Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sıvı almadan 4 saat tutarsan doğru çıkar

Yaptim canim dayanamayip dün aksam yaptim negatif cikti ama suan icin sadece Ovulasyon test koyu cift cizgiyi veriyo anlamadim ki ilk defa böyle bisi yasiyorum normalda cok silik cikmasi gerek ovulasyon testi böyle cikiyo yeni yaptim bunu ne demek onuda anlamadim bekliyorum öyle

Eklentiler

• 7706414A-C004-4903-AA4F-1B9C7B8CBC5B.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 35
Bak soldaki dünki test sagdaki az önceki koyulasiyo ama hamilelik testi negatif

Eklentiler

• A1DAB47B-E923-41E9-8ACA-EF12183D2B0E.jpeg
    72,6 KB · Görüntüleme: 39
Bak soldaki dünki test sagdaki az önceki koyulasiyo ama hamilelik testi negatif
Bildiğim kadarıyla lh pik yapınca 72 saat içinde çatlar yani en fazla 3 gün pik yapar 3 günden fazla pikse gebelik olasılığı yüksek oluyor bekle bakalım benimde 8 9 ocak koyuydu ama biraz şimdi silik baya bende yok kesin ama seninki koyulaşıyorsa ya 2. Şansın var ya da gebesindir ama adete yakın lh dalgalanmasıda olabiliyormuş

Ama adetim 4 gün geciyo benim bu ay böyle karmakarisik bisi olduu sanki ilk cocugum gibi bi afalladim ben hic böyle bisi yasamadim bu ay hic silik cizgi görmedim hep bu koyuluktaydi adete 6 gün kala basladim yapmaya hep bu tarz cikti canim biara siliklesti aimdi yine koyulasti Almanyadayim doktorumda uzak öyle el mahkum beklicem mecburen

Bekle bakalım belki geç döllenmedir bende geçen ay geciktim 39. Gün oldum 16 sında yumurtlama oldu 23. De yine oldu o yüzden adet tarihi ileri attı belki öyle birşeydir bakalım benim bugün ki ovu testide bu

Eklentiler

• 15814258349157378986098752163053.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 27
9 u koyuydu ilk hali yine yumurtlama olcak sandım ama koyulaşmadı daha da 15 ya da 16 sı regl olmam gerek 4 gün kaldı 1 sene olcak bu ay regl olunca hsg için doktora gidicem inşallah çok fazla gün atmaz sezeryan olmuştum birde uzun süre enfeksiyon geçirdim tüplerden şüphe ediyorum artık o kadar moralim bozuldu ki iki gündür biri birşey dese ağlicam öyleyim. 2 senedir istiyoruz ama pko da vardı 1 sene hormonlar otursun emmekten yeni düştü çocuk dedim düzene girdi 1 sene de öyle geçti evlenmeden önce 32 gün sabit olurdum evlendim 5 sene olucak hep şu regl pko çocuk için doktor kapısındayım Allah daha uzun süredir uğraşana sabır versin yardım etsin

Eklentiler

• 15814259161555222930770495321204.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu sabah kasık agrısıyla uyandım zaten adet olacak gibi işk gebelikte aşırı gögüs agrısı acısı vardı şuan hiçbirşey yok. Görünen bi sorunda yok pkoda gitti hormonda normal adetimde düzene girdi testlede takip ediyorum anlamadım artık yoruldum açıkcası bi tane var Allah ona saglık huzur versin bahtını güzel eylesin deyip çekilicem yakında doktor görmekten çeşit çeşit aletlerle haşır neşir olmaktan gına geldi belki biraz ara veririm 1 sene dolsun demiştim kendime hsg çektirip bi sorun yoksa bi ay daha denerim sorun varsa da önce bi dinlenicem

Inanirimm
Canimmm benimde durumum öyleydi 2 yil vajinismus gecirdim sonrasindada 1.5 yil oglumu istedim tam tedaviye basladik dedilerki tüp bebekten baska sansiniz yok %2 aylik sans verdiler bize normal yolla bebek sahibi olmaknicin yani 2 büyük prof gezdik 2 side ayni seyi dedi son kez gidip örnek verecektik esime dedimki tam ovulasyon haftamdi gel degerlendirelim haftaya rabdevu alalim dedim öylede yaptik oglum ozaman olmus ve yine ayni seyi dedi doktor olmau diye meger hamileymisim sorun esimdeki sperm kalitesizligiydi alternatif tipla kendine geldi ama yinede sansimiz yoktu Allaha inaniyorum ona yürekten güveniyorim herseyin zamani var ve herseyi o isterse verir ozamanda ilk ovulasyon kullandigim ay kalmistim bu ayda yine kullandim cünkü spermin kalitesi düsük oldugundan yasama süreside az bu ay cok üzerine düsmedim isimi allaha biraktim ama hayatimda ilk defa adetim gecikti ümitleniyorum ama tabi üzülmekte istemiyorim seni cok iyi anliyorim ama sen 11 subattan önce ovulasyon gününde pik Ägördünmü ? Eger gördüysen pozitif duruyo tstin
Bak bunlar da benim testlerim bu ay ovulasyondan sonra hic siliklesmedi bu tek olanda bugünün anlamadim artik beklicem

Eklentiler

• AB2E8545-E8B8-4B12-B0AD-AE82070A1F8B.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 555EB4A8-F3EC-426F-995C-166D868A8B42.jpeg
    34,7 KB · Görüntüleme: 30
Ne taraf c ne tarf t anlamadım ki. 31 ocak 1 şubat pikti öğlen çatladı gösterdi işte yeterli koyulukta değil ki c kadar koyu olmalı gebelik için ya da c den daha koyu olmalı en azından koyulaşmaya devam ediyor olmalı yani böyle olmalı bu benim pik değer işte

Eklentiler

• IMG_20200131_150418.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 31
Eşinizin sorununa nasıl bir çare buldunuz?

2 gündür lh testi böyle regl yarın yada p. Tesi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_20200214_221030_com.instagram.android.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200215_124524_com.instagram.android.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu da benim bugünkü ovulasyon testim.
Pik yaklaşıyor ama ben sevinemiyorum bile
Allah’ tan Ümit kesilmez diyerek değerlendireceğim yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…