- 5 Temmuz 2024
- 79
- 12
- 3
- 24
Aşko dün gece çok su içmiştim o yüzden öğlen tekrar yaptım yüne pik çıktı yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edermisinn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko dün gece çok su içmiştim o yüzden öğlen tekrar yaptım yüne pik çıktı yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edermisinn![]()
Hadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsinAşko dün gece çok su içmiştim o yüzden öğlen tekrar yaptım yüne pik çıktı yarın sabah gebelik testi yapıcam dua edermisinn![]()
Çok silik bir pembe ikinci çizgi varrrHadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsin![]()
İki tane yaptım ikiisde aynıHadi inşaAllah hayırlı sağlıklı pozitif gelsin![]()
Ay hamilesin o zamanİki tane yaptım ikiisde aynı
Aşkım ama marka artimedAy hamilesin o zamanhatalı olma ihtimali düşük ya hadi kan ver bana da haber ver
![]()
Yarın sabah başka marka ile yapıcamAy hamilesin o zamanhatalı olma ihtimali düşük ya hadi kan ver bana da haber ver
![]()
Evet canim gebelik göstergesi olabilir buCanım benim 8 nisan yumurtlama pozitif 10 nisan silik çatlama oldu değerlendirdik adete 2 gün kala ovulsyon testim böyle çıktı sizce gebeliktenmidiryumurtalamadan 13,14 . Gün oluyor
Umarım teşekkürlerEvet canim gebelik göstergesi olabilir buben geçen ay kan verdiğim gün pikti.. adetime üç gün vardı ama benimki Kimyasala döndü umarım sağlıklı ilerlersin bebeğin seninle olur
![]()
Yaptın mıYarın sabah başka marka ile yapıcam
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktıYaptın mı
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktı
Ayy hamileyim kanda verdim 84 çıktı
Ayy benimde adete 2 gün kala böyle çıkmaya başlamıştı adet günü test yaptım çıktı eğer tekrar yumurtlamıyorsan sendede hamilelik olabilirKızlar bana da bakarmısınız bugün tekrar çift oldu adete 5 gün var ovülasyon testim
Banada bakar mısınız![]()
Sağol canım cuma tekrar kan vericem inş güzel artarHadi gözünaydın sağlıkla gelsin![]()
Erken gebelik yaptım ama negatif daha 5 gün var günüme bilemiyorum hiçAyy benimde adete 2 gün kala böyle çıkmaya başlamıştı adet günü test yaptım çıktı eğer tekrar yumurtlamıyorsan sendede hamilelik olabilir![]()
Sağol canım bekle birde adet günü yaparsınErken gebelik yaptım ama negatif daha 5 gün var günüme bilemiyorum hiçhayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına al inş
![]()