Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda ikiz erkek bebeğe hamile olduğumu öğreniyordum. Öyle mutluydum ki. İçim içime sığmıyordu. Ettim de hamileydi onun iki oğlu var zaten bu sefer Kizi oluyormus. Öyle güzel bi rüyaydı ki uyandım. Uyanmayaydim. Allahım insallah rüyam sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gerçek olsun. Hayırlısıyla tez vakitte saglıkla hayırlı evlatlara gebe kalalım. Allah tüm isteyenlere ve bana hayırlı sıhhatli evlat nasip etsin.

Rüyamda ikiz erkek bebeğe hamile olduğumu öğreniyordum. Öyle mutluydum ki. İçim içime sığmıyordu. Ettim de hamileydi onun iki oğlu var zaten bu sefer Kizi oluyormus. Öyle güzel bi rüyaydı ki uyandım. Uyanmayaydim. Allahım insallah rüyam sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gerçek olsun. Hayırlısıyla tez vakitte saglıkla hayırlı evlatlara gebe kalalım. Allah tüm isteyenlere ve bana hayırlı sıhhatli evlat nasip etsin.
Amin canım hayra çıksın rüyan:dua:

Canım günaydın sonuc 4.00 çıkmış benim, hiç bilmiyorum şimdi ne demek. Sanırım hamile değilim yada daha bat a zaman olduğu için mi böyle çıktı acaba :110:
Ayyy inşallah 5 ten sonrası hamilelik oluyr daha batına varmış umut var demektir 2 gün sonra yine yaptır kan testii ayy hemen geçsin günler mutlu habrrleri alalım inşallah

Canım günaydın sonuc 4.00 çıkmış benim, hiç bilmiyorum şimdi ne demek. Sanırım hamile değilim yada daha bat a zaman olduğu için mi böyle çıktı acaba :110:

hayırlı haberler alırız inşAllah :dua: 2 gün daha bekle canım çok zor da beklemek işte..

Melek2202 Melek2202 regl mi oldun canım Allah'tan ümit kesilmez önümüzdeki aylara bakacağız hayırlı haberler alırız inşAllah hep birlikte bak ben yeni bat'ımı bile yazdım 3 hafta kaldı :KK54:

Ben olsam 00:00 da elimde test oturyodum başında inşaallah hayırlısıyla olmazsın çift çizgiyi görürsün
:) süper düzenli değil adetim pko var canım ondan sonrasında üzülmek istemiyorum aşağı yukarı bir düzenim var çok şükür ama günü gününe saati saatine olanlardan değilim. Bir iki gün oynuyor bazen o yüzden

yasmin89 yasmin89 canım acile gidip ne dedin merak ettim :) inşallah hamişsindir bi kaç gün sonra tekrar yaparsan anlaşılır değerlerinden inşallah

Insallah herkese nasip etsin Allah. Bende de benzr ruyalar o kadar guzel ki
Bir de her regl olan o arkadaslarin uzuntusunu o kadar iyi anliyorum ki. Herkese tez zamanda insallah dileklerinin en guzellerini yasarlar

hayırlı haberler alırız inşAllah :dua: 2 gün daha bekle canım çok zor da beklemek işte..

Melek2202 Melek2202 regl mi oldun canım Allah'tan ümit kesilmez önümüzdeki aylara bakacağız hayırlı haberler alırız inşAllah hep birlikte bak ben yeni bat'ımı bile yazdım 3 hafta kaldı :KK54:
Yok canim olmadim.Ama baya reglin tuuuum belirtileri var.Inshallah rabbim tez zamanda kismet eder isteyen her keze.

Ne kadat guzel ruyaydi canim.Inshallah gercek olur.Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

yasmin89 yasmin89 canım acile gidip ne dedin merak ettim :) inşallah hamişsindir bi kaç gün sonra tekrar yaparsan anlaşılır değerlerinden inşallah

Kendi isteğimle gebelik testi yaptırabilir miyim dedim direk, neden falan deselerdi migrenim var ilaç almam lazım dicektim ama direk evet dediler ve işleme aldılar, benim kayıt işlemim yapılırken arkamdan bir çift daha geldi kadın direk, “bende çift çizgi çıktı da test yaptırmak istiyorum” dedi :KK48:

İnşallah canım benim amin :dua:

X