Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonra 23 günümde geçmeyen agrılar ve ara kramp yüzünden bi tane daha yaptım o da böyle çıktı. Bu da daha tam koyu değil 1 dk sonra daha koyu oldu. 2 ovu galiba dedim 50 lik testlerim daha gelmemişti.
Canım üzülmeni istemedim ama ben testlerinde pik göremedim. Yapmaya devam et bence. Ben 31 inde resmen pik gördüm ama pik değilmiş demek ki hala regl olmadım.

Kızlar günaydın bugün bat günüm olmadım hala ovulasyonla gebelik yaptım gebelik testi galiba bozuk cıktı

Eklentiler

• 20200116_090835.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 96
1 kaç damla su damlattim kırmızılık dağıldı busekilde oldu varmıdır sizce

Eklentiler

• 20200116_095756.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar günaydın bugün bat günüm olmadım hala ovulasyonla gebelik yaptım gebelik testi galiba bozuk cıktı
Kuzum ovulasyon bayağı koyulaşmış ama bu gebelik testine güvenme bu marka çok yanıltıyor. Başka al yap istersen.

Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??

Peki kaç gün sürüyordu kanamaları bilgin var mı? Bende 5 gündür sürüyor çok gibi geldi bana bebiş olmasını da çok istiyoruz bilemedim
En fazla bir iki gün sürmeli bence ama net birşey diyemem canım yaşamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…