem anormal olur ama ne biliyim hissediyim de istiyorum

Biz 5 aydır deniyoruz kuzum ilk aylar tamamen psikolojik olarak belirtim varmış gibi geliyordu ama adet oluyordum sonundaaslında adetle belirtileri aynı ya ondan çok yanıltıyor insanı ben yumurtlama olduğundada bi kasık sancısı hissettim başka hiçbirşey yokama işte çook istediğimiz için minicik bi yerimiz sızlasa acaba mı diyoruz Allahım duy nolur bunları

Allahım eminim ki duyuyordur ve hayırlısını verir ben inanıyorum Cok stres yapmaya ve psikolojimizi etkilemeye gerek yok aslında farkındayım ama elimde değil ve bunun için güdüleniyorum sanki birdahaki reglmizin de 10 ay sonra olmasını diliyorum Peki hic kullandın mı ovulasyon testi? Veya bir doktora gittin mi sebebi neymiş ?

Amiiin inşallah canım..bende pcos var hormonlarım insülin direncim fln herşey güzel normal yollarla deniyoruz bakalım3 ay ovü testi kullandım ben canım pcos olduğu için..sen ne kadardır deniyosun ne kadarlık evlisin

Biz biraz fazla çocuk isteğiyle işe giriştiğimizden ben daha ilk denememizde ovulasyon testine başvurdum. 5 aylık evliyim. Geçen ay rastgele bi deneme oldu test olmadan ve yumurtlama takibi yapmadan korunmasız olarak değerlendirdik 1 2 günü sonra da adetim geldi zaten 9unda. Bu ay baya özenli ilerledik bakalım, Allah kerim En güzeli oluruna ve doğalına bırakmak. İnan kasmayınca ve cok strese girmeyince oluveriyor kendiliğinden. Seninde tanımıyorum ve kimsin bilmiyorum ama o haberi almanı Çok içten isterim. Dünyanın en güzel mucizesini Allahtan istemek cok umut verici ve cok özel bi duygu

Kesinlikle canım aslında oluruna bırakıp kafadan atmak gerekir..ben geçen aylarda stres yaptıkça adetim gelmedi bi sürü bitki çayı içtim kist yapmış mesela..ama işte insanoğlu çok istiyoruz düşünmeden de duramıyoruzinşallah kuzum bende çok isterim ve çok dua ederim hep ..Allahım tüm bebek isteyenlere nasip etsin

Bolca amiinnn Şu günler hiç ilerlemiyor sanki, 7si 8si veya 9u gelsin ama regl gelmesin istiyorum 14 şubatta da eşlerimize güzel bir sürpriz yapmak cok cok güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…