- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Tahminimce regl döneminize 4-5 gün var. Tekrar yumurtluyor olabilir misiniz acaba ?Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut? Eki Görüntüle 2574441
Bilmiyorum ki olabilir.Tahminimce regl döneminize 4-5 gün var. Tekrar yumurtluyor olabilir misiniz acaba ?
Umarım gebesinizdir. Biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsinişzBilmiyorum ki olabilir.
bu ay C- life macun kullandım ama 4-5 günden daha az var diye tahmin ediyorum çünkü ben ovulasyondan en geç 12 gün sonra regl oluyorum.
İnşaallah yaUmarım gebesinizdir. Biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsinişz
Emin olun zamanını bekliyordur bebeğinizİnşaallah ya
Burda beraber beklediğimiz çoğu arkadaşlar hamile kaldı kimi doğurdu bile Maşaallah.
inşaallah bende bu ay o güzel haberi alırım ☺
Çok teşekkür ederimEmin olun zamanını bekliyordur bebeğiniz
Umarım sizi daha fazla bekletmez. Bugünde sizin için isteyeceğim
Evet öyle sanırım. Benim bata 2-3 gün daha var bakalım takip edicem artık.Eki Görüntüle 2574530
Adete 1 kala yapmistim ertesi gunu adet oldum ovulasyon adet gunu yada 1 once 1 sonrasi pik yaparsa kesin gebelik var denilebilir ama malesef cift cizgiye guven olmuyo
Insallah vardir canimEvet öyle sanırım. Benim bata 2-3 gün daha var bakalım takip edicem artık.
çok hastayım ilaç kullanıyorum o yüzden varsa bir an önce öğrenmek istiyorum.
İnşaallah canımInsallah vardir canim
Yarin adet olucam sonra 7. Deneme ayi icin başlıcaz calismalaraİnşaallah canım
Bugün ne çok dua aldım
inşaallah olacak inanıyorum
Sen ne kadar zamandır istiyorsun canım?
Nerden biliyorsun canım adet olacağını?Yarin adet olucam sonra 7. Deneme ayi icin başlıcaz calismalara
Maşaallah ne kadar güzelKizlar Ustekiler adetten 2 gün önce ve adet günü gebelik testi en alttakide adet günü ovulasyon testiydi daha sonra tekrar ovulasyon testi yapmıştım t çok daha koyu oldu hatta c silikti yani bende doğru göstermişti gebeligi
Inşaallah canım Rabbim gonlunuzdeki ni nasip etsin hepimizin ama benim bebegim kalbi durdu malesefMaşaallah ne kadar güzel
Benimki de inşaallah gebeliktendir
Çok üzüldüm gerçektenInşaallah canım Rabbim gonlunuzdeki ni nasip etsin hepimizin ama benim bebegim kalbi durdu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?