- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Evet pik buBu da 31 ocak bugün
Ay yakaladım bu seferEvet pik bu
Degerlendir kuzum ust uste silik cizgi cikana kadar☺Ay yakaladım bu sefer
Kuzum ovulasyon bayağı koyulaşmış ama bu gebelik testine güvenme bu marka çok yanıltıyor. Başka al yap istersen.
Zaten gününe az kalmış ilaç kullanma derim hayırlısı olsunKizlar selam adete 2 gun var ovulasyon testi bole gebelik testi negatif. Adete 5 6 gun oncedem yaptigim ovulasyon testlerinde bazilari acik bazilaro daha da acik cikiyodu bu ladar koyu ilk defa cikti ama dedigim gbi degiskenlil gosterdigi ve evdeki gebelik testide negatif ciktigi icin umudum yok ama bi yandanda alerjim var ilac icmeye icim el vermiyo nedersiniz bu konuda
Daha yeni yumurtluyo olabilir misin bu ay ilk defa bu kadar koyuysa yumurtluyor olabilirsin. Bende yaptım geçen ay çift yumurtlama oldu ama tutmadı tabii. Bu ay da 12 gün koyu çizgi gördüm buraya attığımdan daha koyu çıktı ertesi günü değerlendirdik bakalım benimde daha 6 7 gün var adete arada yapıyorum yine lh testi. Çatlama olunca baya silikti ama şimdi ondan koyu çıkıyor testler bende bakıyorum var mı diye.Evet beklemek en dogrusu insan heycanlaniyoo ister istemez bole gorunce cvp ocin teskkurler
Cift yumurtlama cok zanmetmiyorum o biraz daha hormonal bi rahatsizliktan olan nadir bi durum diye biliyorum bide adetleirm cok duzenldir ama bu ay ovulasyon testi yapmadim o yuzden ne zmn yumurtladim blmiyorim tabi ama 2 kere yada bu kdr gec olcgni hic sanmam ama tabi Allah bilirDaha yeni yumurtluyo olabilir misin bu ay ilk defa bu kadar koyuysa yumurtluyor olabilirsin. Bende yaptım geçen ay çift yumurtlama oldu ama tutmadı tabii. Bu ay da 12 gün koyu çizgi gördüm buraya attığımdan daha koyu çıktı ertesi günü değerlendirdik bakalım benimde daha 6 7 gün var adete arada yapıyorum yine lh testi. Çatlama olunca baya silikti ama şimdi ondan koyu çıkıyor testler bende bakıyorum var mı diye.
O zaman hayırlı haberdir buCift yumurtlama cok zanmetmiyorum o biraz daha hormonal bi rahatsizliktan olan nadir bi durum diye biliyorum bide adetleirm cok duzenldir ama bu ay ovulasyon testi yapmadim o yuzden ne zmn yumurtladim blmiyorim tabi ama 2 kere yada bu kdr gec olcgni hic sanmam ama tabi Allah bilir
Insllhh yaaaO zaman hayırlı haberdir bu ☺ Benim düzenli ama pko geçmişim var o yüzden bazen aksıyor ama senin düzenliyse ve eminsen bu iyi bi habere benziyor ❤
İnşallah benim daha silik bugünkilerInsllhh yaaahepimiz guzel haberler alalimmmm yarin daha koyulasirsa umudum artar yoksa bidaki aya kismet
Son durym ne canım inşallah gebesindirMerhaba canimm suan tamda icinde bulundugum durumla baslik acmissinadetime 4 gün var dünle bugün ovulasyon test yaptim düne göre bugün koyulasti nasil sence ?
Senin ne zaman pik yapmıştı canım testinInsllhh yaaahepimiz guzel haberler alalimmmm yarin daha koyulasirsa umudum artar yoksa bidaki aya kismet
Son durym ne canım inşallah gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?