• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallllah insallah kuzummm insalllaj allahim herkese nasip etsin
canm bizim icin dua etmeyi unutma insallh bnde bir iki ay snra hamile klrim insallh hepimiz.. bulantin varmi sende suan..

canm bizim icin dua etmeyi unutma insallh bnde bir iki ay snra hamile klrim insallh hepimiz.. bulantin varmi sende suan..
Cnm hic yok bulanti normal regl bbelrotolerim vrdi belim cok agridi ara ars agrilar giriyordu bnde adet olicam saniyordum ama akinti baya oldu hatda aha adrt oldjm diyip wc gidiyordum

Hayırlı olsun.
Sağlıklı mutlu bi hamilelik geçirirsin inşallah
Kaç gün gecikmen oldu?
Bizim için de dua et :)

Kızlar merhaba. 2 hafta önce rahimde kist patlaması yaşadım ve antibiyotiğe başlattı doktorum adetimle birlikte. Adetimde sümüksü parçalar vardı sanırım öyle attım ve bugün kontrolde tertemiz gitmiş hepsi dedi. Bebek istediğimiz için geçen ay korunmamıştık kist olayı olunca olmadı tabi. Bu ay içinde folik asit ve balık hapı verdi kullanacakmışım. Ve bikaç tane tahlil istedi kandan baştan bakalım sıkıntı varsa müdahale edelim dedi. Alttan muayenem oldu rahmim biraz yukardaymış ama sıkıntı olmaz dedi başka bi sorun yokmuş. Sizdende istedimi doktorlarınız böyle tahlil falan. Daha yeni başladık çünkü denemeye

Hiç bi fikrim yok mide bulantısı konusunda haklısınız

Daha 7 aylık evliyim ya zayıfım belki de o yüzden olmuyordur kilo alamıyorum iştah konusunda da hadsafhadayım
Benimde 8 aya girdi evliliğim Dr gittim süt hormonu yüksek çıktı dostinex verdi kullandım bakalım adetime 6 gün kaldı bekliyorum merakla

iyi aksamlar kizlar bende bu ay basliyorum kismetse tahlil yaptirdim sonuclari carsamba alicam bu arada 2. gebeligim olcak ins arada bidusugum var

Benimde 8 aya girdi evliliğim Dr gittim süt hormonu yüksek çıktı dostinex verdi kullandım bakalım adetime 6 gün kaldı bekliyorum merakla
Geçmiş olsun daha önceki yorumunuzda okumuştum benimde aklıma takıldı regl olursam 3.gün gitmeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba. 2 hafta önce rahimde kist patlaması yaşadım ve antibiyotiğe başlattı doktorum adetimle birlikte. Adetimde sümüksü parçalar vardı sanırım öyle attım ve bugün kontrolde tertemiz gitmiş hepsi dedi. Bebek istediğimiz için geçen ay korunmamıştık kist olayı olunca olmadı tabi. Bu ay içinde folik asit ve balık hapı verdi kullanacakmışım. Ve bikaç tane tahlil istedi kandan baştan bakalım sıkıntı varsa müdahale edelim dedi. Alttan muayenem oldu rahmim biraz yukardaymış ama sıkıntı olmaz dedi başka bi sorun yokmuş. Sizdende istedimi doktorlarınız böyle tahlil falan. Daha yeni başladık çünkü denemeye
Çok geçmiş olsun ben evliliğimin 5. Ayında gittim sadece alttan ultrason ile baktı bi problem yok gayet iyi dedi folik asit verdi başka tahlil yapmadı 1 yıl dolmadan yapamam dedi devlete gitmiştim

Çok geçmiş olsun ben evliliğimin 5. Ayında gittim sadece alttan ultrason ile baktı bi problem yok gayet iyi dedi folik asit verdi başka tahlil yapmadı 1 yıl dolmadan yapamam dedi devlete gitmiştim
Benimde sordu zamanını 9 aylık evliyim bende özele gidyorum bi test yapacaktım 1 yıl dolmadan yapamam onun dışında tahliller isteyeceğim dedi 5 6 tane tahlil yazdı kandan bakılacakmış sabah aç karnına gideceğim. Ne testi olduğunu bilmiyorum başınagelen varmı merak ettim

Alttan muayene hormon tahlili ve folik asit ile balik yagi destegi bana da verdi evet

Hayırlı olsun.
Sağlıklı mutlu bi hamilelik geçirirsin inşallah
Kaç gün gecikmen oldu?
Bizim için de dua et :)
Bat 6 mayıstı onun. Bayaa da heyecanliydi. Onu forumun en heyecanlisi ilan etmistim. Cok sukur hamile kalmis :D Fazla da beklemedi. Cok kendini bedenini dinledi. Kafaya takinca stres yapinca olmaz derler ya. Onun oldu vallahi :)

Back