- 22 Mayıs 2012
- 921
- 292
6 gün bu ay başladık denemeye ilk ayda gecikme yaşadım dün kn testi yaptrdım negaf çıktıKaç gün gecikti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gün bu ay başladık denemeye ilk ayda gecikme yaşadım dün kn testi yaptrdım negaf çıktıKaç gün gecikti canım
Beni heyaçecanlandoran adetten bir iki gün önce kahve ve çok açık pemle leke gelmişti ama olmadı demekki bişey yoksa neden adet olamıyorum ozmanBaşlama yinede bakle bence adet olmadın sonuçta cuma gününe kadar olmazsan kadın doğuma git olmaz mı
Adet döngünüz nasıl normalde kaç gün ? Daha önce bi topikte biri 39. Gününde çıkmıştı testlerde geç yumurtlamış meğer o ay. Hatta adet söktürücü kullanacakmış nerdeyse testlerdede çıkmayınca ama hamiş çıktı :) o yüzden adet olmadınız ya hala ümit var bence. Daha önceden gecikme yaşarmıydınız hiç.6 gün bu ay başladık denemeye ilk ayda gecikme yaşadım dün kn testi yaptrdım negaf çıktı
İnşallah psikolojik değildirBeni heyaçecanlandoran adetten bir iki gün önce kahve ve çok açık pemle leke gelmişti ama olmadı demekki bişey yoksa neden adet olamıyorum ozman
Son 3 senedir her ay düzgünce olurdumAdet döngünüz nasıl normalde kaç gün ? Daha önce bi topikte biri 39. Gününde çıkmıştı testlerde geç yumurtlamış meğer o ay. Hatta adet söktürücü kullanacakmış nerdeyse testlerdede çıkmayınca ama hamiş çıktı :) o yüzden adet olmadınız ya hala ümit var bence. Daha önceden gecikme yaşarmıydınız hiç.
Oda olabilirİnşallah psikolojik değildir
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah, nisan ayı bereketli maşallah darısı başımıza :)))Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Ayyy kızlar sanırım hamileyim diğer testi şindi yaptım
Çok iyi ya üşenmesem yaparım valla şu sıra yoğunum biraz. çok eğlenceli olsa gerek
Gunaydin.Al benden de o kadarGünaydın kızlar.. nasılsınız? Canım çok sıkılıyor vakit geçmiyor sanki..
Günaydın kızlar.. nasılsınız? Canım çok sıkılıyor vakit geçmiyor sanki..
Gunaydin.Al benden de o kadar
Günaydın kuzummm iyiyz çok şükr sen nasılsın?
Ben de aynen öyle vurmak istiyorum kafamı.. bilmiyorum nasılım nejla ya.. bi şeyler sanki böyle içimi sıkıyo.. akşamdan beri bi tuhafım.. keşke adet olsam en azından netleşmiş olur bi şey
stres yapma canım en büyük kötülük o bize dışarıya çık arkadaşlrınla dışarıda görüş çalışıyorsan işe kendini ver unutmaya çalış düşünme kuzum..
Hepsi stressden canim.Ne kadar takmiycam soylese de yine takiyosun.Ya inan biri bana böyle durumunu anlatsa ben de aynı şeyleri söylerdim.. ama bu durum başkaymış.. 26 yaşındayım.. bu yaşıma kadar düzenli olan adetim.. bebeğe karar verdiğimiz şu son 4 ayda sapıttı.. ne denge kaldı ne düzen..
Dun oyalanmak icin evi dip bucak temizledim.Ama temizlik yaparken bile acaba diye dusunuyodum.Ya inan biri bana böyle durumunu anlatsa ben de aynı şeyleri söylerdim.. ama bu durum başkaymış.. 26 yaşındayım.. bu yaşıma kadar düzenli olan adetim.. bebeğe karar verdiğimiz şu son 4 ayda sapıttı.. ne denge kaldı ne düzen..
Hepsi stressden canim.Ne kadar takmiycam soylese de yine takiyosun.