- 5 Aralık 2019
- 303
- 312
- 18
- 40
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Hamilelik belirtilerin var mı canımEvet öyle sanırım. Benim bata 2-3 gün daha var bakalım takip edicem artık.
çok hastayım ilaç kullanıyorum o yüzden varsa bir an önce öğrenmek istiyorum.
Degisiklik yokmu sende canim dahada varmisBende 10 güne kadar olurum..
Hamile değilim.Hamilelik belirtilerin var mı canım
Yok canım yumurtlamaymış.Degisiklik yokmu sende canim dahada varmis
Canım sen ne yaptın? Ovulasyon ne alemde?Hamile kalınca 2 gün sonra adet oldunmu canim
Ben beklemedeyim canım 2 gün kaldı sancılarım devam ediyo akıntı arttı belim falan çok agiriyo gelen yok 2 3 gün daha bekliycem gelmezse öyle yapicam canım sen naptin yaptinmi baskaCanım sen ne yaptın? Ovulasyon ne alemde?
Gebelik testi yaptın mı?
Ovulasyonda mı yapmadın?Ben beklemedeyim canım 2 gün kaldı sancılarım devam ediyo akıntı arttı belim falan çok agiriyo gelen yok 2 3 gün daha bekliycem gelmezse öyle yapicam canım sen naptin yaptinmi baska
Evet canım sonradan gördüm kusura bakma benimde 2 oğlum var belki kız olur ümidiyle yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 4 gun var bugün test yaptım negatifHamile değilim.
Naptın hasta oldunmu canmHmm anladım canım. İnşaallah birşey yoktur.
Yaptım canım böyle cıktı saat 3 te yapmistimOvulasyonda mı yapmadın?
ben ovulasyon yaptım silindi iyice, resmen 3 gün pik sürdü
Ne güzel MaşaallahEvet canım sonradan gördüm kusura bakma benimde 2 oğlum var belki kız olur ümidiyle yumurtlama dönemini değerlendirdik adetime 4 gun var bugün test yaptım negatifher kadının başka belirtisi oluyor ama her kadın da her hamileliğinde aynı belirtileri yaşamiyor kendimizi dinleyip duruyoruz bi daha kendimi dinlemeyecem insan her defasında hep tecrübesiz gibi sınırlıyor herşeyi Rabbim bilir doğrusunu inşallah nasip olur isteyen her kadına
Yok olmadım ovulasyon silindi 10 güne olurum herhalde. İki kez yumurtladım bu ay ve ben değerlendiremedimNaptın hasta oldunmu canm
Senin hala koyu ama inşaallah benim gibi yanıltmaz seni de canımYaptım canım böyle cıktı saat 3 te yapmistim
Kismet canm allahtan umit kesilmezYok olmadım ovulasyon silindi 10 güne olurum herhalde. İki kez yumurtladım bu ay ve ben değerlendiremedim
Evet öyle. Dua tek sığınağımKismet canm allahtan umit kesilmez
Ne yaptın canım varmı gelişme ben sabah test yaptım sonuçSenin hala koyu ama inşaallah benim gibi yanıltmaz seni de canım
Baştan beri okudum resmen aynıyızEvet öyle. Dua tek sığınağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?