- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Son durym ne canım inşallah gebesindir
Çok sıvı almadan 4 saat tutarsan doğru çıkarCanim benim 2 gün gecti adet tarihimin üzerinden testler negatif diyo ama bekliyorum hala 26 gübde bir oluyorum adet 29. gün bugün simdinerken test aldim simdimi yapsam yarin sabahmi bilemedim ben genelde aksam yaptim doger testleride o yüzden yanilmis olabilirmi bilmiyorum
Çok sıvı almadan 4 saat tutarsan doğru çıkar
Yaptın mı cnmYaaanladim canim ozaman yarin sabah yapim insallah bakalim bende bekliyorum heycanla
Yaptın mı cnm
Bildiğim kadarıyla lh pik yapınca 72 saat içinde çatlar yani en fazla 3 gün pik yapar 3 günden fazla pikse gebelik olasılığı yüksek oluyor bekle bakalım benimde 8 9 ocak koyuydu ama biraz şimdi silik baya bende yok kesin ama seninki koyulaşıyorsa ya 2. Şansın var ya da gebesindir ama adete yakın lh dalgalanmasıda olabiliyormuşBak soldaki dünki test sagdaki az önceki koyulasiyo ama hamilelik testi negatif
Bildiğim kadarıyla lh pik yapınca 72 saat içinde çatlar yani en fazla 3 gün pik yapar 3 günden fazla pikse gebelik olasılığı yüksek oluyor bekle bakalım benimde 8 9 ocak koyuydu ama biraz şimdi silik baya bende yok kesin ama seninki koyulaşıyorsa ya 2. Şansın var ya da gebesindir ama adete yakın lh dalgalanmasıda olabiliyormuş
Bekle bakalım belki geç döllenmedir bende geçen ay geciktim 39. Gün oldum 16 sında yumurtlama oldu 23. De yine oldu o yüzden adet tarihi ileri attı belki öyle birşeydir bakalım benim bugün ki ovu testide buAma adetim 4 gün geciyo benim bu ay böyle karmakarisik bisi olduu sanki ilk cocugum gibi bi afalladim benhic böyle bisi yasamadim bu ay hic silik cizgi görmedim hep bu koyuluktaydi adete 6 gün kala basladim yapmaya hep bu tarz cikti canim biara siliklesti aimdi yine koyulasti Almanyadayim doktorumda uzak öyle el mahkum beklicem mecburen
Bu sabah kasık agrısıyla uyandım zaten adet olacak gibi işk gebelikte aşırı gögüs agrısı acısı vardı şuan hiçbirşey yok. Görünen bi sorunda yok pkoda gitti hormonda normal adetimde düzene girdi testlede takip ediyorum anlamadım artık yoruldum açıkcası bi tane var Allah ona saglık huzur versin bahtını güzel eylesin deyip çekilicem yakında doktor görmekten çeşit çeşit aletlerle haşır neşir olmaktan gına geldi belki biraz ara veririm 1 sene dolsun demiştim kendime hsg çektirip bi sorun yoksa bi ay daha denerim sorun varsa da önce bi dinlenicem
Ne taraf c ne tarf t anlamadım ki. 31 ocak 1 şubat pikti öğlen çatladı gösterdi işte yeterli koyulukta değil ki c kadar koyu olmalı gebelik için ya da c den daha koyu olmalı en azından koyulaşmaya devam ediyor olmalı yani böyle olmalı bu benim pik değer işteInanirimm
Canimmm benimde durumum öyleydi 2 yil vajinismus gecirdim sonrasindada 1.5 yil oglumu istedim tam tedaviye basladik dedilerki tüp bebekten baska sansiniz yok %2 aylik sans verdiler bize normal yolla bebek sahibi olmaknicin yani 2 büyük prof gezdik 2 side ayni seyi dedi son kez gidip örnek verecektik esime dedimki tam ovulasyon haftamdi gel degerlendirelim haftaya rabdevu alalim dedim öylede yaptik oglum ozaman olmus ve yine ayni seyi dedi doktor olmau diye meger hamileymisim sorun esimdeki sperm kalitesizligiydi alternatif tipla kendine geldi ama yinede sansimiz yoktu Allaha inaniyorum ona yürekten güveniyorim herseyin zamani var ve herseyi o isterse verir ozamanda ilk ovulasyon kullandigim ay kalmistim bu ayda yine kullandim cünkü spermin kalitesi düsük oldugundan yasama süreside az bu ay cok üzerine düsmedim isimi allaha biraktim ama hayatimda ilk defa adetim gecikti ümitleniyorum ama tabi üzülmekte istemiyorim seni cok iyi anliyorim ama sen 11 subattan önce ovulasyon gününde pik Ägördünmü ? Eger gördüysen pozitif duruyo tstin
Bak bunlar da benim testlerim bu ay ovulasyondan sonra hic siliklesmedi bu tek olanda bugünün anlamadim artik beklicem
Eşinizin sorununa nasıl bir çare buldunuz?Inanirimm
Canimmm benimde durumum öyleydi 2 yil vajinismus gecirdim sonrasindada 1.5 yil oglumu istedim tam tedaviye basladik dedilerki tüp bebekten baska sansiniz yok %2 aylik sans verdiler bize normal yolla bebek sahibi olmaknicin yani 2 büyük prof gezdik 2 side ayni seyi dedi son kez gidip örnek verecektik esime dedimki tam ovulasyon haftamdi gel degerlendirelim haftaya rabdevu alalim dedim öylede yaptik oglum ozaman olmus ve yine ayni seyi dedi doktor olmau diye meger hamileymisim sorun esimdeki sperm kalitesizligiydi alternatif tipla kendine geldi ama yinede sansimiz yoktu Allaha inaniyorum ona yürekten güveniyorim herseyin zamani var ve herseyi o isterse verir ozamanda ilk ovulasyon kullandigim ay kalmistim bu ayda yine kullandim cünkü spermin kalitesi düsük oldugundan yasama süreside az bu ay cok üzerine düsmedim isimi allaha biraktim ama hayatimda ilk defa adetim gecikti ümitleniyorum ama tabi üzülmekte istemiyorim seni cok iyi anliyorim ama sen 11 subattan önce ovulasyon gününde pik Ägördünmü ? Eger gördüysen pozitif duruyo tstin
Bak bunlar da benim testlerim bu ay ovulasyondan sonra hic siliklesmedi bu tek olanda bugünün anlamadim artik beklicem
Bayağı koyu çıkmış. Gebelik testi yaptın mı?2 gündür lh testi böyle regl yarın yada p. Tesi sizce?
Hcg negatifBu da benim bugünkü ovulasyon testim.
Pik yaklaşıyor ama ben sevinemiyorum bile
Allah’ tan Ümit kesilmez diyerek değerlendireceğim yinede.
Eki Görüntüle 2590986
Aslında pik değil adete yakın böyle olabiliyor benim başıma da çok geldi.Hcg negatifyine ovulasyon galiba
Geçen ayda böyle oldu ogün de yumurtlama oldu bende onun üstünden 14 gün geçince regl oldum 2 gündür pik amaAslında pik değil adete yakın böyle olabiliyor benim başıma da çok geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?