Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
insAllah uzun sürmez ilk trimiseri atlayınca normale donersn ikinci trimiser hamiligin balayı dediklerinde nasıl ki demiştim hakikaten öyle tadını çıkar son zamanlar daha zor hele
Ayyy Canım canimmm sen hamismisin çok şükür bin şükür bin maşallah suphan Allah çok sevindim uzun zamandır giremiyordum bende bebeğimle uğraşıyorum hey gidi hey ovulasyon test bölümünde sen ben azmi zaman geçirdik çok şükür rabbime Allahım sağlık ile kucağına almayı nasip eylesin inşallah...
Ayyy Canım canimmm sen hamismisin çok şükür bin şükür bin maşallah suphan Allah çok sevindim uzun zamandır giremiyordum bende bebeğimle uğraşıyorum hey gidi hey ovulasyon test bölümünde sen ben azmi zaman geçirdik çok şükür rabbime Allahım sağlık ile kucağına almayı nasip eylesin inşallah...
Eki Görüntüle 2574530
Adete 1 kala yapmistim ertesi gunu adet oldum ovulasyon adet gunu yada 1 once 1 sonrasi pik yaparsa kesin gebelik var denilebilir ama malesef cift cizgiye guven olmuyo